Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΕΡΣΟΝΩΝ...


Ελλη Στάη στο γερμανικό Focus: Γιατί μου επιτέθηκε η Χρυσή Αυγή

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΪΔΙΟΝ, Η μανδαμ ΣΤΑΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ; ...ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ- 

Μια ζωή τη βόλευε με κρατικούς μισθούς η ΠΑΣΟΚΤΣΟΥ,  και με 3-4 τουλάχιστον προσοδοφόρους γάμους! Αλήθεια πάλι στην κρατική ΕΡΤ είναι; Όχι ...δεν ξέρουμε επειδή δεν παρακολουθούμε τον ανθόσπαρτον βίον της... Πάντως στο βιογραφικό της δεν αναφέρεται ότι συνήψε σχέσεις με μπετατζή ή έστω με υδραυλικό!..αλλά βασικά με λαμόγια του κομματικού περίγυρού της..αν και υπήρχαν περίξ της και αρκετοί πασόκοι αφισοκολλητές των ορδών του υπέρλαμπρου "παιντίου" Λαλιώτη!

Μα τόσο "γλυκομούνα" είναι γραία; Εξ όσων γνωρίζουμε...οι  δημοσιογραφίνες μας είναι ξυνομούνες. Εκτός της εριτίμου παρδαλής..δήθεν ιστοριογράφου Ρεπούση που είναι μυξομούνα!

Ελλη Στάη, σίγουρα τηλεοπτικό αστέρι (δεν ξέρουμε αν είναι και..δημοσιογράφος)  λέει στο γερμανικό Focus: Γιατί μου επιτέθηκε η Χρυσή Αυγή!

Στον ρατσιστικό τρόπο σκέψης της Χρυσής Αυγής εναντίον της γυναίκας αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Ελλη Στάη μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Focus και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους της επιτέθηκε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

(Μωρή Λενιώ γιατί δίνεις συνέντευξη προς το υβριστικό για την Ελλάδα πολλαπλώς  γερμανικό αυτό έντυπο;..Τι να απαντήσεις ...Γραία δεν είσαι ;... Μωραίνει Κύριος!)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΝΓΚΑΣ (και μάγκας παντός καιρού)

«Ανοιξαν πυρ όταν αναφέρθηκα στην Χρυσή Αυγή ως "νεοναζιστική ακροδεξιά". Εγώ απλώς αναπαρήγαγα την ιδεολογική ταυτότητα την οποία φανερώνουν τα στελέχη του κόμματος με την υπογραφή τους κάτω από πολυάριθμα κείμενα, καθώς και την ταυτότητα την οποία επιδεικνύουν με την καθημερινή ακραία πρακτική τους», δηλώνει η κυρία Στάη και προσθέτει ότι «η Χρυσή Αυγή ενοχλήθηκε επειδή θέλει να κρύβει προσεκτικά αυτή την "νεοναζιστική" αντίληψη από τους απλούς πολίτες».
«Φορούν την μάσκα του υποτιθέμενου "δίκαιου εκδικητή" προκειμένου να παρασύρουν μια αδύναμη και τρομοκρατημένη κοινωνία», τονίζει και ως μοναδικό τρόπο άμυνας εναντίον του φαινομένου αναφέρει «το να μην παραδοθούμε στον φόβο και να μην σιωπούμε». «Πρέπει να στηλιτεύουμε και να αποκαλύπτουμε. Πρέπει να παλέψουμε ώστε να πέσουν όλες οι μάσκες. Πρέπει να σπάσουμε το τσόφλι ώστε το αυγό του φιδιού να αποκαλυφθεί», δηλώνει η δημοσιογράφος.
Ανήμπορη και διχασμένη η ελληνική κυβέρνηση
Η Ελληνίδα δημοσιογράφος τοποθετείται και για τις κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι «ανήμπορη και απελπιστικά διχασμένη, διότι η Νέα Δημοκρατία υπό τον Αντώνη Σαμαρά απλώς αρνείται ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο θα μπορούσε να έχει ως συνέπεια την απαγόρευση ακραίων κομμάτων» και επισημαίνεται ότι «οι εταίροι της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προσπαθούν εν τω μεταξύ να κερδίζουν την υποστήριξη της αντιπολίτευσης για ένα συμβατό με το ευρωπαϊκό δίκαιο νομοσχέδιο».
Η κυρία Στάη αναφέρει ακόμη ότι οι σκληρές οικονομικές κρίσεις οδηγούν συχνά σε πιο συντηρητικές κοινωνίες και σε ενίσχυση των ακροδεξιών σχημάτων, διευκρινίζει ωστόσο ότι κατά τον ίδιο τρόπο, «δεν επιτρέπεται να υπάρχει χώρος για πολιτική ισοπέδωση» και κάνει λόγο για την ανάγκη «να υπάρξει απολύτως πολιτική απάντηση»: «Κανείς δεν επιτρέπεται να αφήσει ανοιχτές τις πύλες για να μετατραπεί η κοινωνική οργή σε τυφλή βία», καταλήγει. iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/108324#ixzz2VABxpHZl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου