Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κοσμάς Ζαφείρης
Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικογράφος και σκιτσογράφος Κοσμάς Ζαφείρης,από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών.



«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια το Κοσμά Ζαφείρη, ο οποίος "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59 ετών. Ο Κοσμάς Ζαφείρης ήταν το παλαιότερο μέλος του ΠΣΑΤ στην Κέρκυρα και ένας από τους πιο αγαπητούς συναδέλφους.

Πατέρας δύο παιδιών ο Κοσμάς Ζαφείρης είχε τιμηθεί το 2003 από τον ΠΣΑΤ για τη δημοσιογραφική του δουλειά, ενώ εκτός από εξαιρετικός αθλητικός συντάκτης υπήρξε και εξαιρετικός σκιτσογράφος, έχοντας αποσπάσει επαίνους για τη δουλειά του. Στη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε στην ΕΡΤ, στην «Ενημέρωση», το «Ράδιο Φαίακες», το "Ράδιο Κέρκυρα", το "Ionian TV" και υπήρξε ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων ("ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και "Sportime") και ραδιοφωνικών σταθμών ("ΣΠΟΡ FM").

Ο αδόκητος χαμός του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει ένα όνειρο ζωής για αυτόν, το λεύκωμα «Στις αλάνες της μικρής πατρίδας, 80 χρόνια ποδόσφαιρο στη Βορειοδυτική Ελλάδα, 1932-2012», από το οποίο δεν πρόλαβε να εκδώσει ολοκληρωμένο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο και συλλυπείται τους οικείους του. Η κηδεία του Κοσμά Ζαφείρη θα γίνει σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου στις 3 μ.μ. στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας».

Ο 59χρονος πατέρας δύο παιδιών, αισθάνθηκε την Παρασκευή το βράδυ έντονη δυσφορία, ωστόσο, παρά την εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο και τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου