Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

H GREAT "EXODUS" TOY AKI


«ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;» - «ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποφυλακίστηκε ο Ακης Τζοχατζόπουλος- Ο εκνευρισμός του όταν ρωτήθηκε ποιος του έδωσε τα 200.000 ευρώ! (φωτό & βίντεο)της Μαρίνας Νικολάκη
Αποφυλακίστηκε τελικά μετά από σειρά αιτήσεων που είχε καταθέσει ο παλαιός υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος από τις φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια εγκλεισμού. Εκδηλος όπως θα δείτε παρακάτω σε βίντεο ήταν ο εκνευρισμός του όταν ρωτήθηκε για τα 200.000 ευρώ και ποιος του τα έδωσε....

«Είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε ο εγκλεισμός μου και ο βασανισμός μου» είπε ο πρώην υπουργός που το 1996 έφτασε ένα σημείο από το να γίνει πρωθυπουργός και σήμερα, εν έτει 2017 ευρισκόμενος έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλαιό κραταιό Άκη Τσοχατζόπουλο. 
Με πολλά δόντια να... λείπουν από την οδοντοστοιχία του, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον άλλοτε ισχυρό πολιτικό και φανερά καταβεβλημένος από την περιπέτεια με την υγεία του, ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωσε: «Η κατάσταση της υγείας μου δεν είναι η καλύτερη, έχω κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς»
Μετά την αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο δικηγόρος του δέχθηκε επίμονα ερωτήσεις από δημοσιογράφους για τα 200.000 ευρώ της αποφυλάκισης του πρώην υπουργού.
Ο συνήγορος υπεράσπισής και ποινικολόγος Γιάννης Νικολάου απάντησε χαρακτηριστικά «Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είναι φίλοι του αυτοί που έδωσαν τα 200.000 ευρώ, είναι απλοί πολίτες. Τα 3.000 που δόθηκαν σήμερα ήταν από φίλο. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στην κοινωνία»(!)
«Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα» είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και πρόσθεσε πως «είναι σημαντική μέρα για μένα, γιατί έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου στις φυλακές με ευθύνη της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου Γιώργου και Κώστα Σημίτη. Αυτά όλα απασχολούν το δικαστήριο μου» 
«Είναι κυρίως μεγάλη χαρά για το παιδί μας» είπε η Βίκυ Σταμάτη προσερχόμενη στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού λίγο πριν την αποφυλάκιση του Άκη Τσοατζόπουλου.
Μετά από μία σειρά γραφειοκρατικών κολλημάτων που παρουσιάστηκαν την τελευταία εβδομάδα τελικά ο πρώην υπουργός Άμυνας βγαίνει από την φυλακή αφού κατέβαλε τα 200.000 ευρώ της εγγυοδοσίας και τα επιπλέον 3.500 ευρώ που χρειάστηκαν να δοθούν προκειμένου να εξαγοράσει τους υπόλοιπους 5 μήνες που θα χρειαζόταν να εκτίσει για την υπόθεση του πόθεν έσχες για την οποία είχε καταδικαστεί. 
Στον Άκη Τσοχατζόπουλου έχουν επιβληθεί  οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίασης στο Αστυνομικό Τμήμα αναφορικά με την ποινή της 20ετους κάθειρξης για την υπόθεση των εξοπλιστικών. 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την έξοδο του από τις φυλακές ρωτήθηκε και για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση των 200.000 ευρώ για την αποφυλάκιση του.
Τότε ο πρώην υπουργός ανέβασε τους τόνους προς τη δημοσιογράφο και της είπε χαρακτηριστικά με έντονο εκνευρισμό «Τι λέτε τώρα; Πάτε με τα καλά σας; Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν μπορείτε να με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Είναι τεχνικά πράγματα. Εχω δικηγόρους για αυτά».
Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το 1.20:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου