Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ... (ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ)

Η ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (έτσι λέγεται τώρα, η άλλοτε χαριτωμένη τηλεπαρουσιάστρια...)

Φωτογραφία για Nανά Καραγιάννη: Oι φωτογραφίες που σοκάρουν... Mετά το αφιέρωμα των Τούρκων!
Η Νανά Καραγιάννη συγκλονίζει και πάλι με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και στην Τουρκία από το δημοσίευμα της «Milliyet», η παρουσιάστρια κάνει πολλούς να ανησυχούν ξανά για την κατάστασή της.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει ότι έχει συνειδητοποιήσει πως η υγεία της βρίσκεται ακόμα σε ανησυχητικό σημείο και πως κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί, όμως η Νανά Καραγιάννη σοκάρει πραγματικά. Αντίθετα με τα όσα θέλει να πιστεύει, τόσο εκείνη όσο και οι συγγενείς και φίλοι της, οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook τη δείχνουν πιο αδύνατη από ποτέ.

Κανείς βέβαια δεν αμφισβητεί τη μάχη που δίνει τόσο η ίδια η παρουσιάστρια με τη νευρική ανορεξία, όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Κωτσόπουλος για να της σταθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο η σημερινή της εικόνα προκαλεί πραγματική ανησυχία για την πορεία της υγείας της. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η News, η ιστορία της έφτασε μέχρι και τη γειτονική Τουρκία, όπου η εφημερίδα «Milliyet» έκανε ολόκληρο αφιέρωμα για το πώς η Νανά έφτασε σε αυτό το σημείο. Οι Τούρκοι στις περιγραφές τους δείχνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και το θέμα πήρε τέτοια έκταση που ανέβηκε και ως πρώτη είδηση στο διαδίκτυο!


Τον τελευταίο καιρό η Νανά δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο από ποτέ για την υγεία της και κάνει τα πάντα για να επανέλθει στις παλιές καλές εποχές, ωστόσο οι νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι η νευρική ανορεξία είναι ένας εχθρός που δεν νικιέται τόσο εύκολα. Η αγάπη του κόσμου και της οικογένειάς της της δίνουν ελπίδα για την επόμενη μέρα. Έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι δυνατή και θα τα καταφέρει Πηγή: athensmagazine
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου