Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018



Ομογένεια ΗΠΑ και έρανοι γιά πυρόπληκτους: Υπάρχει πρόβλημα

Αμέσως μετά τις φονικές-καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική (23 Ιουλίου '18), υποτίθεται ότι η ''Ομογένεια κινητοποιήθηκε'' στις ΗΠΑ. Ανακοινώσεις και καλέσματα γιά να μαζευτούν χρήματα, από Εκκλησία, Οργανώσεις κλπ. Ανακοινώθηκαν αρκετοί λογαριασμοί σε τράπεζες, ενώ γίνεται συγκέντρωση χρημάτων και διαδικτυακά (λογαριασμοί ηλεκτρονικοί, όπως μέσω του gofundme.com), γιά τους πυρόπληκτους. Αλλά, υπάρχει πρόβλημα και μεγάλο, που μας θυμίζει την αμαρτωλή εποχή, πάλι με πυρκαγιές, του χρόνου 2007. Τότε, που χρήματα της Ομογένειας ΔΕΝ πήγαν ποτέ στον προορισμό τους και ''φαγώθηκαν'' από επιτήδειους, αλλά και χρήματα που κατατέθηκαν από Ομογενείς στην τράπεζα της Ελλάδος, γιά το ''Ταμείο Πυρόπληκτων'' υπό τον Π. Μολυβιάτη, χρησιμοποιήθηκαν γιά άλλους σκοπούς του διεφθαρμένου ελληνικού κράτους.
Ακούμε και διαβάζουμε γιά ''λογαριασμούς Οργανώσεων'' και ''Ιδρυμάτων'', υπέρ των πυρόπληκτων. Αλλά δεν γνωρίζουμε ΠΟΙΟΙ διαχειρίζονται τα χρήματα και ΠΟΥ αυτά θα πάνε. Μαζεύονται χρήματα, γενικά και αόριστα, ΧΩΡΙΣ να αναφέρεται, ΠΟΥ, συγκεκριμένα, θα καταλήξουν.
Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι, σε δύο εβδομάδες ''συγκέντρωσης χρημάτων γιά πυρόπληκτους'' από όλους τους ενδιαφερόμενους, δηλ. Εκκλησία, Οργανώσεις κλπ, στις ΗΠΑ, συγκεντρώθηκαν συνολικά, περίπου 300.000 δολ., από τα οποία 188.000 ήταν μέσω της Οργάνωσης HALC και 100.000 μέσω της ΑΧΕΠΑ.
Τονίζουμε ότι, οι εκστρατείες υπέρ πυρόπληκτων, απόδειξαν και την διάλυση της Ομογένειας, η οποία στερείται ηγεσίας.

Γιατί να παραιτηθούν;...'Εξεστι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ίοις ασχημονείν

Eυθιξία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μπορούμε να ζητούμε μόνο από λογικούς ανθρώπους. 'Οχι από δίποδα, πολιτικά-κομματικά ''γαϊδούρια''. Στους 90 οι νεκροί της πύρινης λαίλαπας στην Αττική. Ευθύνες, δεν υπάρχουν. Μόνο ''πολιτικές''... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)


ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ και ΑΣΤΕΙΟΥ: Σχολιάζοντας τα ΚΑΛΑ, τα ΚΑΚΑ και τα AΣXHMA

Oι ''Φαναριώτες'' ετοιμάζονται να ''συνταξιοδοτήσουν'' τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, τέλη Αυγούστου.
Διαλύουν την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων (Αγγλία) σε μητροπόλεις, όπως έκαναν και στις ΗΠΑ


Τέλη Αυγούστου (29-30-31) συνεδριάζει η ''ιερά πατριαρχική Σύνοδος'' στην Κων/πολη. Σε αυτήν, θα επισημοποιηθεί η προαποφασισμένη διαίρεση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων (Αγγλία) σε 3 μητροπόλεις, που θα υπάγονται (και θα δίνουν το ''χαράτσι'') απευθείας στον Βαρθολομαίο, κατά τα πρότυπα της διάλυσης-διαίρεσης της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και στα πλαίσια της γνωστής πολιτικής του οικουμ. πατριάρχη ''διαίρει, βασίλευε και 'κονόμα''.
Στην ίδια σύνοδο, εκτιμάται ότι θα ''συνταξιοδοτηθεί'' ο αρχιεπίσκοπος ΗΠΑ Δημήτριος, με ''εύσχημη προαγωγή''. Και αυτό επειδή πιστεύουν ότι, εξαιτίας του καλοκαιριού, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις. Τα ίδια (χρονικά) είχαν γίνει και με τις περιπτώσεις Ιάκωβου και Σπυρίδωνα. Λέγεται ότι θα τοποθετηθεί ''τοποτηρητής'' στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ) γιά μερικούς μήνες, ώστε να ''ηρεμήσουν τα πνεύματα'' και μετά οι του ''Φαναρίου'' θα φέρουν ως αρχιεπίσκοπο έναν ''ελεγχόμενο'', δηλ. αυτόν που θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου