Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ...

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Τους έπιασα κανονικά στο κρεβάτι».. ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΤΟ ΚΟΡΑΣΙΟΝ ΑΥΤΟ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ!


marilenaΤα τελευταία χρόνια οι επώνυμοι δεν έχουν πλέον ταμπού να μιλάνε περί απιστίας, φαντασιώσεων, περίεργων σημείων όπου έχουν κάνει σεξ κι άλλων γαργαλιστικών λεπτομερειών που αφορούν την ερωτική τους ζωή.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK! η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ερωτήθηκε εάν έχει τύχει να πιάσει επ' αυτοφώρω σύντροφό της να την απατά κι η απάντηση ήταν η ακόλουθη:

«Ναι. Μου έχει τύχει σύντροφος μου να με απατήσει, και μάλιστα με στενή μου φίλη. Είχαμε πάει διακοπές όλοι μαζί στη Μύκονο και μέναμε στο ίδιο σπίτι. Ένα βράδυ που είχαμε κανονίσει να βγούμε με την παρέα μας, εκείνος προφασίστηκε ότι ήταν άρρωστος και εκείνη ότι δεν είχε όρεξη να ξενυχτήσει. Τους άφησα λοιπόν στο σπίτι και όπως περνούσα έξω από το κοσμηματοπωλείο του Καίσαρη – γιατί το σπίτι μας ήταν στο Χώρα – αισθάνθηκα ότι κάτι δε μου πήγαινε καλά. Ξέρεις, για μένα που είμαι θεατρολόγος αυτά που βλέπω και ακούω τα αντιμετωπίζω λίγο κινηματογραφικά. Έτσι, κάτι που είχα δει λίγο πριν στη σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια μου δεν μου κολλούσε δραματολογικά. Αποφάσισα, λοιπόν, να γυρίσω πίσω και μπήκα στο σπίτι από την πίσω πόρτα».
Και τι είδες;
Τους έπιασα κανονικά στο κρεβάτι. Μου είπαν το κλασσικό «Δεν είναι αυτό που νομίζεις», σα να παίζαμε σε ταινία του Γούντι Άλεν, κι εγώ τους απάντησα: «Επειδή είστε στο σπίτι μου, σηκωθείτε και φύγετε αυτή τη στιγμή και συνεχίστε όπου θέλετε αυτό που κάνετε». Περιττό να πω ότι με παίρνουν ακόμα και τώρα και οι δύο τηλέφωνο και δεν το σηκώνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου