Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΥΠΝΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙκΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΉΦΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ 

Διαβάσαμε το Βιογραφικό του 

ΔΗΜΑΔΗ!..ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΝ ...ΠΑΠΠΑ!

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά από ένα δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ το οποίο αναφέρει ότι δυο δημοσιογράφοι από το STAR και τον Alpha «συνελήφθησαν επειδή παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά στη Νέα Υόρκη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ», αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Star, συμφερόντων Βαρδινογιάννη, για όσα μετέδωσε νωρίτερα το κρατικό Αθηναικό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ περί σύλληψης των δημοσιογράφων με την κατηγορία της πλαστογραφίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ...Παντού πουλάνε ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ μέλι, Δείτε πως θα καταλάβετε τη διαφορά με ΑΥΤΟ το απλό κόλπο

gg
Αναμφισβήτητα, το μέλι είναι ένα από τα πιο υγιή συστατικά του πλανήτη! Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Ο τύπος των βιταμινών και η ποιότητά τους εξαρτάται από τον τύπο των λουλουδιών που χρησιμοποιούνται στη μελισσοκομία. Συνήθως, το μέλι περιέχει βιταμίνη C, ασβέστιο και σίδηρο. Αν δείτε, επίσης, πόσες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία περιέχει η ζάχαρη ή άλλες πηγές, θα τις θεωρήσετε ελάχιστες έωςΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τα πολιτικά πράγματα και η γεωπολιτική πραγματικότητα αλλάζουν απολύτως λελογισμένα, τόσο στην χερσόνησο τού Αίμου όσο και στην παγκοσμιότητα. Οι πολιτικές δυσμορφίες και οι γεωφυσικές ακαταστασίες είτε θα συνενωθούν υπό την παγκοσμιοποίηση είτε θα αντικατασταθούν από την κοινωνία των ελεύθερων εθνών. Και ενώ η παγκοσμιοποίηση σέρνει τούς λαούς στην σιωνιστική τυραννία, η αντίρροπη δύναμη τής κοινωνίας των ελευθέρων εθνών είναι οπωσδήποτε το αποτέλεσμα ενός ανώτερου συστήματος αξιών που μονάχα μια ελληνική τάξη πραγμάτων μπορεί να εδραιώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου