Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΕΊΤΕ ΑΓΡΙΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ!



ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΚΟΜΠΟΣΚΗΝΙ... ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ...ΠΝΕΥΜΑ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΘΕΙΟΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΑΡ ΑΠΙΑΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ... ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ... ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙ.. Έτσι ...λειτουργούν ως παλιατζήδες της πανάθλιας πολιτικής! κΑΙ ΕΥΘΕΩς Ως θΕΟΜΠΑΊΚΤΕΣ!... Γι αυτό και διάφοροι απλοϊκοί, αγαθοί καλόγεροι σαρώνουν ...με τις προφητείες τους. αλλά και πάλι ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!..


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ...που κορδώνονται στο πόπολο ως ...θεότητες, σημαντικοί, ενώ είναι πατάτες...Και το ξέρουν!

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ (φιλοξενία) ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!


ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΓΙΕ ΙΓΝΑΤΙΕ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΔΑΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!



Είπαμε ότι το νομοσχέδιο περί αντιρατσισμου, ρατσισμού και της Μιμής το κάγκελο, είναι κατάπτυστο και σαν σύλληψη και σαν Νομοσχέδιο. Δεν αφορά τους ΄Ελληνες που έχουν έναν Θεό το ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ .. Ποτέ δεν υπήρξε σε όλη του την ιστορία ο Ελλην άξενος και ρατσιστής. Το αντίθετο μάλιστα, τους τιμούσε... Ο σοφός γέροντας Καλαβρύτων τα λέει εύστοχα, όπως πάντα. Δεν έχει αγγυλώσεις ο άνθρωπος. Αντίθετα βλέπουμε τον Επισκοπο Δημητριάδος να υπεραμύνεται του θλιβερού νομοσχεδίου που σχεδίασαν οι αριστεροί .. για να πλήκξουν την προσωπικότητα και τις παραδόσεις των φιλόξενων Ελλήνων... Ιγνάτιε κόψε τα παραμύθια και περιορίσου στο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ σου, την ύπαρξη του οποίου έχουμε υπεραμυνθεί από το κρατικό κανάλι! Είπε ανεκδότως  ο κ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ:..τα αυτονόητα! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ..Απλά το έχαψε ...ευπειθώς! Έχαψε την προσβολή που γίνεται στους Έλληνες φίλους των ξένων κι όχι ξενοφοβικών και ρατσιστών!

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο SKY ΤΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΩΝ ΛΑΘΡΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ;

Ο ..ΕΛΕΪΝΟΣ KAI YΠΟΠΤΟΣ  SKY
Του Πόρτοσάλτε ( Σαλταδόρος του λιμανιού) και του πράκτορα των ΗΠΑ ...ΠΑΠΑΧΕΛΑ


Ὕβρεις κατὰ τοῦ Κυρίου ἀπὸ Ραδιοφωνικὸ Σταθμὸ

τοῦ περιοδ. «Ο ΣΩΤΗΡ», ἀρ. τ. 2067, 15.05.2013

.             Ἐνῶ  στὴν πρώην ἀθεϊστικὴ
Ἀλβανία συμβαίνει τὸ «θαῦμα τῆς Ἀναστάσεως» καὶ ἡ ἀναζωογόνηση τῆς
Ἑκκλησίας, στὴν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα ὁ πόλεμος κατὰ τῆς Ἐκκλησίας εἶναι
συνεχής. Ἔτσι θεωρεῖται πλέον φυσικὸ ὁρισμένες ραδιοφωνικὲς καὶ
τηλεοπτικὲς ἐκπομπὲς ἤ, ὀρθότερα, κάποιοι δημοσιογράφοι ποὺ συμμετέχουν
στὶς ἐκπομπὲς αὐτές, νὰ λένε «ἄρρητα ρήματα». Βρίσκονται δὲ
δημοσιογράφοι σὲ κατεξοχὴν ἅγιες ἡμέρες ποὺ ἐκστομίζουν καὶ βλασφημίες
κατὰ τῆς Ὀρθοδόξου πίστεώς μας, γεγονὸς ποὺ καταντᾶ ἀπαράδεκτο. Ἔτσι σὲ 


2000 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ

Ο ΣΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ...
Αυτή η ο κωλοράτσα...συνεχώς εκτελεί τους Έλληνες...


Επιστροφή στον τόπο μαρτυρίου για το τίμιο ξύλο της Κρήτης.
 Ο στύλος όπου δένονταν και στη συνέχεια εκτελούνταν οι πατριώτες πριν από 73 χρόνια επανατοποθετήθηκε χθες με σεβασμό στη θέση του στο μνημείο του "Γολγοθά" στην Αγιά, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

Υπολογίζεται ότι ξεπέρασαν τους 2.000 οι εκτελεσθέντες ανάμεσά τους Κρητικοί και Ελληνες πατριώτες αλλά και πολλοί ξένοι αντιφασίστες ανάμεσα τους και Γερμανοί και Ιταλοί.  Από τη χθεσινή εκδήλωση στην οποία η συγκίνηση ήταν διάχυτη ανάμεσα στον κόσμο που την παρακολούθησε, ξεχώρισαν δύο στιγμές.....

ΘΑΥΜΑ...ΘΑΥΜΑ!



AgiosNikolaos11

Ενα απο τα χαρακτηριστικα θαυματα ,το οποιο μαλιστα ειναι επαναλαμβανομενο ειναι το σημειο που μαρτυρισε ο Αγιος και βρισκετε 3 χιλιομ εξω απο την Λαρισα . Καθε χρονο , την παραμονη της εορτης του ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ απο τα δενδρα που βρισκονται γυρω στον τοπο μαρτυριας του ενα ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ σαν αιμα. Παραδοσιακα ο Αγιος γιορταζει στις 9Μαιου , το φαινομενο συμβαινει με το σημερινο ημερολογιο στις 22 Μαιου ,που ειναι 9 Μαιου με το παλαιο ημερολογιο .Σταδιακα ολοι οι 

παλαιοημερολογητες εξελαβαν αυτο το σημειο ως ΘΕΙΑ επιβεβαιωση της διατηρησης του παλαιου ημερολογιου στην Ορθοδοξη εκκλησια .Απο το σημειο και μετα συνεβει κατι που προσεβαλε την μνημη του ΑΓΙΟΥ ,οταν καποιοι εκοψαν το δεντρο απο τη βαση του , αλλα το θαυμα δεν σταματησε αφου στις 22 Μαιου απο το κεντρο του κορμου που ειχε μεινει στη γη ,αναβλυζε σε μεγαλη ποσοτητα το <<αιμα>>του Αγιου. Ωστοσο καποιοι δεν εμειναν ευχαριστημενοι και τσιμεντωσαν εντελως τον κορμο , συμφωνα με καταγγελειες παλαιοημερολογητων , οι οποιοι θεωρησαν ως κακοηθεια καποιων φανατικων νεοημερολογητων ,να εξαφανησουν το σημειο που συνεβαινε κατα το παλαιο ημερολογιο. Ομως αλλες οι βουλες του των ανθρωπων και αλλες οι βουλες του θεου....διοτι το αιμα συνεχιζε να ρεει απο απο τα φυλλλα των γυρω δεντρων.Το φαινομενο λαμβανει χωρα τις πρωτες πρωινες ωρες ,γυρω στις 5 το πρωι ,επι πλεον για 10 λεπτα ακουγετε ενα θαυμαστο βουητο σε μια ακτινα 10 μετρων ,απο το σημειο που μαρτυρησε ο Αγιος.AgiosNikolaos02s 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΖΗΜΙΈΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 3 ΤΡΙΣ. ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΌΒΙΛΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΌΜΑ

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 51 λεπτά‎
Σταματούν οι έρευνες των σωστικών συνεργείων στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά το πέρασαμα του φονικού ανεμοστρόβιλου και πλέον οι κάτοικοι του Μουρ και των γεινονικών περιοχών που επλήγησαν σφοδρά έρχονται αντιμέτωποι με τη θλίψη και την ...

ΓΙΑΤΊ ΒΡΈΘΗΚΕ ΟΒΊΔΑ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗΣ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 12 ώρες‎
«Γράψτε λάθος» λέει, ουσιαστικά, το Λιμενικό, με διευκρινιστική ανακοίνωσή του για τα σημερινά ευρήματα στη θάλασσα της Βουλιαγμένης, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν επρόκειτο για οβίδες, αλλά για παλιά σίδερα, που έμοιαζαν με πολεμικό υλικό.

«ΣΑΦΆΡΙ» ΓΙΑ 200.000 ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 1 ώρα‎
Με απόφαση του γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Χ. Θεοχάρη, συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή η οποία θα παραδώσει πόρισμα για τη διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής ελέγχου εκκρεμών υποθέσεων. Στο μικροσκόπιο του ελεγκτικού μηχανισμού του υπουργείου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου