Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΖΩΗ!


ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ ΑΠΑΤΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΚΕ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...


(Μα σας το είπαμε εγκαίρως διώξτε τον προδότη! Τι κάθεστε ..Και ακόμη χθες:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεφώνησε τον Γιούνκερ, παρουσία του πρωθυπουργού: "Χάσαμε δις ευρώ από σένα με το σκάνδαλο του Λουξεμβούργου"KONSTGIOUN
Αύριο το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το χρέος, παραδίδεται στον Τσίπρα!
«Ο κ. Γιούνκερ σήμερα αξιώνει την υποταγή του ελληνικού λαού, προφασισμένος μάλιστα ότι το κάνει και για το καλό του. Παρασιωπά, όμως, ότι επί πρωθυπουργίας του συγκροτήθηκε στο Λουξεμβούργο ένα σκανδαλώδες πλαίσιο φοροαποφυγής, που πρόσφατα μόλις αποκαλύφθηκε, με τη διαβόητη υπόθεση Luxleaks, που επέτρεψε σε εκατοντάδες πολυεθνικές επιχειρήσεις- εκ των οποίων πολλές δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα- να φοροδιαφεύγουν σε βάρος ελληνικού Δημοσίου, με αποτέλεσμα απώλειες δεκάδες ή και εκατοντάδες δισ. για το ελληνικό Δημόσιο από αποφυγόντα έσοδα» τόνισε πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την ομιλία της στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, στην οποία θα παρουσιαστούν τα προκαρκτικά αποτελέσματα των εργασιών τους.

«Με ποια ηθική νομιμοποίηση επιχειρείται να κανοναρχηθεί ένας λαός που δεν έφταιξε και επιχειρείται να εξανδραποδιστεί μία κοινωνία στο όνομα του χρέους, στο οποίο συνέπραξαν και το οποίο διόγκωσαν εκείνοι που αναλαμβάνουν να υποδείξουν τους τρόπους αποπληρωμής του;» απηύθυνε το ερώτημα η κ. Κωνσταντοπούλου.
Επίσης, ανέφερε ότι η Βουλή των Ελλήνων έχει την υποχρέωση να εγγυηθεί στους πολίτες πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών, στις οποίες φτάσαμε να χρωστά 32.000 ευρώ κάθε παιδί που γεννιέται, αλλά και να εγγυηθεί ότι θα αξιοποιήσει θεσμικά τα εργαλεία αμφισβήτησης του χρέους. Μίλησε, δε, για «ενδοευρωπαϊκό ρατσισμό» όταν συκοφαντείται ο ελληνικός λαός χαρακτηριζόμενος σαν «τεμπέλης και κακοπληρωτής» συνδέοντας, μάλιστα, αυτές τις επιθέσεις με τους αγώνες του ελληνικού λαού κατά του ναζισμού.
Εξάλλου, η Πρόεδρος της Βουλής, επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν αποζημιώθηκε ποτέ για τις θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων αν και εμείς σπεύσαμε να διαγράψουμε μεγάλο μέρος του χρέους της ηττημένης Γερμανίας το 1953.
Ακόμη, περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε και διογκώθηκε το δημόσιο χρέος και σημείωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση- η οποία είναι η πρώτη που δεν έχει συμπράξει ούτε στη δημιουργία ούτε στη διόγκωση του δημοσίου χρέους- νομιμοποιείται να χρησιμοποιήσει κάθε εργαλείο για την αμφισβήτηση και διαγραφή του.
Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ξεκίνησε την ομιλία της με χαιρετισμούς και ευχαριστίες προς τους παριστάμενους πολιτειακούς παράγοντες και προσκεκλημένους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην εναρκτήρια συνεδρίαση παρέστη, μεταξύ άλλων, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο ευχαρίστησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, επισημαίνοντας πως η παρουσία του στη συγκεκριμένη συνεδρίαση σηματοδοτεί πολλά.
«Μολονότι δεν θα είστε μαζί μας καθόλη τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής, θα είστε ψυχή μαζί μας» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα και ανακοίνωσε ότι θα του παραδώσει αύριο, πριν δοθεί στην δημοσιότητα, το πλήρες και εκτενές πόρισμα, την πολύ σημαντική εργασία που έχει εκπονηθεί από την Επιτροπή αναφέροντας: «Η παρουσία σας σηματοδοτεί πολλά», ενώ συμπλήρωσε ότι αύριο θα παραδώσει στον ίδιο το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μολονότι- όπως τόνισε- εμποδίστηκε να παραστεί, λόγω της συνάντησής του με τον καγκελάριο της Αυστρίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απηύθυνε επιστολή, την οποία ανέγνωσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ευχαρίστησε τον Επιστημονικό Συντονιστή της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, Dr. Έρικ Τουσέν και την Υπεύθυνη για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια ξένων χωρών, Σοφία Σακοράφα.
Δείτε το απόσπασμα από την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου