Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΩΝ... ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...


Χαρακτηρίζει προκλητικό  το άρθρο του ...προκλητικά φυλακισθέντος αρχηγού κόμματος! Είναι πρωτοφανές ... όπως πρωτοφανές είναι και το αντιδεοντολογικό  αρθρίδιο Χατζηνικολάου  στην προσωπική του ιστοσελίδα... Πατήστε στα μπλέ στο καρεδάκι. κάτω.. και διαβάστε τον γλύφτη του συστήματος! Εμείς δεν το διαβάσαμε ...μας αρκεί η αθλιότητα του τίτλου του! Τουτέστιν ένας αρχηγός κόμματος έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει. Ο δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα στον τίτλο να ...κάνει και κριτική-πολιτική!  ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ-ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ! Θα πείτε ότι τέτοια ψιλά γράμματα ο Νικολάκης Χατζηνικολάου, δεν τα πιάνει ,αν και το παίζει ξύπνιος! Ε, τι να κάνουμε NEWS SHOW MAN είναι, δηλαδή θεατρίνος ειδήσεων... Πιθανόν να γίνει και σωστός δημοσιογράφος στον επόμενο αιώνα!

Προκλητικό άρθρο του Μιχαλολιάκου από τη φυλακή -Προκλητικό άρθρο του Μιχαλολιάκου από τη φυλακή “Ένοχος” εσχάτης προδοσίας τιτλοφορείται το άρθρο του προφυλακισμένου γγ της Χρυσής Αυγής μέσα από τις φ...
Πριν από 19 δευτερόλεπτα

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ... ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΑΦΓΑΝΟΙ, ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ...!!!


Η ΔΕΗ βρίσκεται προ των πυλών του οριστικού ξεπουλήματός της σε ιδιώτες. Το «σπάσιμο» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού σε δύο θυγατρικές εταιρείες, την ΑΔΜΗΕ (Μεταφοράς) και την ΔΕΔΗΕ (Διανομής) θα έχει ως άμεσο επακόλουθο το γρήγορο… ξεπουπούλιασμα της ΔΕΗ και το  πέταγμα των εργαζομένων στο δρόμο! Ήδη, η τρόικα έχει απαιτήσει το ξήλωμα 6.000 περίπου υπαλλήλων της ΔΕΗ κάτι που θα γίνει με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και το ολοκληρωτικό πέρασμα της επιχείρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα. Χθες, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) στου Ρουφ, ιδιωτική εταιρεία περνούσε οπτικές ίνες, έχοντας στη δούλεψή της εργάτες Αφγανούς, και άλλους μετανάστες! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Οι συνειρμοί για τους εργαζόμενους ήταν άμεσοι: «Θα διώξουν εμάς και πλέον στη ΔΕΗ θα εργάζονται Αφγανοί, και άλλοι αλλοδαποί;», αναρωτιόντουσαν αρκετοί υπάλληλοι!

ΑΠΟΛΥΟΥΝ 6000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΗΔΗ...ΒΡΗΚΑΝ ΙΝΔΟΥΣ-ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Οσονούπω αυτή θα είναι η τραγική κατάληξη ενός έως πρόσφατα κερδοφόρου Δημόσιου Οργανισμού ο οποίος με μεθοδευμένα και ύπουλο τρόπο περνά σε ιδιωτικά συμφέροντα. (ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου