Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ENA DIAFOTISTIKO ARTHRO


Η ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Δρ. John Donn
Προϊστάμενος Ουρολογίας

Επικεφαλής του Κέντρου Προστάτη και Ογκολογίας Μέλος του Προεδρείου του Κολλεγίου της Ουρολογίας, λέκτορας και χειρούργος στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Διεξάγει τις ακόλουθες διαδικασίες: προστατεκτομή με τη βοήθεια ρομπότ, TURP (Transurethral resection of the prostate) προστάτη και εκτομή με λέιζερ τουαδενώματος.
Η προστατίτιδα έχει διάφορους κινδύνους για τους άντρες, με τις βασικές να είναι:
● ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
● ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
● ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Ο καρκίνος του προστάτη εμφανίζεται στα τελευταία στάδια της φλεγμονής του προστάτη και αποτελεί ένα κοινό αποτέλεσμα από ένα αφημένο πρόβλημα του προστάτη. Οι άνδρες που παραμελούν την προστατίτιδα στην πραγματικότητα διατρέχουν ένα μεγάλο κίνδυνο και το στοίχημα είναι η ζωή τους. Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά, υγιή ζωή, αν θέλετε μια καλή στύση και φυσιολογική λίμπιντο, θα πρέπει να θεραπεύσετε τηφλεγμονή του προστάτη. Και αυτό θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα.
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από τους άντρες που έχουν πρόβλημα δεν απευθύνονται στους γιατρούς τους για βοήθεια. Αυτό γίνεται γιατί κάποιοι από αυτούς πιστεύουν ότι η φλεγμονή του προστάτη δεν είναι μία επικίνδυνη πάθηση, ενώ άλλοι προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα από αμηχανία. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι ασθενείς αφήνουν την ασθένεια αθεράπευτη. Και όταν (και αν) ζητήσουν βοήθεια, πολύ συχνά είναι ήδη πολύ αργά και έχει ήδη αρχίσει να σχηματίζεται καρκίνος.
Πρέπει να κατανοηθεί ότι η προστατίτιδα είναι μία θανατηφόρα ασθένεια, με έναν από τους κύριους κινδύνους που έχει να είναι η μετατροπή σε καρκινικό όγκο. Όταν μένει αθεράπευτη συχνά εξελίσσεται γρήγορα και μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο σε μόλις 1-2 χρόνια. Αυτό, με τη σειρά του, συχνά οδηγεί στο θάνατο του ασθενούς.
Τώρα οι άντρες έχουν μία μοναδική ευκαιρία για την πρόληψη και την θεραπεία της διεύρυνσης του προστάτη και τη φλεγμονής μια για πάντα - ακόμα και χωρίς τακτική επίσκεψη στο νοσοκομείο.
Το 2016 παρουσιάστηκε ένα επαναστατικό προϊόν στην αγορά που επαναφέρει αμέσως τη λειτουργία του αδένα του προστάτη, εξαλείφει τη φλεγμονή, έχει ευεργετική επίδραση ακόμη και στην προχωρημένη χρόνιαπροστατίτιδακαι αυξάνει σημαντικά την ανδρική αντοχή και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το όνομα αυτής της φυσικής λύσης είναι Prostalgene. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει και το οποίο είναι απόλυτα προσιτό σε κάθε άτομο. Ιατρικοί επιστήμονες από τις ΗΠΑ έχουν συμμετάσχει σε μία δίχρονη ανάπτυξη.

Αυτή την χρονιά, ο σύλλογος των παθολόγων και χειρούργων έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την κλινική δοκιμή του νέου προϊόντος Prostalgene, το οποίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της προστατίτιδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το γραφείο τύπου του ινστιτούτου έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου