Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΈΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Η Συμφωνία δεν κλείστηκε ακόμη!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ!- ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ- ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΑΝΕΛ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

Κρίσιμες οι στιγμές, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΑΛΥΣΣΟΔΕΝΕΙ.. ΚΑΙ ΟΙ 28 ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ!
Και φυσικά το ιστορικό ΟΧΙ …εξαερώθηκε:
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ;


Στόχος των οποίων είναι να μας ξευτιλίσουν και μας αφανίσουν! Και τρομοκράτες και βάρβαροι είναι… Φαίνεται ότι ο Λαφαζάνης και το ΚΚΕ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… δικαιώνονται!

** Οι προτάσεις Τσίπρα για ΣΥΜΦΩΝΙΑ ευτελίζουν το ΟΧΙ και ανοίγουν την όρεξη των δειναστών μας που μας δουλεύουν συνεχώς και θέλουν περισσότερο αίμα από μας. Η διάσκεψη των 28 (κι όχι 19)  αρχηγών αυτό το νόημα έχει! Να μας στύψουν! Η Ναζιστική σημερινή Γερμανία, όργανο του διεθνούς Τραπεζικού Σιωνισμού-Παγκοσμιοποίησης αποσκοπεί στο τελικό καρύδωμα της Ελλάδας...

Η μόνη ελπίδα: Αν του στρίψει του Τσίπρα και βγάλει νέο ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ   προς Ευρωπαίους αυτή τη φορά, και να καταγγείλει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ!


Και δεν θα διαλυθεί η Ελλάδα, αλλά ολάκερη η Ευρώπη και το χθόνιο Σιωνιστικό Τραπεζικό σύστημα που έχει πλέον γίνει το αφεντικό Εθνών και λαών, χάρις στους ξεπουλημένους, Πρωθυπουργούς και πολιτικούς!
Πολύ φοβούμαστε ότι ο Τσίπρας δεν θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος του Μέγιστου ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, που ήταν σαφές: ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ... ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!

Διαβάστε πιο κάτω το άλγος της συμφωνίας που ζητάει ο Τσίπρας και τον έχουν ακόμη στο περίμενε! Θέλουν κι άλλες αλυσίδες για τον ελληνικό λαό!
 

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟ ΝΑΙ- ΘΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ "ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ "ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Διαβάστε το και θα σας κοπεί η ανάσα!

Κόβουν άμεσα το ΕΚΑΣ από το 20% των δικαιούχων - Περικοπές συντάξεων 2,7 δισ. ευρώ σε 18 μήνες - Τσεκούρι στις πρόωρες - Καταργείται η έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά- Στα άγονα θα καταργηθεί στο τέλος του 2016 - Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα ασφαλιστικά ταμεία από τον Οκτώβριο - Σταδιακή κατάργηση της επιδότησης πετρελαίου στους αγρότες - Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου