Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

OI AΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ!

Aνακοίνωση Χρυσής Αυγής για την απόφαση του ΣτΕ, τον νόμο Παππά και τους πολιτικούς απατεώνες του Σύριζα και της ΝΔ


Ο νόμος Παππά και η απόφαση του ΣτΕ είναι τα πλέον μικρά και ασήμαντα γεγονότα, την ώρα που ο εθνικός πλούτος της χώρας εκχωρείται σε ξένους και οι Έλληνες γινόμαστε μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας, με την σύμφωνη γνώμη και την κοινή ψήφο Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας.


Στην Γεροβασίλη υπενθυμίζουμε ότι "τα παιδάκια τα πέταξαν έξω από τους παιδικούς σταθμούς" οι μνημονιακοί νόμοι, που τους ψήφισαν χέρι-χέρι Τσίπρας και Μητσοτάκης. Και μην παραμυθιάζει τον κόσμο για τα 255 εκατομμύρια των αδειών, γιατί τα hot-spot και οι τζάμπα παροχές στους λαθρομετανάστες στοίχισαν μόνο για ένα χρόνο 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ!

Οι συριζαίοι αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες: μέμφονται το ΣτΕ, γιατί νομιμοποίησε το μνημόνιο, που οι ίδιοι με τις ψήφους τους έχουν επιβάλλει στην χώρα.
Δεν λένε όμως λέξη για την παράνομη και παράλογη απόφαση του ΣτΕ να στηρίξει το άθλιο, αντισυνταγματικό νομοθέτημα που καταργεί την κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, καταλύοντας στην πράξη τις ελεύθερες εκλογές.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-chrushs-aughs-gia-thn-apofash-tou-ste-ton-nomo-pappa-kai-tous-po#ixzz4OHYKw8Pw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου