Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Καμία πολιτισμένη χώρα δεν φυλακίζει οφειλέτες της

10 ΑΠΡ 2018

Φαινόμενα ολκληρωτισμού στην Ελλάδα, όπου το κράτος δικαίου πάει περίπατο.

Ι. Η “κρίση” εννοιολογικά ενέχει οξύτητα. Όχι διάρκεια. Ό,τι, άρα, αντιμετωπίζει η Ελλάς την τελευταία οκταετία δεν είναι κρίση. Είναι κατάσταση. Είναι αδυναμία προσαρμογής στο επίπεδο της Ευρωζώνης.

Του Γιώργου Κ. Στεφανάκη*
Περάσαμε εκεί με τα θλιβερής μνήμης greekstatistics. Κουκουλώσαμε τις ελλείψεις με άφθονο δανεισμό. Υπερβήκαμε το όριο. Έσκασε η φούσκα. Την οικονομική κατάρρευση ακολούθησε η πολιτισμική αποκόλληση.

ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΗ, ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

Οι Τούρκοι αφήνουν υπονοούμενα ότι στην φυγάδευση στην Ελλάδα ήταν εμπλεκόμενες και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες είχαν...

ναυλώσει το γιοτ, ενώ τα βέλη τους φτάνουν ακόμη και μέχρι τις ΗΠΑ -  Ο ύποπτος για διασυνδέσεις με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) στο λιμάνι της Μαρμαρίδας.

Διαγράφονται από την ΕΣΗΕΑ έξι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ...

Έξι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ διαγράφονται από την ΕΣΗΕΑ λόγω της μη συμμετοχής 
τους στην τελευταία 48ωρη απεργία του κλάδου για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Η εν λόγω απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με τις «Τυπολογίες», δεν έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ, καθώς αναμένεται να συζητηθεί και στο δευτεροβάθμιο όργανο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη μεριά τους, όλοι οι εγκαλούμενοι του ΣΚΑΪ (Νίκος Φιλιππίδης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιάννης Πιτταράς, Δημήτρης Οικονόμου, Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας, Άννα Μπουσδούκου, Μαρία Αναστασοπούλου, Μάρκος Δεϊμέζης και Εύα Αντωνοπούλου) κατέθεσαν πανομοιότυπα υπομνήματα, στα οποία το δικαίωμα της απεργοσπασίας, παρουσιάζεται ως… υποχρέωση του δημοσιογράφου στην ενημέρωση.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ....
Υποπτα παιχνίδια που προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα με τους Γκιουλενιστές, παίζει η Αγκυρα. Ετσι, στη σύλληψη υπόπτου για διασυνδέσεις με...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου