Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ...ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ... ΜΟΛΙΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ... ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. , οποία όμως είχε να εμφανιστεί στην περιοχή τουλάχιστον 2 χρόνια! ..ΤΕΤΟΙΑ Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΊΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ... ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ... που σημαίνει ότι τα ελληνικά κόμματα ...έχουν δομή εγκληματικών ,μαφιόζικων δομών... Εμείς εδώ ποτέ δεν αμφιβάλαμε και τα είχαμε προ ανυπόπτου χρόνου ...επισημάνει!


keerfa3

ΤΑ ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ!-ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ..."

ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΜΑΤΣΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ(VIDEO)


Oδομαχίες στον Άγιο Παντελεήμονα. Απουσία της Χ.Α στην περιοχή αριστεριστές πήραν στο κυνήγι κατοίκους του κέντρου. Σκηνές αλλοφροσύνης με Έλληνες να κυνηγάνε Έλληνες.
Μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν προναγγείλει κινητοποιήσεις σήμερα Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας ενώ έχουν προειδοποιήσει την αστυνομία ότι θα επιδιώξουν να ματαιώσουν την συγκέντρωση μελών της Χ.Α στα παλιά της γραφεία στην οδό Δεληγιάννη στις 6 το απόγευμα.
Στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα μπήκαν στην κάποτε κλειστή παιδική χαρά και άνοιξαν τις πόρτες. ( εδώ υπάρχει χέρι του Κωλο-ΚΑΜΙΝΗ ...δημάρχου Αθηναίων!...Που είναι και ομογάλακτος της αριστερίστικης αλητείας που ταλανίζει την Ελλάδα απ΄ακρού σ΄ακρου...της χώρας με τις γκρίζες, παλαβές ξενόφερτες ..θεωρίες της.. Του λέμε απλά: η παιδική χαρά θα ξανακλειστεί, αν για το άνοιγμά της δεν υπάρξουν ισορροπιρστικές συνθήκες... Κι ότι οι λαθρομετανάστες δεν θα διώχνουν από την παιδική χαρά τα Ελληνόπουλα! Καταλαβαίνεις Ρε αληταρά Καμίνη;Εμείς την κλείσαμε ...με ουσιαστική συμμετοχή της ιστοσελίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! Εμείς ... οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα...
Διότι δεν θέλαμε άλλη μούργα ξενόφερτη στην περιοχή μας που ασεβεί στα δικά μας παιδιά, στις δικές μας συνήθειες. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΗΜΑΡΧΕ;..Κατακαημένε ...Καμίνη;

Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΦΙΡΜΑ... ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΙΤΙΑ... ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ... ΌΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΆΚΙ ΤΟΥΣ... ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ... τα κονόμησε (έστω από νόμιμες μίζες...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ! )


papantoniou-0sizigos


“ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ” ΓΙΑΝΝΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ “ΒΙΛΑΕΤΙΑ” ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ


Η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς κράτησε 2,5 χρόνια και επεκτάθηκε σε βάθος δεκαετίας, από το 2000 έως το 2010. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Real News, ο κ. Παπαντωνίου τις τελευταίες εβδομάδες έδωσε μάχη για να δικαιολογηθεί στους ελεγκτές το ποσό της συζύγου του στη λίστα Λαγκάρντ και να μην συμπεριληφθεί στην έκθεση, επιμένοντας ότι πρόκειται για χρήματα που επαναπατρίστηκαν με το νόμο Αλογοσκούφη, άρα έχουν νομιμοποιηθεί. Οι ισχυρισμοί του απορρίφθηκαν από το ΣΔΟΕ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΙΉΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΈΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!

ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ  ΜΟΡΦΩΜΑ  "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" παρήλασε στο Γαλάτσι μαζί με λαθρομετανάστες
Οι Πανεπιστημιακοί τσόγλανοι που συνθέτουν το ΑΝΤΑΡΣΥΑ , άλλο ένα παρδαλό αριστερίστικο μόρφωμα, που έχει βαλθεί εδώ και 2 χρόνια να προκαλεί. Αυτή τη φορά μπήκε στην παρέλαση μαζί με λαθρομετανάστες... ! Τι θέλουν να παραστήσουν τα αξιολύπητα αυτά ανθρωπάκια -φόλα, μόνο το τραυματικό μυαλό τους μπορεί να μας το πει...

parelasi_antarsia

Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Δείτε την καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστρια του Μακελειό από το Γαλάτσι και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΩΣ Η ΜΑΝΔΑΜ ΛΑΓΚΑΡΝΤ..ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ.. ΜΕ ...ΚΑΖΙΚΙ!

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝTΟ: Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ "ΠΗΔΗΞΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...ΓΕΛΑΕΙ!
Ειναι από τις φωτογραφίες που δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια! 
Μόνο ένα ερώτημα: Εάν ήσασταν εσείς στην θέση του Στουρνάρα και βλέπατε την Λαγκάρντ να κάνει έτσι πώς θα αντιδρούσατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου