Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΘΕΕ ΜΟΥ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΉ.... ΠΟΥ ΛΕΜΕ

Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που αγνοούνται μετά τη φωτιά στην Αττική. Ο πατέρας του, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει το παιδί που το απόγευμα της μοιραίας μέρας ήταν μαζί με τη γιαγιά του στην παραλία, στο Μάτι, όπου εκατοντάδες άνθρωποι αναζήτησαν διέξοδο από την πύρινη λαίλαπα που τους κυνηγούσε.
Έχουν περάσει πλέον πέντε μέρες άκαρπων ερευνών. Πέντε μέρες χωρίς μια επίσημη λίστα αγνοουμένων, με τους συγγενείς να προσπαθούν μόνοι τους να βρουν τους δικούς τους ανθρώπους.
Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος

Ελπίδες για τον 13χρονο Δημήτρη

Ο πατέρας του 13χρονου αγοριού αναγνώρισε τον γιο του μια θολή, όπως είπε στο newsit.gr, φωτογραφία που είδε στο internet. Όπως είπε, εκείνη την ημέρα το παιδί φορούσε κόκκινη μπλούζα και η γιαγιά του ένα φόρεμα με μοβ και πράσινα χρώματα.
Με βάση την περιγραφή που έδωσε, άτομα με αυτά τα ρούχα εμφανίζονται και σε φωτογραφίες που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο χρήστης Νίκος Καλογερίκος. Φωτογραφίες από την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι είχαν φτάσει στην παραλία, στο Κόκκινο Λιμανάκι, και προσπαθούσαν να σωθούν. 
Το απόγευμα της «μαύρης» Δευτέρας, ο 13χρονος Δημήτρης ήταν στην παραλία στο Μάτι με τη γιαγιά του, τον παππού του και τον θείο του. Όλοι τους μπήκαν στο αυτοκίνητο του τελευταίου για να μετακινηθούν προς τη θάλασσα και να σωθούν. 

Αναστάσιος Αλεξόπουλος: Αν υπάρχει κάποιος που έχει δει οτιδήποτε…

Ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος περιέγραψε, μιλώντας στο newsit.gr, πως ακόμη δεν έχει κανένα νέο από τον γιο του, τους παππούδες του και τον θείο του παιδιού που ήταν όλοι μαζί το μοιραίο απόγευμα. «Κατέβηκαν να διαφύγουν από τις φωτιές από τη λεωφόρο Μαραθώνος 28. Έχω μια φωτογραφία, η οποία είναι θολή βέβαια από κάποιον που ήταν στην παραλία εκείνη τη μέρα της φωτιάς και μοιάζει να είναι το παιδί και η γιαγιά», λέει.
Δυστυχώς, κανείς από τους τέσσερις δεν είχε μαζί του κινητό και δεν επικοινώνησαν για να ξέρουν οι δικοί τους που είναι. «Πιστεύουμε ότι ίσως να ήταν κάποιοι εκεί στην παραλία στις 8 στο Κόκκινο Λιμάνι που να τους ήξεραν. Η γιαγιά φορούσε ένα φόρεμα με μοβ πράσινο και το παιδί μια κόκκινη μπλούζα», τονίζει ο κ. Αλεξόπουλος.
Και φυσικά παρακαλεί όποιον ξέρει το παραμικρό, να επικοινωνήσει μαζί του. «Αν είναι κάποιος που έχει δει κάτι, μπορεί να πει κάτι σχετικό, αν ανέβηκαν σε καμία βάρκα, αν τους παρέλαβε ψαράδικο, αν πήγαν σε πολεμικό πλοίο, αν κολύμπησαν, αν μίλησαν με κάποιον, οποίος ξέρει κατι θα παρακαλούσα να μας ενημερώσει. Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από την παραλία. Παρ’ ό,τι έχω κάνει μια προσπάθεια να κοινοποιήσω ορισμένα θέματα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Ανησυχώ πάρα πολύ».
Ακούστε τι είπε

Η έκκληση του πατέρα

Από την πρώτη στιγμή, ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος, έχει ανεβάσει στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους που έχει δημιουργηθεί (missingpeople.audax.gr) τη φωτογραφία του 13χρονου Δημήτρη.
Τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα:
«Αναστάσιος Αλεξόπουλος
Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.
Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος
Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.
(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)
Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ
Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου