Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΠΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ!


tourkikes-dinameis-4-2ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑ – ΦΙΛΟΤΟΥΡ-ΚΙΚΕΣ

 ΑΦΙΣΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! (ΦΩΤΟ&BINTEO)

Διπλή τουρκική «επίθεση» προς την Ελλάδα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες, με δύο πολύ περίεργα περιστατικά. Πριν λίγο η Αθήνα γέμισε με φιλοτουρκικές αφίσες για το Αιγαίο που στόχο έχουν αποκλειστικά και μόνο να προωθήσουν την τουρκική προπαγάνδα και να μειώσουν το ηθικό και το φρόνιμα του λαού. Το δεύτερο περιστατικό αφορά τη νήσο Παναγιά.
Πιο συγκεκριμένα, μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα που προέκυψε με «περίεργους αφισοκολλητές» οι οποίοι μάλλον εργάζονται για τις τουρκικές θέσεις καθώς κάνουν λόγο για…επεκτατικά σχέδια της Ελλάδας που δημιουργούν τη τουρκική προκλητικότητα αναφέρει δημοσίευμα.
Οι αφίσες και το περιεχόμενό τους υπογράφονταν από την “Αντιφασιστική Συνέλευση – Autonome Antifa”! Καλό θα είναι να τις διαβάσετε παρακάτω.
Τελικά τα δημοσιεύματα τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό για δράση «άτυπου» τουρκικού στρατού εντός της χώρας μας έχουν βάση δυστυχώς…
Σήμερα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας είχαμε το ίδιο φαινόμενο! Την περσινή αφίσα αλλά και μια δεύτερη με την οποία υποστηριζόταν ότι την τουρκική προκλητικότητα την …παράγει η Ελλάδα με τα σχέδιά της.
Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:
«Eνημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, από το Στρατιωτικό παρατηρητήριο ν. Παναγιάς Οινουσσών, για τον εντοπισμό ικανού αριθμού αλλοδαπών σε δύσβατη περιοχή, επί της νήσου. Οι ανωτέρω είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί με ταχύπλοο σκάφος, το οποίο είχε προσαράξει στην εν λόγω περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., με τη συνδρομή των οποίων, το Τ/Χ σκάφος αφού αποκολλήθηκε στη συνέχεια οδηγήθηκε στο λιμένα Χίου, όπου και κατασχέθηκε.
Οι δεκαέξι (16) συνολικά αλλοδαποί παρελήφθησαν από ναυαγοσωστικό Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Χίου, ενώ στην περιοχή έσπευσε και Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για τυχόν παροχή συνδρομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
Tα ερωτηματικά στην υπόθεση αυτή είναι πολλά και αμείλικτα καθώς η ανακοίνωση κάνει λόγο για «αλλοδαπούς» και όχι για «παράνομους μετανάστες» όπως σημειώνει και ο veteranos.gr
Δεύτερον έστειλαν σήμα ότι ναυάγησαν;
Μάλλον όχι ούτε και κάλεσαν στον διεθνή αριθμό κινδύνου και ανάγκης 112 !
Αλλά βγήκαν σε ξηρά…
Όπως είχαμε σημειώσει, οι Τούρκοι μετρούν τους χρόνους αντίδρασης του ελληνικού στρατιωτικού φυλακίου στη νήσο Παναγιά και της βοήθειας που μπορεί να προστρέξει στο νησί από τη Χίο στέλνοντας σκάφη με μετανάστες να προσεγγίζουν και να δένουν στο ακριτικό νησί. Ένα φαινόμενο που σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρείται ημέρα, αλλά και νύχτα.
Το περιστατικό μπορεί να είναι ακόμη πιο σοβαρό…
antifa-700x965antifa-2
pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου