Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΑΜΥΘΗΤΟΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ! ΑΜΥΘΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 100 ΜΕ 500 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ!!!

Ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου «ξαναχτυπά»: Έτοιμοι να χύσουμε το αίμα μας για την ένωση Αλβανίας - ΚοσόβουΝέες προκλητικές δηλώσεις από τον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου (Laerti Vasili), από Αλβανό πατέρα και Ελληνίδα μάνα, που πρόσφατα 
χαρακτήρισε “σοβινιστές” και “φασίστες” όσους παρέστησαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου 
Κατσίφα στους Βουλιαράτες, επειδή κρατούσαν ελληνικές σημαίες στα χέρια τους, δηλώνει έτοιμος 
να... χύσει το αίμα του για την “εθνική” ένωση Αλβανίας - Κοσόβου.

ΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ; ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ: "Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ"! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ! Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Η απολογία του 19χρονου Αλβανού προκαλεί σοκ, καθώς ανέφερε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την είχαν χτυπήσει, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο!

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η...

Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως ισχυρίζεται ο 19χρονος Αλβανός, η νεαρή τούς παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος, αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

1 σχόλιο:

 1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΙΚΟΝ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
  ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ
  Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩ]ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ.

  ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ.
  ΒΙΑΣΤΗΣ...ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ...ΝΑΡΚΩΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ...ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Η ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ....ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ.ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Ν ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΝ Η ΥΓΕΙΑΙΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΠΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΣΕΞΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΠΙΑΓΩΓΕΙΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΤΗΝ ,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ....ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ....ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ... ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΣΗ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ...ΕΝΕΜΕΡΩΤΙΚΗ...ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ..

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΝΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ...ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.
  DIE VAGABOUNDEN...GELD... SEX UND LYGEN...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΓΡΑΨΑ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΙΟΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ...ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΝΟ...ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ...ΣΕΞ...ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ...

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο16.

  Ο ΨΥΧΟΝΕΥΡΟΑΣΘΝΕΝΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΦΥΛΛΟΝ ΜΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ...ΔΙΚΙΝΗΣΗ ΧΑΣΙΣ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΕΙΑ...ΒΙΑΣΤΕΣ...ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ...ΛΑΡΟΕΜΠΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑΚ. ΠΑΡΑΛΥΛΑ.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ.
  ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΦΥΛΛΩΝ...ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΓΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΟΤΙ,Ο ΓΑΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ...ΘΕΟΙ...ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΥ....ΑΥΤΩΝ...ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ...ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΟΒΛΑ ΓΑΡΦΕΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ.
  ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ...
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΘΕOΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ....ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ ΔΟΚΙΜΙΟΝ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΣΝΙΣΤΙΚΟΝ....ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΝΑ ΠΡΩΝΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΛΟΛΩΛΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΑΓΑΘΟΝ ΑΡΝΑΚΙ ΧΡΙΣΤΟΝ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΠΑΘΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή