Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ- ΟΠΟΛΥΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ-ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ... ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ...-ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΛΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ

Η ΕΣΗΕΑ ( Ένωση Συντακτών Ηλιθίων Εφημεριδιακών Αριστερών)
ΔΙΕΓΡΑΨΕ 5 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Το ανυπόληπτον κι αριστερόπληκτο Σωματείο των Δημοσιογράφων ΕΣΗΕΑ  που καραγκιοζοπαικτεί από την μεταπολίτευση έως σήμερα...διέγραψε μέλη του. Τουτέστιν εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις.. Ναι, τώρα οι διαγραφέντες θα τα βάψουν μαύρα... Κι όπως είπε δημοσιογράφος... "Θα τους κλάσουν τους όρχεις, όσοι διαθέτουν"...
Μαζί με την ΕΡΤ, κανονικά θα έπρεπε να διαγραφεί και η στρούγκα αυτή που δήθεν εκπροσωπεί δημοσιογράφους.. Αφήστε το πάει...για αυτοδιάλυση...  

sia-kosioni
Η  ΣΙΑ Κοσιώνη






Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ επέβαλε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, διατηρούνται
ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές: για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.
«Εγκαλούνται για το ότι ενώ η ΕΣΗΕΑ με την από 15.12.11 ανακοίνωσή της, κήρυξε 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2011, αναφορικά με την τακτική της εργοδοσίας να υπογραφούν άμεσα ατομικές συμβάσεις εργασίας, με στόχο τη μείωση μισθών κατά 20%, εκείνοι εργάστηκαν κανονικά, παραβιάζοντας την κηρυχθείσα απεργία του Σωματείου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Σε σχόλιο του στο Twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης είπε: «Από σήμερα διαγραμμένος από την ΕΣΗΕΑ γιατί «τόλμησα» να κάνω εκπομπή για τον παιδικό καρκίνο. Να είναι καλά το Δ.Σ»
protothema

ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ.....ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ...ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! 
Σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα. Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς!

Picture
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'! της Νέας ΕΡΤ!
Και τ' όνομα ΝΕΡΙΤ τι σημαίνει στα εβραϊκά; Α! σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα.

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ


milko4ΚΑΝΤΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΔΕΙΤΕΤο είδαμε , πάθαμε πλάκα και βγάλαμε φωτογραφίες..ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί ....

MILKO6 

 ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα γάλατα της ΔΕΛΤΑ... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ γαλακτοκόμοι πετάνε τα γάλατα τους γιατί δεν τα αγοράζει κανένας και αυτοί πάνε και εισάγουν βρωμόγαλα από την Γερμανία...
Το γράφει..δεν το κρύβει... Δείτε το στη φωτό μας

mythorrea.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου