Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΟΤΟΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ...ΜΑΛΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Μαρία Σταματέρη: Το επώδυνο 

διαζύγιο από τον Μαλέλη και η 

αποχή από την τηλεόραση

Media

Εμείς δεν ξέρουμε ως δημοσιογράφο αυτόν τον τσίφτη Μαλέλη... ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 
ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΈΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ...ΣΧΟΛΗ! Δεν γνωρίζουμε... αλλά ποιες προσωπικές περγαμηνές διαθέτει για να κάνει τον δάσκαλο της δημοσιογραφίας; Το ότι υπήρξε ...ΔΟΤΟΣ διευθυντής σε σταθμούς τηλεόρασης; ΄Ημαρτον Κύριε! 

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ...Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΡΙ... Ξέρετε εσείς κανέναν Μαλέλη να σας έχει φωτίσει και πότε;...Και τώρα χώρισε το γυναικάκι του... Γιατί ρεμπαγάσα; 

maria staateeriΗ Μαρία Σταματέρη μας είχε συνηθίσει σε lifestyle εκπομπές αλλά εδώ και αρκετό καιρό απέχει από την τηλεόραση.
Ποιος ο λόγος που δεν τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη; «Αποτοξινώνομαι» είπε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και συνέχισε: «Όταν είσαι πολλά χρόνια, η τηλεόραση σου δημιουργεί πολλά πράγματα μέσα σου. Όταν δε νιώθεις καλά, όταν νιώθεις άβολα, πρέπει να σταματάς. (...) Το αποφάσισα πριν από 3 χρόνια όταν συμμετείχα στην εκπομπή της Τατιάνας. Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει αλλά εγώ ένιωθα άβολα, δεν ήμουν εγώ εκεί. Αποφάσισα ότι αφού κάνω κάτι που δεν μου αρέσει, πρέπει να σταματήσω». Όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της και το διαζύγιό της από τον Σταμάτη Μαλέλη, η Μαρία Σταματέρη είπε: «Όταν με έναν άνθρωπο έχεις ζήσει απ'τα φοιτητικά σου χρόνια και όταν σε αυτή τη σχέση μέσα υπάρχει και ένα παιδί, με τον άλλον είσαι τουλάχιστον συγγενής. Και σήμερα να συνέβαινε κάτι εκεί θα ήμουν για εκείνον, όπως και εκείνος για μένα. Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι βελούδινο. Τον πρώτο καιρό μέχρι να ισορροπήσει μια ιστορία δεν περνάς και το καλύτερο διάστημα της ζωής σου. Πέρασα και δύσκολα αλλά ο χρόνος λύνει διάφορα θεματάκια».
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ..ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ... ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΑΣ... Υποκείμενα, ανθρωπάκια χωρίς αξίες πασχίζουν απεγνωσμένα να μας πείσουν ότι κάτι τις αντιπροσωπεύουν!... ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΡΑΜΑ ...για χρήμα και δόξα ... ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ!
ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΕΙΟΥ- νευρασθενών-  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ! Αυτό μόνον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου