Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ... Διαβαζετε τις ειδησεις μας...ΠΛΗΖ ..θα εχετε ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Κυριότερες ειδήσεις
Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014


ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ... «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ». ..! ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ...!

104 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014,  08:32 

Δεν αποκλείει έναν νέο μεγαλύτερο σεισμό από την περιοχή του Ευβοϊκού Κόλπου, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού ινστιτούτου Άκης Τσελέντης όπως δήλωσε σήμερα το πρωί.Ο κόσμος πρέπει να προσέχει, σημείωσε, γιατί η περιοχή που έδωσε τις δύο δονήσεις τα ξημερώματα είναι μεγάλη είναι μεγάλης σεισμικότητας. Πάντως ο κ.Τσελέντης διευκρίνισε ότι το επίκεντρο του σεισμού δεν προέρχεται από το ρήγμα της...

Έρευνες για τις απρόκλητες επιθέσεις σε δημοσιογράφους στα επεισόδια

37 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014,  08:25 

Μετά τα επεισόδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου και τις αναφορές για απρόκλητες επιθέσεις, εναντίον δημοσιογράφων, η υπόθεση παίρνει πλέον άλλη τροπή. Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από αναφορές σε ηλεκτρονικά μέσα για τραυματισμό δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που στιγμάτισαν τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές ευθύνες αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, 4 δημοσιογράφοι δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα φωτορεπόρτερ τραυματίστηκε στην πλάτη και ένας δημοσιογράφος έχει τραυματιστεί στο χέρι και στο γόνατο. Μάλιστα, δύο εξ αυτών πήγαν με δική τους...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ...

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ...

Βλέπετε ..παρακολουθείτε τις ...αριστερίστικες προοδευτικές αθλιότητες...Εκπέμπουν ό,τι ανοησια  τους κατέβει στην αδειανή κούτρα  τους!Τους απολαμβανετε καθημερινα στα τελεβιζια!

Λίαν καλώς! Όμως επειδή  σας εκλαμβάνουμε ως σκεπτόμενα δίποδα σας ...ΡΩΤΑΜΕ:

--Πως ΕΣΕΙΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ το φαινόμενο   που  , δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αριστεροπροοδευτικος  ΠΟΥ ΝΑ έχει ΑΓΑΠΗ, για την αρχαία ελληνική παράδοση; Και να μην έχει γράψει μα ούτε ένα κείμενο υπέρ των προγονων μας ... των τόσο ευκλεών;  ΤΥΧΑΙΟ ΛΕΤΕ; 

Μα ούτε ένας από τους φλυαρους της προοδευτικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..Γιατί; 

ΈΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ , κομμουνιστή..αριστερό..,Τσιπρέϊκο.. να μιλάει η να γραφει  για αρχαία Ελλάδα, για τους μέγιστους της ελληνικής αρχαιότητας;.. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Αλλά ..ποιας πατρίδας; ΄Εχουν οι καραγκιόζηδες της αριστερο-κουμμουνιστικής  κουλτούρας πατρίδα...; ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΟΥΝ!...

ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ..ΠΟΤΕ δεν μνημόνευσε- ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ρε- ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΓΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ!

Τι δα συμβαίνει; Με τα υποκείμενα της αριστεράς αυτής; Δεν αισθάνονται  Έλληνες; ..
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ... τα αριστερά μορμολίκια αυτά θεωρούν φασίστες, εθνικοφρονες, ακροδεξιους κ.λ.π ... ΟΛΟΥΣ που δοξάζουν και λατρευουν  την ελληνική αρχαιότητα...
ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ! ΤΥΧΑΙΟ ΛΕΤΕ;

ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ! 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ!


Ο ΣΕΡ...ΒΑSIL...
MARKEZINIS!

Ki όμως θα μπορούσε 
να επιτεθεί
στη μούργα της ελληνικής 

πολιτικής!
Δεν το έπραξε! ΑΠΛΑ.. γέρασε; Αν και δεν ειναι δα και μεγαλος...


Α...ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ...
.Ντερμπεντέρη!


Κι όμως ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ..

είναι σπουδία φυσιογνωμία!
Αλήθεια ...γιατί ψάχνουν
για νέο πρόεδρο;


ΤΟΝ ...προτεινουμε για 

αυριανό ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !


Ποιός άλλωστε,πλην ημών θα έκανε τέτοια πρόσταση; 

Άλλωστε "ΚΑΝΑΜΕ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ...ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!..που ανετρεψαν οι ΚΩΛΟΑΜΕΙΚΑΝΟΙ, οπως και πριν λιγο καιρο τον ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!



ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
ΜΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ..ΤΟΝ ΣΕΡ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ...


Προσωπικότητα διεθνούς ακτινοβολίας...ΜΕΓΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ,ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ!
Γιατί τα μαλάκια της ελληνικής πολιτικής ψάχνονται;.. 
Ποιά Αρβελέρ...ποιά Γιάννα... και ποιος άλλος μπορεί να σταθεί σε τέτοια υποψηφιότητα;

ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΟΚΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ.. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΤΣΙΠΡΑΣ ... ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ...

Γιατί λέτε πως θα αρνηθούν; ΓΙΑΤΙ Θα ανατριχιάσουν;
ΜΟΝΟΝ για λόγους... ιδιώνυμα τραυματικούς ... Ωστόσο ο Βασίλης Μαρκεζίνης είναι προσωπικότητα διεθνούς ακτινοβολίας... Χωρια που ειναι και ΣΕΡ!
Ωστόσο εμείς-πρωτοπόροι πάντα- υποβάλουμε στο σχιζοφρενές πολιτικό κογκλάβιό μας την πρόταση....
ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ σερ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ! ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ! 
__________________________________________


ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΝΝΕΚΕΝ... ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ... !
Αυτό μόνον εδώ ....

ΣΗΜΕΡΑ ...ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ...ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ..:


Ναι, δεν ασχολούμαστε με πίτουρα τύπου ...Πολυτεχνείου. Τα έχουμε καταγεγραμμένα από πολλού!
Το πολυτεχνείο είναι μια φάρσα καλοστημένη από τους Αμερικάνους!..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ... ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την δοτή κυβέρνηση ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.. επειδή ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ στην απαίτηση των Αμερικάνων για τον ελλιμενισμό τους ( ειδικά στην Ελευσίνα ) ...προκειμένου να κάνουν άνετα αεροπορικές επιθέσεις ... οι Ισραηλινοί + αμερικάνοι σε βάρος των Αράβων... 
ΟΙ Παπαδόπουλος και Μαρκεζίνης απέρριψαν το αίτημα των ΗΠΑ... ( Ο πόλεμος Ισραήλ της 3.Οκτωβρίου 1973)

Και είπαν : ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.Δεν σας παρέχουμε διευκολύνσεις υπέρ του πολέμου του Ισραήλ σε βάρος των Αράβων...

(Σημειώστε ότι την εποχή εκείνη η ελληνική Κυβέρνηση δεν είχε ακόμη αναγνωρίσει επίσημα το κράτος του Ισραήλ και επί πλέον ασκούσε σταθερά φιλοαραβική πολιτική)!




ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ + ΠΑΠΑΔΟΠΠΟΥΛΟΣ ...ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ! ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ! 


Αλλά οι κωλοαριστεροί... τα μπερδεύουν, και στήσανε το 
δικό τους πλαστικό μύθο...που
αθλίως γιορτάζουμε σήμερα! Ποιοι νεροβραστοι φοιτηταδες, τυπου Δαμανακη,Λαλιωτη γκρεμισαν τη χουντα;

Επί της (ιστορικά αναμφισβήτητης αυτής ελληνικής στάσης) ...μόνο τα μαλάκια της αριστεράς παραμιλούν ..χώρια που ισχυρίζονται το βλακώδες-αναληθές πως η χούντα Παπαδόπουλου ήταν αμερικάνικο φτιάξιμο! Τίποτε πιο αναληθές.


Ο Παπαδόπουλος και η παρέα του, κάνανε την .."επανάστασή" τους εν αγνοία των Αμερικάνων... ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ... Γι αυτό άλλωστε επί 2 έτη οι ΗΠΑ αρνιότανε να τοποθετήσουν πρεσβευτή τους στην Αθήνα!....Αφρίζοντες για το φιασκο που τους έκανε ο Παπαδόπουλος!


Αλλά χρονίως οι αριστερόφρονες παραμορφώνουν..παραποιούν την ιστορία!.. Για να κουνάνε κάθε τέτοια μέρα σαν σήμερα ...σημαιάκια υπέρ της μνήμης των πεσόντων ..στο Πολυτεχνείο!

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΡΑΓΚΑΣ 
ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ 
ΣΤΙΓΜΗ
ΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ
ΛΕΝΕ ...
ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ
 ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ
 ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕΝΟ!

΄Ομως αυτή είναι η αλήθεια! ΦΑΓΩΘΗΚΕ ο Παπαδόπουλος και ο Μαρκεζίνης επειδή είπαν άλλο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!..ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! Το Πολυτεχειο ηταν απλα το κερασακι  στην τουρτα των αμερικανικων σχεδιων σε βαρος της Ελλαδας! Το εχουμε ξαναπει αντι οι βλακες της προοδευτικης αριστερας  να κανουν πορειες διαμαρτυριας κατα της αμερικανικης  πρεσβειας καλυτερο θα ηταν να κατεθεταν στεφανι τιμης ..αφου χαρις στους ...Αμερικανους...επεσε η Χουντα!   Συμφωνα με τις ιδεοληψιες τους! 


Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο; Να πεσει η ΧΟΥΝΤΑ! ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΧΑΡΙΣ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.. Γιατι συνεπως τα παπαγαλακια του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ  συντηρουν το παραμυθιον του Πολυτεχνειου!  
Αυτη τη στιγμη ο Τραγκας- συναγωνιστης στο ρεπορταζ τοτε, στο ραδιοφωνο ...λεει ακριβως τα ιδια! ΝΑΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ!
Αν προλαβαινετε...ακουστε τον! ΤΩΡΑ

Οι κωλοαμερικάνοι, αμέσως στήσανε τη φάρσα -ΠΑΓΙΔΑ του Πολυτεχνείου... με τάχα ...ηρωϊκούς φοιτητάδες... τους οποίους κίνησαν ...εκεί που γούσταραν.. ταυτόχρονα με τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Ιωαννίδη ..που έθαψε και την Κύπρο!


ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τους χαλβάδες τους Κομμουνιστοαριστερούς ..να μην κουνηθούν... Διότι κάποιοι δικοί μας άνθρωποι ήσαν μέσα στο Πολυτεχνείο...και μάλιστα ένας από αυτούς υπεύθυνος-τότε- της μοναδικής εκπομπής για τους φοιτητάδες! 


Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου