Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ210 3250220
 Αθήνα 9η Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Το τραγικό της γελοιότητος ή γελοιότης του τραγικού;»

          Αφουγκραζόμενοι την οιμωγή του Έθνους και έχοντας τάξει εαυτούς στην υπηρεσία του, με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε ως πολιτικός φορέας,«μόνοι και μετά πολλών», ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας, βαδίζουμε τον καλό δρόμο του αγώνα εναντίον όλου αυτού τουπολύχρωμου συρφετού των ολετήρων που οδηγεί την Ελλάδα στα τάρταρα και προσβάλει την έννοια του ανθρώπου.
          Άναυδοι και τεθλιμμένοι, όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο, παρακολουθήσαμε τον κομματικό θίασο του ανερμάτιστου κράτους-οπερέττα να δίνει την αξιοθρήνητη παράστασή του με σκηνικό το φρικτό μαζικό έγκλημα της Ανατολικής Αττικής. Αντικρίσαμε εικόνες τραγωδίας και κάναμε σκέψεις για την νοσηρότητα, την καθεστηκυία ανεπάρκεια και την ανικανότητα των οργάνων της πολιτείας, που εκμεταλλευόμενα την οδύνη των πληγέντων, επιδιώκουν να καλύψουν τις εγκληματικές τους πράξεις και παραλείψεις στην διαχείριση της πυρκαγιάς.

          Υπό αυτά τα δεδομένα, σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές της ανείπωτης θλίψης,  βρισκόμενοι και πάλι παρόντες, στραφήκαμε προς την απανταχού Ελληνική Επιστημονική κοινότητα κάνοντας έκκληση να βρεθεί αλληλέγγυος, να συμβάλει με τις γνώσεις της και την πιθανή της εμπειρία και να προστρέξει σε βοήθεια της απειλούμενης ποικιλοτρόπως χώρας μας. Και η ανταπόκριση της Ομογένειας ήταν συγκινητική και άμεση. Οι ομογενείς είναι Έλληνες που ομιλούν με πράξεις, αλλά η ολιγωρία του τσίρκου της «Κυβέρνησης», προς κάθε ανιδιοτελή προσφορά, απέβη τραγελαφική.
Η εκατόμβη όμως των θυμάτων και η τεράστια έκταση των καταστροφών, μας  επιβάλλουν να μην σιωπήσουμε και με ιδιαίτερη σοβαρότητανα προβούμε στην παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ φέρνοντας σε γνώση των απανταχού Ελλήνων και φίλων της Ελλάδος το γεγονός της αθλιότητας του φαιδρού κρατικού μηχανισμού, ένα γεγονός το οποίο απαιτεί άμεση επέμβαση της ανύπαρκτης Ελληνικής Δικαιοσύνης και διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στην τραγωδία. Θα αρθεί όμως, η ίδια, στο ύψος των περιστάσεων; Για μια τέτοια τραγωδία όμως κάποιοι είναι υπεύθυνοι. Οφείλουμε την  αναζήτησή τους. Και αυτή μας η οφειλή είναι η ελάχιστη ένδειξη τιμής προς τους νεκρούς και τις οικογένειές τους, κυρίως όμως ως χρέος προς την εθνική μας συνείδηση αλλά και τις νεότερες γενιές, οι οποίες δεν επιτρέπεται να ξαναζήσουν ανάλογα φαινόμενα καταστροφής. Οι ευθύνες, όσο ψηλά κι αν ανήκουν, πρέπει να αποδοθούν. Το πένθος απαιτεί ανάληψη ευθυνών την οποία ουδέποτε οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις διέθεταν.
Οι υπογράφοντες την παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, χωρίς να προτάξουμε την κομματική μας ιδιότητα για να μην θεωρηθεί ότι σκοπός μας είναι η προβολή του πολιτικού φορέως που εκπροσωπούμε, ενεργήσαμε ευπροσώπως για λογαριασμό της ανιδιοτελώς προσφερόμενης Αμερικανικής τριμελούς Ερευνητικής ομάδας αποτελούμενης από την Ελληνίδα Γεωφυσικό PhD Αγγελική Μπαρμπεροπούλου και τους φιλέλληνες καθηγητές, Andrew Curtis και Jacqueline Curtis του Πανεπιστημίου Kent State University of Ohio,οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και το εργαστήριο GIS-Health & Hazards (Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών-Υγεία και Κίνδυνοι), με χρόνια εμπειρία στις φυσικές καταστροφές και τον αντίκτυπο στο δομημένο και φυσικό περιβάλλον, όπως και στην υγεία του κοινωνικού περιβάλλοντος, που θα προέβαινε και θα συνέδραμε αφιλοκερδώς, στην εκπόνηση έρευνας αποτύπωσης των φυσικών ζημιών, των κινδύνων και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν στην καμένη περιοχή μέσω της λήψης γεωχωρικών δεδομένων.
Σεβόμενοι την βιβλική καταστροφή της Ανατολικής Αττικής, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ την διεξαχθείσα αλληλογραφία προς όλους τους ακατανόμαστους ΔΗΘΕΝ «αρμόδιους», με τα εν αυτή διαλαμβανόμενα, προκειμένου η  Πανεπιστημιακή Ομάδα να λάβει την σχετική άδεια έρευνας  στο έργο της θεραπείας του περιβάλλοντος, την λήψη μέτρων προστασίας του οικοσυστήματος και την αξιοποίηση του όποιου θετικού αποτελέσματος
Και είχαμε την ατυχή, από 5ης Αυγούστου 2018, τηλεφωνική διαβεβαίωση του «ενθουσιασμένου», για την άμεση διεξαγωγή της σχετικής έρευνας, Δημάρχου Μαραθώνα και του συνεργάτη του, και προς τούτο αφ’ ενός μεν αφίχθη στην Αθήνα, προς συντονισμό της ομάδος και των υπηρεσιών, η κυρία Αγγελική Μπαρμπεροπούλου αφ’ ετέρου, διά της υπ’ αριθμό FedEx 782160020570 φορτωτικής αφίχθη στον αερολιμένα ο απαιτούμενος για την έρευνα εξοπλισμός.
 Οι παθογένειες όμως του φαύλου κράτους και της γελοίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης φανερώθηκαν αμέσως, με πρώτο δείγμα την εξαφάνιση των υπευθύνων. Ο «περιώνυμος» Δήμαρχος και ο συνεργάτης του, ως διά μαγείας, εξαϋλώθηκαν και κατόπιν τούτου απευθυνθήκαμε, φευ, τηλεφωνικώς και εγγράφως, στον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, στην Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφώνκαι δη στην Γενική Διευθύντρια αυτού ως και στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και δη στον Προϊστάμενο του Επιτελείου ΑΠΣ, ως η συνημμένη αλληλογραφία, αλλά η κάθε μας προσπάθεια υλοποιήσεως της έρευνας προσέκρουσε στην νεκρική σιγή των «αρμοδίων» αφού ουδεμία απάντηση ελήφθη, πλην, κατά την εκπνοή του ταχθέντος προς ενέργεια χρόνου της 06ης Σεπτεμβρίου αναχωρήσεως από την Ελλάδα της κυρίας Αγγελικής Μπαρμπεροπούλου και της διά της υπ’ αριθμό FedEx 456197461388 φορτωτικής επιστροφής του εξοπλισμού, ελήφθη τηλεφωνική επισήμανσης εκ μέρους του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος ότι: «Το Πυροσβεστικό Σώμα, ΟΥΔΕΜΙΑ αρμοδιότητα έχει επί του θέματος της έρευνας».
Σημειώνεται ότι ΔΕΝ απευθυνθήκαμε στην Περιφερειάρχη Αττικής διότι, για εμάς, δεν υφίσταται ως θεσμός δεδομένου ότι ο διορισμός αυτής είναι παράνομος, παράτυπος και αντισυνταγματικός αφού έχει ορίσει η ίδια την θεσμική ανομία ως το πλαίσιο συμπεριφοράς της για την οποία οι πάντες φέρουν ευθύνη.
          Όθεν, φρονούμε ότι η σιωπή θανάτου των «αρμοδίων», αποτελεί λοιδορία και καταφρόνηση προς τα, αγνώστου αριθμού, θύματα. Ως φαίνεται όμως το συνονθύλευμα των ανερμάτιστων, απαίδευτων και αλαλαζόντων κυμβάλων της θλιβερής κυβέρνησης, τα μωροφιλόδοξα πρόσωπα που αυτόβραβευόμενα ανέλαβαν θέσεις ευθύνης, αυτά ταευθυνόφοβα ανθρωπάρια που βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας και τρέμουν ακόμα και την σκιά τους, δεν είχαν καν το θάρρος να πουν ότι δεν ήθελαν κανέναν να καταγράψει κάτιπου θα τους χρεώσει πολιτικά με ευθύνες και η απόπειρα εξαγοράς της σιωπής των πυρόπληκτων μέσω διορισμού των με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ τους, μήπως εκπηγάζει από την αγωνία τυχόν AΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ;
Εκ του τραγικού γεγονότος που πλήττει ξανά την πατρίδα μας, τα αποτελέσματα του οποίου δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθούν, και έχοντες κατά νου την στυγνή ομολογία του καυχώμενου πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ για τις πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, εκ μέρους της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ, ως και την κατάθεση του Αντιστρατήγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος κυρίου Ανδριανού Γκουρμπάτση που ήταν αυτόπτης μάρτυς εμπρησμού στη Χίο το 1998, διαβλέπουμε ότι οι συνθήκες των τωρινών πυρκαγιών εκπορεύτηκαν πιθανόν από εξωγενείς παράγοντες με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.
Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι και υιοθετήσιμες αλλά σίγουρα όλοι έχουμε υποψίες και ζητούμε το αυτονόητο, όταν από το 1974 κάθε καλοκαίρι η Ελλάδα μετράει τους νεκρούς της και το φαινόμενο των πυρκαγιών αποτελεί το βασικό ζήτημα.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Πρόκειται απλά για τον «στρατηγό άνεμο» του Πολύδωρα, που σαρώνει τα πάντα, ή σχέδιο κάποιων ξένων εναντίον της Ελλάδας; Τα ερωτήματα αυτά, για τα οποία κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης ζητά εξηγήσεις, ΔΕΝ πρέπει να μείνουν αναπάντητα. 
Και το μεγάλο ερώτημα προς τον Ελληνικό Λαό είναι: Τι περιμένει από το πολιτικό σύστημα του οργανωμένου κομματικού εγκλήματος, όταν σήμερα το ελληνικό Έθνος βάλλεται πανταχόθεν και το αύριο είναι ζοφερόΤι περιμένει όταν συντελείται η μεγαλύτερη γενοκτονία, όταν συντελείται η μεγαλύτερη εθνοκτονία εν καιρώ «ειρήνης»;
Τι περιμένει ο Ελληνικός Λαός όταν ακούει την απίστευτη ομολογία συνενοχής στο έγκλημα της Ανατολικής Αττικής του ανεκδιήγητου, σε ρόλο Χατζηαβάτη, Υπουργού Άμυνας όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ο Καμμένοςδήλωσε, μη ορωδών: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Δεν επιτρέπεται ταυτόχρονα να συνεργαζόμαστε με τις δημόσιες υπηρεσίες». Το ΝΑΤΟ δηλαδή απαγόρευσε την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων για την διάσωση του κόσμου και των περιουσιών του χρησιμοποιείται ως θεραπαινίδα των Λαθρομεταναστών; Ουαί!!!
          «Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!!», φουσκώνει ανεξέλεγκτα το «ποτάμι της οργής». Ας έχετε υπ’ όψιν σας λοιπόν την ρήση των Λατίνων: «Caveant consules ne quid respublica capiat!!» και σε ελληνική μεταφορά: «Άς προσέξουν οι ύπατοι γιά να μην κινδυνεύσει η Δημοκρατία!!!»
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής
210 3250220                   6944325056
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ   ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ   ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΣΕ   ΟΣΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου