Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ:

H ''μαφιόζικη ελίτ'' της Ευρώπης τα...κατάφερε: Πτώχευσε, εξαθλίωσε, δίχασε-διαίρεσε τους 'Ελληνες

Οι ''θεσμοί'' (τρόϊκα) οδήγησαν την ελληνική κυβέρνηση στην μόνη επιλογή που είχε γιά...εσωτερική κατανάλωση.

Συμπέρασμα: Το διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό σύστημα των κρατικοδίαιτων συμμοριών, των ευθυνόφοβων ''πολιτικών μηδενικών'' Ελλάδας της τελευταίας δεκαετίας (χωρίς εξαιρέσεις), που μόνο γιά ''εξουσία'' ενδιαφέρεται, ΔΕΝ μπορεί να ''σώσει'' με τίποτα την χώρα. 


Αυτό το σάπιο σύστημα ''εκβιαζόμενων εκβιαστών'' της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας, κατάστρεψε την χώρα. Απόδειξη το γεγονός ότι ΔΕΝ οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη της ρημαγμένης, πτωχευμένης Eλλάδας, κλέφτες, καταχραστές, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κρατικοί αξιωματούχοι, ''νταβατζήδες'' κ.ά., ούτε δημεύτηκαν οι περιουσίες τους.
Το πιθανό ''ναι'' ή το λιγότερο πιθανό ''όχι'' της Κυριακής 5 Iουλίου 2015, δεν έχει σημασία... 

Σημασία έχει ότι η Ελλάδα ''τέλειωσε''. Την θανάτωσαν Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου (που έβαλε και την ''ταφόπλακα''). 

Η Ελλάδα τώρα διχάστηκε κι επίσημα γιά να σωθεί το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό κομματικό σύστημα άχρηστων κρατικοδίαιτων μηδενικών, που ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ γιά τον εαυτούλη τους και γιά τους συμφεροντολόγους που τους ακολουθούν, ως ''οπαδοί-ψηφοφόροι'', πιστοί στην διαχρονική παράδοση της...''κλεφτουριάς''.

Με ποιά λογική οι διαπλεκόμενες πολιτικές-κομματικές ''συμμορίες'' θα ''σώσουν'' την Ελλάδα, που την ''ρήμαξαν'' και την κατάντησαν να ζει με δανεικά, ατιμία, ρουσφέτι-βόλεμα, με ένα... iphone στο ένα χέρι και με...''φραπέ'' στο άλλο; Mιά χώρα με έναν λαό, που ζει στον κόσμο του, που θέλει να είναι ευρωπαίος με ευρώ, αλλά χωρίς φραγμό στην ασυδοσία, ψευτομαγκιά του;


Σημ.: Στην Ελλάδα, να χαίρεστε την Ευρώπη των ''μαφιόζων'', που σας θέλουν υπόδουλους, πτωχευμένους, διχασμένους, ελεγχόμενους-ραγιάδες.

Και αν οι πολιτικοί σας δεν μπορούν ούτε τώρα να συνεννοηθούν και προτιμούν την διχόνοια, πετάξτε τους εκεί που ανήκουν: Στα σκουπίδια.


ΚΑΛΑΜΙ

ΜΥΡΙΣΕ... ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!-ΝΑΤΗ ΚΑΛΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ!

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Συνήθως οι επιχειρηματίες ψηφίζουν ανάλογα με την τσέπη τους. Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά. Με την επισήμανση ότι "ένα διαζύγιο με την Ευρώπη θα έχει οδυνηρές...
συνέπειες για την Ελλάδα" η Γιάννα Αγγελοπούλου παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας μάλλον ένα πρόωρο αν και εύσχημο, τέλος σε ένα φλερτ που είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως τους τελευταίους μήνες.  Σχολιάζοντας στην τηλεόραση του ALPHA τα γεγονότα και τις εξελίξεις των ημερών η Γ. Αγγελοπούλου, τόνισε:  «Δεν θα σταθώ στη διαπραγμάτευση, στις πολύ βαριές αστοχίες της και στην επικίνδυνη έκβασή της. Το μόνο που αυτή τη δραματική ώρα επείγει, είναι η διαφύλαξη στις σχέσεις μας με την Ευρώπη. Ένα διαζύγιο με την Ευρώπη θα έχει οδυνηρές συνέπειες για την Ελλάδα». Μύρισε... πτώμα το... κορίτσι και τον άδειασε κανονικά!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ:ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ-ΓΕΝΗΜΑΤΑ!- & ΤΑ ΒΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ!

ΠΡΟΣΟΣΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ-ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ  ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ(ΟΧΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 18 ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΟΣΙΩΝΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!ΜΗΝ ΜΠΕΔΕΥΕΣΤΕ! ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 

OXI


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! "ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"

Το παρακάτω κείμενο ειναι απο ΕΛΛΗΝΕΣ της Γερμανίας ανοίξτε τα ματια σας!!!!

Το παρακάτω κείμενο ειναι απο ΕΛΛΗΝΕΣ της Γερμανίας ανοίξτε τα ματια σας!!!! Το αφήνουμε ανορθόγραφο/αδιόρθωτο διότι διατηρεί την αυθεντικότητά του ότι προέρχεται πράγματι από Έλληνες που ζουν δεκαετίες στη Γερμανία. Διαβάστε το και ξυπνήστε...

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ..ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ!

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΑΤ!

Ήδη έμπειροι επί των οικονομικών όπως ο Max Keiser το λένε: η κίνηση Τσίπρα θα προκαλέσει απίστευτο ντόμινο με κατάρρευση του ευρώ στις αγορές. Η προσωρινή σχετική σταθεροποίησή του χθες και σήμερα είναι τεχνητή και αποτέλεσμα "πουσαρίσματος" με τεράστια ποσά που δίνονται για την ενίσχυσή του. Όμως, όπως λένε έμπειροι οικονομολόγοι, αυτό το...

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 
ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ! 



Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑ...

 Τα ξαναζήσαν οι λαοί ΄κεί στη  Βαβυλωνία
Κι΄ακόμα  δέν διδάχθηκαν γιατί δεν έχουν γνώση.
Μαζεύνται οι δέκα οχτώ, ηγέτες με αλαζονεία
Στη χάβρα  ΄κεί των βρυξελλών να ρυθμίσουν τη δόση!

Φιλιούνται, αλληλοβρίζονται, στων  Βρυξελλών τη χάβρα
Και  στα καλά  καθούμενα στήνουν κι΄ένα  καβγά ,
Με μεθυσμένο τον Γιουγκέρ γιατί τα  βλέπει μαύρα
Κι΄ ομελέτα  δεν γίνεται μη σπάζοντας  αύγά !

Τέτειους ηγέτες έχουμε που λέν΄είν΄Ευρωπαίοι!
Ηγέτες που εκλέχτηκαν το παίζουν αλαζόνες
Οπου μέσα στα σώβρακα δεν έχουν κάποιοι πέη
Και τους προτείνω  φίλοι μου να  γίνουν  αμαζόνες!

Γαϊδούρια έχουμε  αρκετά, αλλά  ζητούν τον Σαμαρά,
Για νάρθουν να τ΄ αρμέξουν, να  τα  καβαληκέψουν.
Λένε ο τόπος θα  σωθεί από τη  συμφορά ,
Μα και στην  άλλη σύνοδο, δέν θα λογικέψουν!
 Χ.Χ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου