Τρίτη 30 Μαΐου 2017

MΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ;... ΒΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΡΕ!



ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ "ΣΚΟΝΗ" ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 


ΑΛΛΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ: ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

"Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ώθησε τον Γιώργο Φιλιππάκη να γράψει όσα έγραψε στο διαδίκτυο...", λέει η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία...
βεβαίως ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει τίποτε για τον Έλληνα εξαθλιωμένο πολίτη. Τον 'Έλληνα αγανακτισμένο ο 


οποίος οφείλει να υφίσταται τα πάνδεινα από τα μνημόνια, αλλά να μην έχει το δικαίωμα να αγανακτήσει και να καταφερθεί  ρητορικά κατά των τυράννων του! Παρά το ότι ο Γιώργος Φιλιππάκης τα είπε σταράτα και τους έκανε σκόνη με την επιχειρηματολογία του, η Τατιάνα και το πάνελ της συνέχισαν τις επιθέσεις τους και την ειρωνεία κατά του δημοσιογράφου! 
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι είδους δημοσιογραφία έχουμε στα κανάλια: λουστράρουν την κυβέρνηση και της δίνουν άλλοθι να συνεχίσει τα εγκλήματά της κατά των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου