Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!


ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Δείτε βήμα-βήμα πώς ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει και προχωράει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Βίντεο-βόμβα. Από το 5.10'' ακούστε τα ντοκουμέντα. Φιλοξενούμενος πρώτος στην εκπομπή ο κ. Τάσος Τσανεκλίδης (επικεφαλής του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ) και μετά ο Γιώργος Κόκκας (επικεφαλής στο Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας) οι οποίοι λένε εκπληκτικά πράγματα:

AYTH είναι η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ που χαίρεται ο Νίκος Οικονομόπουλος! Μείναμε με ανοιχτό το στόμα! Εκεί που σταματούν τα λόγια, αρχίζει εκείνη… (ΦΩΤΟ&BINTEO ΚΟΛΑΣΗ)

Την έχουν πει κρύα, την έχουν 
πει ξενέρωτη, σνομπ και ντίβα!
 Όποιος θέλει μπορεί να λέει 
ό,τι θέλει γι’ αυτή μέχρι να τη 
δει από κοντά.

Γιατί τότε και να θέλει δεν θα 
μπορεί να μιλήσει. Θα του ‘χει 
κοπεί η μιλιά (εκτός απ’ την 
ανάσα).
Η Ευαγγελία Αραβανή είναι 
άλλη κατηγορία. Ίσως η πιο 
κλασάτη Ελληνίδα της τελευταίας δεκαετίας!


Κάντε πίσω όλοι όμως. Πλέον τη χαίρεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και δύσκολα 
θα την αφήσει να φύγει από κοντά του.

Εντάξει… Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΒΊΝΤΕΟ: ΜΙΚΡΌ ΠΑΙΔΊ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΕΜΠΟΔΊΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΦΆΞΕΙ ΚΌΤΑ…

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 28, 2018

ΓΙΑΤΊ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊ ΠΟΤΈ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;

Posted by IGOR στο Φεβρουαρίου 28, 2018

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ, που έχει ταξιδέψει στη μακρά βασιλική της θητεία σε 196 χώρες, δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα, πατρίδα του συζύγου της Φίλιππου;
Για να δώσει απαντήσεις, κλήθηκε από την εφημερίδα «Daily Mirror» ο ιστορικός, ειδικευμένος στη βασιλεία, Χιούγκο Βίκερς, ο οποίος πιστεύει ότι ο «σνομπισμός» της Ελισάβετ προς την Ελλάδα έχει να κάνει με την κακή μοίρα και κατάληξη του βασιλικού θεσμού στη χώρα, που επηρέασε και τον Φίλιππο.
«Το 1922, όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν μωρό, η οικογένειά του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η οικογένεια εξορίστηκε και κατέφυγε στη Γαλλία, όπου άλλαξαν το επώνυμό τους σε Μαουντμπάτεν», λέει ο ιστορικός.
Σύμφωνα με τον Βίκερς, ο Φίλιππος δεν συμπαθεί την Ελλάδα γιατί «οδήγησαν σε δίκη τον πατέρα του, πρίγκιπα Ανδρέα, και παραλίγο να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα για τις ευθύνες του στη Μικρασιατική Καταστροφή».
Ο Φίλιππος είχε επισκεφθεί την Ελλάδα το 1950, μετά από πρόσκληση του βασιλιά Παύλου, αλλά αυτό ήταν προτού η Ελισάβετ γίνει βασίλισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου