Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

βρε το ανθελληνικό ...γομαρι..ΒΡΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

2 σχόλια:

 1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΡΕΨΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΟΥΤΕ.

  ΤΑ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΟΔΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑΡΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ... ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΤΥΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ.

  ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

  ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΞΕΝΟΙ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΙΝ 4ΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΒΥΖΑΝΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ....

  ΧΕΙΡΕΤΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ.
  ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΔΝΟΞΑ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ....ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ...ΑΝΤΙ ΕΝΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ...

  ΑΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΠΟΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΚΗ.
  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ...ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ...
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑ.

  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΥΠΟΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑ.ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΙΑ ΓΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή