Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ... και να πάψουν τα κομματικά κοράκια να θορυβούν...
Όσα φάγανε...φάγανε ...τέρμα!

Μάλλον είμαστε το μόνο ενημερωτικό blog που ευθέως ΕΊΠΑΜΕ ..μπράβο ΣΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ του Σαμαρά να καταργήσει την φαύλη και βρώμικη πολύτροπα ΕΡΤ! …Ήταν επί δεκαετίες άντρο σίτισης κομματικών τσογλανίων.. που τοποθετούνταν από το παράθυρο και με τη σέσουλα..
Κλαψουρίζουν αυτή τη στιγμή τα μορμολίκια…πως τάχα μου .. χάνουν τη δουλειά τους 2.500 άνθρωποι..και το δάκρυ πάει κορόμηλο..
Υπάρχει και η άλλη μεριά του νομίσματος, που παραβλέπεται από τους πρακτορίσκους των κομμάτων, που μερίμνησαν να έχουν τσανάκια τους σε καίρια πόστα του φαύλου Ιδρύματος που προκλητικά ταϊζει ( με το χαράτσι ΕΡΤ-ΔΕΗ στο λαό!).Εν τάξει οι 2.500 που απολύονται σήμερα… αλλά πρέπει να μνηνομεύσουμε και τους άλλους, αναρίθμητους, όχι μόνον 2.500 ,.που ενώ είχαν τα προσόντα.. παρακάμθηκαν …πετάχτηκαν ..επειδή δεν διέθεταν κομματική ταυτότητα, δεν “ήσαν δικά τους παιδιά” …
Κόψτε λοιπόν τα δάκρυα για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που απολύονται και σκεφθείτε αυτούς που ποτέ δεν προσλήφθηκαν…Έτσι για να σοβαρευτούμε.
Βεβαίως η ΕΡΤ θα ξαναστηθεί, αλλά κατά το δυνατόν με πιο αξιοκρατικούς όρους (ΑΣΕΠ)..Από τους ΑΠΟΛΥΜΈΝΟΥΣ ΣΉΜΕΡΑ, όσοι αξίζουν θα επαναπροσληφθούν…Το κομματικό…προοδευτικό αληταριό (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ κυρίως και ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΔ)..θα πάει απλά σπιτάκι του.Είχε παραγίνει η πρόκληση προς τον ελληνικό λαό… Θα συνεχίσουν ασφαλώς να ασχημονούν διαμαρτυρόμενοι… συνδέοντας δήθεν την απόλυσή τους με την τρόϊκα και τα μνημόνια κ.λ.π, που όμως δεν έχουν καμιά σχέση με την απόφαση της Κυβέρνησης… η οποία ευχόμαστε να αντιμετωπίσει σθεναρά τους πολύτροπα πλιατσικολόγους αυτούς για να κλείσει, άπαξ δια παντός η κόπρος του Αυγείου…Παρακράτησε η φαγούρα των δικών μας παιδιών.
ΣΥΣΤΑΣΗ προς την Κυβέρνηση… Να προχωρήσει και στη διάλυση του ανυπόλυπτου Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, επίσης φωλιά κομματικών δικών μας παιδιών… Τα άλλα παιδιά, τα μη κομματικά ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ!

Ε, λοιπόν ψοφίστε και τα υποκείμενα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για να ανασάνει η δημοσιογραφία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου