Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΙ...το ξέρετε τα ζώα έχουν και ψυχή και αισθήματα!

ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΠΑΣΜΟΣ ΑΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ...ΑΦΕΝΤΙΚΊΝΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΥΤΗΣΕΙ!
alogo_karkinos_madata_278927268 (1)
Ζώα… πόσο τεράστια είναι η ψυχή τους και πόσο μεγαλείο κρύβει μέσα του ένα τέτοιο πλάσμα; Και κάποιοι λένε ότι δεν καταλαβαίνουν τα ζώα…. Μια συγκλονιστική στιγμή, ο αποχαιρετισμός του αλόγου στην κυρία του που το μεγάλωσε από πουλάρι και εκείνη έχανε την μάχη με τον καρκίνο.

Η Σίλα Μαρς κατέληξε μόλις μερικές ώρες αφού οι νοσοκόμοι την έβγαλαν, πάνω σε μια χειροκίνητη νοσοκομειακή κλίνη, στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου του Γουίγκαν, στη βορειοδυτική Αγγλία, για να αποχαιρετίσει την Μπρόνγουεν, ένα θηλυκό πόνι 25 χρονών.
Όλες οι νοσοκόμες, όλα τα μέλη της οικογένειας έκλαιγαν, νομίζω ότι η μόνη που δεν δάκρυσε ήταν η μητέρα μου, ήταν τόσο ευτυχισμένη», είπε η κόρη της, η Τίνα Μαρς, μιλώντας στο BBC, όπως διαβάσαμε και στο σχετικό άρθρο στο Madata.gr
«Η μαμά με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει σε αυτό το στάδιο —την πήρε τόσο γρήγορα— αλλά είχε τη δύναμη να πει το όνομα της Μπρόνγουεν και να της ζητήσει ένα φιλί, και η Μπρόνγουεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε», πρόσθεσε η Τίνα Μαρς.
Η κόρη μιας 77χρονης γυναίκας, η οποία απεβίωσε έπειτα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο αφηγήθηκε το πώς η μητέρα της αποχαιρέτισε το άλογο που μεγάλωσε από πουλάρι, το οποίο έσκυψε στο κρεβάτι της για να τρίψει απαλά τη μύτη του στο πρόσωπό της για μια τελευταία φορά.
Μια φωτογραφία του αποχαιρετισμού της γυναίκας και του αλόγου τυπώθηκε σε πολλές βρετανικές εφημερίδες και αναρτήθηκε από χιλιάδες χρήστες του Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου