Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Θέμoς Αναστασιάδης : Μόνο κέρματα και κρεμάλες πια για τον προδότη Aλέξη Τσίπρα

Μόνο για κέρματα και κρεμάλες θα ‘ναι σε όλη τη ζωή του, ο ελληνόφωνος ψευτο-πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας. Το 
διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι εκ τρόμασσι στο Λονδίνο το συνειδητοποιούν όλο και πιο βαθιά οι συριαζαίοι βουλευτές και οι συνοδοιπόροι τους.

Του Θέμου Αναστασιάδη

Αν δεν ήταν τόσο αλαζόνες θα ‘χαν πάρει υπ’ όψη τους τα μηνύματα που έρχονται από καιρό ότι η Μακεδονία θα γίνει ο τάφος σας. Αν είχε κουκούτσι μυαλό στο κεφάλι του, ο Τσίπρας θα 
παρακολουθούσε τις εκπομπές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για το πώς από ΙΝΔΑΛΜΑ της Ενωσης Κεντρώων, έφθασε εντός 15 ημερών και για μια ζωή, να έχει αυτοπροσδιορισθεί από το σύνθημα «Μητσοτάκη κάθαρμα» και την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, που τελικά, αδίκως τον προσδιόρισε σε κάθε κλίμακα.

Αυτό που ποτέ δεν θα καταλάβουν οι Συριζαίοι είναι ότι ο Τσίπρας δεν αντιμετωπίζεται πια σαν Έλληνας πρωθυπουργός όταν την στιγμή που 15 μέρες πριν έφεραν στις Πρέσπες για σώου της κακιάς ώρας, τον Σκοπιανό ομόλογο του, που μαζί με τον Δημητρόφ αυτοπροσδιορίσθηκαν ως Μακεδόνες και αυτοπροσδιόρισαν Έλληνες το τραγικό δίδυμο Τσίπρα-Κοτζιά.

Από εκείνη την ημέρα ο Τσίπρας θεωρείται απ’ το 80% των Ελλήνων ένας προδότης και μισός, που παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας την ταυτότητα και την γλώσσα χωρίς κανένα αντάλλαγμα χάριν των θωπειών ΝΑΤΟ και Ευρωκοινοτικών. Ακόμα περισσότερο ωρίμασε σε μια νύχτα σαν συνείδηση του Λαού, η άποψη, πως αν δεν τους σταματήσει τώρα, αν δεν φρενάρει το προδοτικό τσούρμο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πάμε σαν χώρα με την… προδοσία στην εξουσία. Είναι έτοιμοι να κάνουν τα ίδια με τους Αλβανούς όπως αποκαλύπτει ο Κοτζιάς, ξερογλείφονται στην αυλή του Σουλτάνου, Ερντογάν, και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά, προκαλούν μέρα με την μέρα, ακόμη χυδαιότερα την νοημοσύνη των Ελλήνων με εκδηλώσεις για τσίρκο σαν αυτές του Ζαππείου.


Ατύχησε στους υπολογισμούς της και η στρατηγική ηγεσία του προδοτικού ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι μια… έτσι κι αλλιώς συμφωνία για το χρέος, θα γινόταν αμέσως δεκτή σαν… ανταλλαγή με την Μακεδονία, από τους ίδιους τους Έλληνες. Η πραγματικότητα τόσο ΩΜΗ τώρα, είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που νόμιζαν, όταν πήραν τον δρόμο της ξεφτίλας και της κρεμάλας, κι ότι κι αν κάνουν δεν μπορούν βάσει νέων δεδομένων να ανατρέψουν πράγματα που κακώς αποφάσισαν λόγω παλαιότερων, που δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο.

Όπως με τρόμο θα διαπίστωσε και ο γραβατωμένος νάνος, τώρα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα μόνο με τέσσερις μεραρχίες ΜΑΤ στο Μαξίμου, ενώ οπουδήποτε αλλού εντός και εκτός της χώρας, θα βρίσκει απέναντί του τον Ελεύθερο Έλληνα, ο οποίος θα τον ξεφτιλίζει ανεμπόδιστος, με κέρματα, κρεμάλες, και ακτιβισμό με ένα και μόνο μοιραίο βίντεο: πώς του πέταξαν κέρματα στο Λονδίνο. Από κυνηγός ο Τσίπρας γίνεται κυνηγημένος, κι ας πάει τώρα στους φίλους του, που του επέβαλαν να προδώσει, άλλο που δεν ήθελε, για το πως θα σωθεί. Κατά πάσα πιθανότητα μόνο κάπου πολύ μακριά από Ελληνική γη, αν και δυστυχώς γι’ αυτόν όπου και να πάει οι αληθινοί Έλληνες θα ‘ναι πολύ περισσότεροι.

Οι απίθανοι πολιτικοί ταχυδακτυλουργικοί συμβολισμοί με τους Ψαράδες στις Πρέσπες, τις γραβάτες με την φαμίλια και τους χειρότερους ακολούθων, οι πολιτικά ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ εναγκαλισμοί με τον Καμμένο, δεν θα ‘ναι αρκετό για να του εξασφαλίσουν ούτε την προσωπική πολιτική επιβίωση.

Όπως και οι προστατευόμενοι του τρομοκράτες, ο Α. Τσίπρας διέβη τον Ρουβίκωνα, την στιγμή που στάθηκε δίπλα στον Ζάεφ κι έφαγε την προσβολή κατακέφαλα. Κι όχι μόνο αυτοί, αλλά και το πανηγύρισε από πάνω. Αν ο Τσίπρας, δεν ήταν τόσο Τσίπρας, θα το είχε προλάβει να μυρισθεί ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Ότι κάποιον πολύ μεγάλο λάκκο έχει η φάβα. Δυστυχώς όταν είσαι βαθιά αμόρφωτος πολιτικά, και κοινωνικά, είναι εύκολο να κάτσεις πάνω στο καλάμι, και να νομίζεις ότι θα σε πηγαίνει για πάντα, κι ότι εφ εξής η κάθε σου επιλογή θα περνάει και πιο εύκολα.

Να ‘ναι καλά κι όσοι του έδωσαν την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να κάνει τους Έλληνες να κόψουν το γένος τους… εγκαινιάζοντας και την τελευταία πράξη του πολιτικού αυτοχειριασμού όπου θα πάει λέει κόντρα και με την Εκκλησία της Ελλάδος, για την Μακεδονία και τα σχετικά, προκειμένου και πάλι να εγκλωβίσει… την αντιπολίτευση: Τι να σου πω… Κόντρα και με την Εκκλησία, για την Μακεδονία, κόντρα και με την Δικαιοσύνη, αναρωτιέται κανείς αν όσοι τον συμβουλεύουν θέλουν όντως το καλό του. Η απλά καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.

Θα ‘ναι πολύ ενδιαφέρουσα η βραχυπρόθεσμη καταγραφή του πως ο προδότης πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έφθασε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα τολμούσε να υποψιασθεί, σ’ ένα απότομο και οριστικό τέλος. Πιο απότομο και πιο οριστικό, απ’ ότι μπορεί να διανοηθεί και σήμερα, μια που στην πλειοψηφία του λαού διαμορφώθηκε ήδη η δυναμική πως αν δεν τον σταματήσουμε, ΔΕΝ θα σταματήσει να προδίδει. Εξ ου και το ζήτημα της απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης της εγκληματικής συμμορίας ΤΣΙΠΡΑΝΕΛ είναι αυτή την στιγμή, η υπ. αρ ένα Ελληνική προτεραιότητα, που κάνει όλα τα άλλα να μοιάζουν έρημα και απρόσωπα. Άλλωστε πρώτος το ‘χε πει. Η τους τελειώνουμε, η μας τελειώνουν. Ε τώρα βλέπει το έργο ανάποδα. Καλή διασκέδαση. Κανείς συριζαίος δεν θα ‘ναι ασφαλής εφ εξής στην ελληνική γη. Πόσο μάλλον ο Τσίπρας. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας έδωσε ελπίζουμε να φανούμε άξιοι των προσδοκιών του, κάναμε ότι μπορούσαμε, σε δυο μήνες τον ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου