Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΤΗΣ ΚΑΚΟ,ΟΙΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΡΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΏΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΆ ΤΟΥΣ !!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΜΙ.... ΡΩΣΟΙ & ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΙΜΠΑ!
EKTAKTO – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ! ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ! ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! (ΦΩΤΟ)
eksarxeia
Συμπλοκή Ρώσων με Ουκρανούς οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι.
Αγριος τσακωμός με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου και ομάδα ατόμων έξω από μαγαζί του Κολωνακίου -Επτά Ουκρανοί οπαδοί βρέθηκαν σε κεντρικό καφέ στην Τσακάλωφ και ξέσπασε καυγάς με διερχόμενους επίσης αλλοδαπούς -Ο καυγάς γενικεύτηκε και οι εμπλεκόμενοι σε αυτόν πετούσαν ανεξέλεγκτα τραπέζια και καρέκλες

Οργισμένοι Ουκρανοί και Ρώσοι κατέβασαν βιτρίνες και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους – Τραυματίστηκαν θαμώνες του μαγαζιού
Άρχισαν νωρίς τα όργανα για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, αφού οπαδοί της Ουκρανικής ομάδας διέλυσαν πριν από λίγο την καφετέρια Ruin, επί της οδού Τσακάλωφ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου εξήντα άτομα -όλοι οπαδοί της Ντιναμό- «μπούκαραν» σε μαγαζί στο Κολωνάκι.
Όπως αναφέρθηκε, στο εσωτερικό του μαγαζιού βρίσκονταν πέντε άτομα, όταν οι αφιονισμένοι οπαδοί εισέβαλαν και διέλυσαν ότι βρέθηκε μπροστά τους, χτυπώντας και τους θαμώνες του μαγαζιού, που δεν είχαν καμία σχέση.
Μετά από αρκετή ώρα, έσπευσαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ και πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν μαχαίρια και σιδηρογροθιές.
Οι φωτογραφίες είναι από την περιοχή του Κολωνακίου όπου οι αστυνομικοί προέβησαν και σε μια σύλληψη.
Λυκαβηττού και Σόλωνος τους εντόπισε η Αστυνομία και προχώρησε σε προσαγωγές και Ελληνων! Συνολικά έχουν γίνει 15 προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου