Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΉΜΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΗ.. ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΟΝΑ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ... -ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ..

Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης - «Ανεύθυνη συμπεριφορά» σχολιάζει η κυβέρνηση

ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΕΣΘΗ ..Η ΦΟΡΒΑΣ!

Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τον ίδιο να το ανακοινώνει και επίσημα με επιστολή του. ( ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ... Μέχρι τον Μάρτιο ..Κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα υπάρχει...) Είναι προγραμματισμένη από τα διεθνη σιωνιστικά κέντρα να τερματίσει, αφού προηγουμένως έχει υπογράψει ΟΛΑ τα ζητούμενα για την ΘΑΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΤΟ ...ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

ΝΑΙ, ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ! ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ !...



ΑΝ βέβαια ο διαπλεκόμενος οργανισμός Νόμπελ... έχει φιλότιμο... και απεγκλωβιστεί από τις σκοπιμότητες του! 

Ψήφισμα της ιστοσελίδας Avaaz προτείνει να συμπεριληφθούν ως υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης οι κάτοικοι της Λέσβου και οι εθελοντές που έχουν συμβάλει τα μέγιστα τόσο για τη διάσωση όσο και για την περίθαλψη των προσφύγων που φτάνουν στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου.«Γιατί μια μικρή ομάδα ανθρώπων με όπλο την κοινωνική ευαισθησία κάνει καθημερινά αυτά που έπρεπε να πράξουν κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμοί. Αξίζουν αναγνώριση και τιμή» αναφέρεται στο ψήφισμα του Avaaz, το οποίο ήδη έχουν υπογράψει περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι.Στόχος είναι οι υπογραφές στο ψήφισμα να φτάσουν τις 10.000. 

ΤΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗ! Καλά ο Σταύρος Ψυχάρης είναι μοντέλο διαπλοκής... ΠΝΕΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ! Κατά τα άλλα μπορεί ο χθόνιος να εκλαμβάνει εαυτόν και ως δημοσιογράφο!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΥΦΟΣ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΙΚΟ! ΕΠΙ ΜΙΑ ΖΩΗ κυκλοφορούσε ξυλοπόδαρα δημοσιογραφικά χάρις στον ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, τον οποίον και ..κληρονόμησε.Δημοσιογραφικά ο τυπάκος, ήταν μια ασήμαντη φούσκα!..Ο Κ.ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ τον κάνει με τα κρεμυδάκια! Ατυχώς ο ξύπνιος Ψυχάρης άνθισε από το 1967 εν μέσω τσιρλιάρηδων και χαζών πολιτικών , τους εκδούλευε έως σήμερα δεόντως..Κατέστη δε και καθοριστικός των πολιτικών εξελίξεων ...αρθογράφος αν και αμαθής!

ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛιότητας

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ Του Κώστα Βαξεβάνη
Πάει ο καιρός που ο ΔΟΛ ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Που φταρνιζόταν ο Σταύρος Ψυχάρης και ένοιωθε άρρωστη σύμπασα η κυβέρνηση. Πάει ακόμη και η εποχή που ο Ψυχάρης έκανε την υποχώρηση και έμπαινε από την πίσω πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου για να μην ενοχοποιηθούν αυτοί που συναντούσε. Αν το δεις σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο, πρέπει να είναι σκληρό για τον Σταύρο Ψυχάρη να χάνει τα πάντα. Να παίρνει τηλέφωνο υπουργούς και να μην απαντούν, να ζητά δάνεια και να μιλά με τους γραμματείς αυτών που κάποτε διόριζε και (το χειρότερο) να απολογείται σε Εισαγγελείς που κανονικά θα έπρεπε να τρέμουν μπροστά στο όνομα και την εικόνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου