Σάββατο 4 Μαΐου 2013


ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!





ΑΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΩΝ!

Δεν παρακολουθούμε τα ενδότερα των καναλιών. 
Κι ούτε ξέρουμε τη Μελέτη.. Αλλά έχουμε εκτιμήσει τελευταία 
πως η μεσημεριανή εκπομπή της στο STAR είναι η πιο δροσερή
από όλα τα ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΑΚΑ κι 
αυτό οφείλεται στη δροσιά της
 προσωπικότητας
της..μεσα 
στην καταχνιά των γκρίζων και προβληματικών
 δημοσιογραφίνων,που μπήκαν
 στο κουρμπέτι από το παράθυρο... και  
που μας πρήζουν με την αμάθεια
και τις χοντροκοπιές τους!

Μας εκπλήσσει η είδηση που θα διαβάσετε πιο κάτω:
ΜΠΟΡΕΊ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΆΝΕΙ ΤΑ ΝΟΎΜΕΡΑ που 
θέλουν οι αετονύχηδες  Βαρδινογιανναίοι ..Και είναι βλακεία...όμως
να πετάξεις ένα καλό στοιχείο, όπως η Μελέτη την ώρα που μπορείς να το
βοηθήσεις..τεχνολογικά να αναβαθμιστεί! Δείτε την είδηση:



Ανοιχτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να διακοπεί η μεσημεριανή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τόσο λόγο τηλεθέασης όσο και εξαιτίας των αντιδράσεων που πυροδότησε το tweet της.

Σύμφωνα με το Enimerosi.24, η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού φέρεται να είναι δυσαρεστημένη.

«Οι γνωρίζοντες τα παρασκήνια, ισχυρίζονται ότι το παραπάνω γεγονός, συνδυαστικά με τις πολύ κακές επιδόσεις της μεσημεριανής εκπομπής της, δεν θα ωφελήσει την παρουσιάστρια στο μέλλον. Με άλλα λόγια μεταφέρουν ένα κλίμα προβληματισμού για την τύχη της αθυρόστομης δημοσιογράφου και δεν αποκλείουν η σκέψη που ήδη έχει αρχίσει να συζητείται, δηλαδή, να κοπεί η εκπομπή της του χρόνου και να παραμείνει μόνο στην εκφώνηση ορισμένων δελτίων ειδήσεων, να γίνει πράξη!»
Την κατηγορούν ..λένε για αθυροστομία; Ε, και; ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ είναι αθυρόστομοι! Αχ μωρέ Μελέτη...δεν τους γαμάς!, όπως θα λέγαμε between us..πουσταρια θα είναι , αφού δεν μπορούν να κατνοήσουν την χαριτωμένη αθυροστομία που βγαίνει από μια ωραία γυναίκα!
Το κωλοκάναλό σου... τι εκπέμπει θρησκευτικές εκπομές σάμπως;

ΠΗΓΗ:http://allisgossip.blogspot.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάλος στο Twitter με το kinky tweet της Ελεονώρας Μελέτη: Εγώ τις π....ες τις τρώω 

ΠΑΕΙ ΦΑΛΙΡΙΣΑΜΕ... ΑΝΕΚΔΟΤΩΣ! ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΟΛΑ ...Πέφτει χοντρό ...παραδάκι.Δείτε:


Θύματα της οικονομικής κρίσης έχουν πέσει πολλοί επώνυμοι σε όλη την Ελλάδα, καθώς έχει μετατραπεί σε καθημερινό φαινόμενο να βγαίνουν στο σφυρί πανάκριβα ακίνητα πολύ γνωστών Ελλήνων.

Πολιτικοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, ηθοποιοί και άλλοι αστέρες του πάλαι ποτέ ελληνικού lifestyle, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το «χαράτσι» το οποίο θα μονιμοποιηθεί αναφέρει η «Ημερησία του Σαββάτου», με αποτέλεσμα να προσπαθούν απεγνωσμένα να «ξεφορτωθούν» περιουσιακά στοιχεία τους.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΗ!..




Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από την ημέρα που η πανέμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη αποφάσιζε αν εγκαταλείψει τηλεόραση, θέατρο και μια καριέρα γεμάτη λάμψη για να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Προορισμός της έγινε ένα μοναστήρι στα ορεινά της Βόρειας Κρήτης. Ηρθε έτσι σε ρήξη με όλους, εγκατέλειψε τις φιλίες της και η μόνη συνάδελφος με την οποία διατήρησε επαφή ήταν η Μαρία Κορινθίου.

Σήμερα όμως η Ναταλία Λιονάκη δεν ζει πια εκεί. Η μητέρα της κατάφερε να την πείσει ότι μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο του Κυρίου χωρίς να αποκοπεί από την οικογενειακή της ζωή.

Από τότε το μοναστήρι της Ναταλίας Λιονάκη είναι το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παγκράτι, στο οποίο μένει με τη μητέρα της. Η ίδια δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στα πλατό και στο θέατρο παρά τα δημοσιεύματα στα εξειδικευμένα περιοδικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ναταλία Λιονάκη θεάται να κυκλοφορεί εντελώς άβαφη, με τα σκούρα καστανά μαλλιά της πιασμένα σε έναν αυτοσχέδιο κότσο στις γειτονιές του Παγκρατίου. Ελάχιστοι αναγνωρίζουν σε αυτή τη σκιά μια από τις ωραιότερες γυναίκες της μικρής και μεγάλης οθόνης. Τις περισσότερες ώρες της περνά στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο πατρικό της.



Εμείς τι να πούμε; Κλήση; ΄Η αγωνία; Το θέμα είναι να μπορεί να έχει ισοροπία ψυχική.Το ευχόμαστε εγκαρδίως ..Διότι "όλα τα άλλα είναι μασάλια", όπως λέει και ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙΚΗ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





Σύσταση τεχνικών επιτροπών Ισραήλ - Κύπρου για την ασφάλεια

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 16 ώρες‎
Μήνυμα ότι η συνεργασία Κύπρου - Ισραήλ στον τομέα της ενεργειακής ασφάλειας δεν συνιστά απειλή για κανένα έστειλε ο κύπριος υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου, επιστρέφοντας από το Τελ Αβίβ, όπου πραγματοποίησε μονοήμερη επίσκεψη. Στη συνάντηση ...

Οι Ιταλοί έφτιαξαν...

Tvkosmos.gr - Ρόδος - Δωδεκάνησα - Κόσμος. Ειδήσεις και - ‎πριν από 36 λεπτά‎
Σε μια παραλλαγή ου Standard & Poor's οι Ιταλοί (που έχουν κάνει ακόμα και εισβολές σε γραφεία οίκων αξιολόγησης στην χώρα) έφτιαξαν ένα δικό τους οίκο με όνομα Bastard&Poor'$! Πρόκειται για οίκο αξιολόγησης εργοδοτών και στόχος θα είναι η εργασιακή ...

Γερμανία: Η κυβέρνηση ενέκρινε πώληση 100 αρμάτων μάχης στην ...

NewsBomb - ‎πριν από 52 λεπτά‎
αλλά ανέβαλε την λήψη απόφασης για την ενδεχόμενη πώληση αρμάτων μάχης στην Σαουδική Αραβία, όπως δήλωσε σήμερα μια κυβερνητική πηγή του αμυντικού τομέα. Το συμβούλιο εθνικής ασφαλείας της Γερμανίας, στο οποίο προεδρεύει η καγκελάριος ...

«Σφαγή» στο συριακό Μπανιάς καταγγέλλουν οι αντικαθεστωτικοί

In.gr - ‎πριν από 12 ώρες‎
Για «μεγάλης κλίμακας σφαγή» μιλούν οργανώσεις που πρόσκεινται στους σύρους αντικαθεστωτικούς σε σουνιτικό χωριό κοντά στο Μπανιάς, στα δυτικά της χώρας. Οι οργανώσεις υποστηρίζουν πως υπάρχουν 50 νεκροί. Παράλληλα, αντικαθεστωτικοί ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου