Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.....ΤΕΡΜΑ...ΤΟ ΡΑΧΑΤΛΗΚΙ...

ΤΕΡΜΑ  ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΕ 

ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Υπερψηφίστηκε με ευρύτατη συναίνεση στη Βουλή το νομοσχέδιο για αυστηροποίηση των προϋποθέσεων κυκλοφορίας των νέων καπνικών προϊόντων και απαγόρευσης και του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους δημόσιους χώρους 

  &  η ευρωπαϊκή οδηγία που θέτει προδιαγραφές για την εμπορία και διάθεση των καπνικών προϊόντων, καταγράφηκαν ωστόσο ενστάσεις περί «γραφειοκρατικής αντίληψης» που διέπει την αδειοδότηση των εταιρειών αλλά και διαφοροποίησης αναφορικά με την χρησιμότητα της απαγόρευσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους χώρους όπου απαγορεύεται και το συμβατικό.

ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ......

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΗ... ΚΛΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ... 
ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΚΟΥΡΗΣ
Γράφει ο Γιώργος Α. Κουρής
Ελάτε να πουλήσουμε κοινό φθηνό πακέτο, για ένα μήνα διακοπές, από 5 μέρες σε κάθε χώρα σε Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα και να γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τα μνημόνια και τη λιτότητα!
ΑΝΤΙ να κάθονται οι ηγέτες του Νότου και να παρακαλούν την Μέρκελ και τον Σόιμπλε να τους κάνει τη χάρη, να λασκάρει λίγο τα λουριά της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της ακραίας λιτότητας, θα έπρεπε μόνοι τους, εδώ και χρόνια να είχαν σκεφθεί διάφορες λύσεις, για να ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ από ΚΟΙΝΟΥ τα τεράστια ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ που διαθέτουν, έναντι του Βορρά, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Μάλτα και η Ελλάδα.

ΜΑΡΙΔΑ ...ΣΚΕΤΗ Ο ΜΑΟΥΝΕΡΗΣ....ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ....

TA ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΔΑ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
Αποτελεσματική η παρέμβαση που έκανε χθες το βράδυ ο Β. Μαρινάκης με την ανακοίνωση της εταιρείας του για να ελεγχθούν στο Πόθεν Εσχες στο σύνολο του ποσού που θα δαπανήσουν για τις άδειες οι νέοι καναλάρχες. Αυτό...
ακριβώς θα γίνει τελικά. Επί του συνολικού ποσού που θα διαθέσουν οι νέοι καναλάρχες για να αποκτήσουν άδεια, θα γίνει τελικά ο έλεγχος του πόθεν έσχες! Μετά από διαβουλεύσεις πολλών ωρών τελικά βρέθηκε η φόρμουλα και έτσι ο έλεγχος δεν θα γίνει επί του ποσού της προκαταβολής αλλά επί του συνολικού το οποίο ο καθένας από τους 4 θα διαθέσει για να πάρει την τηλεοπτική άδεια.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε από την αρχή ζητήσει ο έλεγχος του πόθεν έσχες να διενεργηθεί επί του συνολικού τιμήματος και όχι μόνον σε ό,τι αφορά στην πρώτη δόση.

ME TΙΣ ΕΥΛΟΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ...ΦΙΛΗ!

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ - ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ  Η αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας, που θα γίνει με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, αφορά τόσο στο εκπαιδευτικό κομμάτι όσο και τον τρόπο διεξαγωγής των...

εξετάσεων, οι οποίες περιορίζονται πλέον σε τέσσερα μαθήματα. Ειδικότερα, οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν αφορούν στα εξής:
Εξετάσεις σε 4 μαθήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου