Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Η ΕΣΗΕΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΙΑΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερωτικοί «ιστότοποι», εθισμένοι πια στη γενική κατακραυγή και αποδοκιμασία, εξακολουθούν να αδιαφορούν προκλητικά για την τήρηση του Κώδικα Επαγγελματικής και Δημοσιογραφικής Ηθικής και παρά τις συστάσεις της ΕΣΗΕΑ συνεχίζουν να εκθέτουν κατά τρόπο ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, για κάθε σκεπτόμενο πολίτη, την ιδιωτική ζωή του ατόμου.
Αποκορύφωμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους είναι και η πρόσφατη βάναυση προσβολή σε βάρος της συναδέλφου Αγγελικής Διαβατοπούλου.
Κατόπιν της συνεχιζόμενης αυτής κατάστασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεώς μας την κραυγαλέα αυτή υπόθεση αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, εις βάρος της συναδέλφου, ώστε να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές.
Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.. ΄Ολα καλά τα θεωρητικά της ΕΣΗΕΑ, αλλά δεν καταλαβαίνουμε ένα: Ποιό είναι το πρόβλημα; Αποτελεί διασυρμό, η αναδημοσίευση φωτογραφιών της κυρίας που η ίδια ανάρτησε στο λογαριασμό της στο face book; Η αναπαρωγή φωτογραφιών μιας ωραίας γυναίκας από πότε αποτελεί προσωπικό δεδομένο, όταν η ίδια αυτοπροβάλλει δημόσια  τα κάλλη της –προσωπικά δεδομένα-;Εκτός βέβαια αν κάτα την αναπαραγωγή, υπήρχαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.. Αντίθετα εμείς επισημάναμε θαυμασμό;… μόνον… Άξιον απορίας είναι επίσης ποιούς θα διώξει η ΕΣΗΕΑ; Γιατί όχι η άμεσα θιγόμενη;…αν θίγεται, δηλαδή, αφού πρώτη η ιδία “εξέθεσε” εαυτόν εις το δημόσιο θεαθείναι
Βασικά είναι ακατανόητα τα της ΕΣΗΕΑ , επ αυτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου