Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο ΕγνατίαTV: Κάτω τα χεριά από την Μακεδονία και τους στρατιωτικούς μας!

ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/5AkqV8qXg-I 

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία Τηλεόραση και σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αρχικά τόνισε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των ανοιχτών συνόρων έχει μεταβάλει την πατρίδα μας σε μία ζούγκλα. Για να κατασταλεί η εγκληματικότητα χρειάζεται πολιτική βούληση και μόνο η Χρυσή Αυγή την διαθέτει, ανέφερε μεταξύ άλλων.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον αμετανόητο μπολσεβίκο Κοτζιά που αποκλείοντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο από την ενημέρωση για το σκοπιανό παρέλειψε να ενημερώσει μισό εκατομμύριο Έλληνες. «Κάθε παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία υπό την οποιοδήποτε μορφή αποτελεί εθνική μειοδοσία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών τόνισε πως το Έθνος έχει υποχρέωση να τους υπερασπιστεί να τα δύο ελληνόπουλα που φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη φυλούσαν τα σύνορα, ενώ σχολίασε πως η κυβέρνηση δεν πιέζει την τουρκία όπως θα έπρεπε.

Σχετικά με την προκλητικότητα της τουρκίας σημείωσε πως η Ελλάδα εάν θέλει να είναι ασφαλής και να εξασφαλίσει την ειρήνη θα πρέπει να έχει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, να έχει ισχυρά οπλικά συστήματα, πλήρη επάνδρωση των στρατιωτικών μας μονάδων και ικανό προσωπικό να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου