Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ... ΑΜΜΟΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ!!!

Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Αυτό είναι το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» την Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ!

Καιρός για σκόνη από την Αφρική. Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook ενημερώνει τους πολίτες με ένα βίντεο για μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
«Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν μικρή έως και κατά τόπους μέτρια (με τα πιο σκούρα χρώματα) μεταφορά αφρικανικής σκόνης το επόμενο 24ωρο σε αρκετές περιοχές της χώρας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.
Δείτε τι έγραψε στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου
«Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν μικρή έως και κατά τόπους μέτρια (με τα πιο σκούρα χρώματα) μεταφορά αφρικανικής σκόνης το επόμενο 24ωρο σε αρκετές περιοχές της χώρας μας αλλά και μέχρι περίπου την Τετάρτη κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ από την Πέμπτη αυτή θα κινηθεί προς την ανατολικη Μεσόγειο επηρεάζοντας αρκετά την Κύπρο!.
Ρίξτε μια μάτια στο βίντεο που δείχνει ανία τρίωρο την μεταφορά της αφρικάνικης σκόνης την Δευτέρα αν η περιοχή σας θα επηρεαστεί από αυτή (αν θα επικρατήσει θολούρα στην ατμόσφαιρα της περιοχής σας) και ποια ώρα της ημέρας περισσότερο και την κίνησή της έως και την ερχόμενη Πέμπτη!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου