Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ!

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (κατά πάσαν πιθανότητα) ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ από στιγμή σε στιγμή. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ...ΘΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ...ΑΛΛΑ;

Υπάρχει και η άλλη λύση: Να καταλάβει ότι οι φίλοι μας είναι ληστρικά τσογλάνια και να δράσει αναλόγως...όπως αντιδρούν φυσιολογικά οι ΄Ελληνες σε όποιους τους ζορίζουν! Μύγα δεν σηκώνουν στο σπαθί τους. Εμείς και την τελευταία πενταετία τρώμε απίστευτες φτυσιές ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! ΚΑΛΕ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ με πατέντα, ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ...ΕΙΠΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ!



ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ -ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΚΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΘΟΝΙΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
 
Ο κ. Βαρουφάκης οφείλει να παραιηθεί. Αλλά και
να καταγγείλει την αλητεια όσων των ύβρισαν
   

Σύμφωνα με πληροφορίες κι εκτιμήσεις του diplomaic observer επέρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην εσω-εξωτερική πολιτική. ΄Ητοι:
1) Ο Βαρουφάκης, ύστερα από το χυδαιότατο βρισίδι που έφαγε στη Ρίγα, από τους ομολόγους του, αποκλείεται πλέον να μπορεί να συνδιαλαγεί μαζί τους και "δια προσωπικούς λόγους" αφού οι συνάδελφοί του τον απαξιώνουν ως τζογαδόρο, ανίκανο κ.λ.π. Συνεπώς η παραίτησή του είναι επί θύραις... Κάνει εντύπωση που κρητικός οικονομολόγος ..δεν τους έστειλε ακόμη στο διάολο! Την γραμμή για να φύγει από τη θέση του την έδωσε ο μισητός σε όλους Σόϊμπλε..από τις πρώτες μέρες.
2) Είναι σαφές πως ούτε ο καλός σε πολλά Βαρουφάκης αλλά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ...εγκρίνοναι από τα υποταγμένα τσανάκια των ευρωπαϊκών χωρών... στο Αμερικανο-Γερμανικό-Σιωνιστικό άρμα.Με την επικράτηση της Αριστεράς στην Ελλάδα έχουν βγάλει μπέμπελι... και σιγά σιγά είτε με ανοιχτούς, απαράδεκτους και πρωτοφανείς εκβιασμούς, ή με άλλα "γκανγκστερικά" προσφιλή τους κόλπα ροκανίζουν την κυβέρνηση με βεβαία την πρόθεσή τους, ή να την υποχρεώσουν σε πλήρη υποταγή, ή να την αποτάξουν από την κεντροδεξιά διακυβέρνηση της σημερινής Ε.Ε. Συνεπώς η Κυβέρνηση Τσίπρα είναι στο τσιγγέλι....Μετέωρη!

3) Τό σενάριο περί νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος που παρλαπιπίζουν μερικοί πολιτικά αφελείς... θα είναι ανοησία με περικεφαλαία. Η Κυβέρνηση Τσίπρα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού σε πρωτοφανή και ιδιότυπα επίπεδα... ΟΙ ΄Ελληνες δεξιοί και ψηφοφόροι του,-αυτοί των έβγαλαν Κυβερνήτη- του χαρίζουν τις νεανικές του αριστερίστικες επιλογές και περιβάλλουν το καθαρό πρόσωπό του με εμπιστοσύνη κάθετη! ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Σχεδόν απίστευτο. Συνεπώς νέες εκλογές ή δημοψήφισμα είναι περιττά. Αλλά ούτε οι ενέργειες αυτές προς τις κάλπες θα επέφεραν κάτι θετικό από τη συμμορία των δανειστών μας. Οι εκλογές ή δημοψήφισμα δεν θα τους κάνουν να αλλάξουν τακτική έναντι της Ελλάδας.΄Αρα με ποιούς κουβεντιάζει η Ελλάς; Με κοινούς αλήτες; 

4)Λογικά βαίνουμε προς κάθετη ρήξη. Ξεχείλησε το ποτήρι και ειδικά με τις χθεσινές ύβρεις κατά του ΄Ελληνα υπουργού Οικονομικών! Εκτός κι αν όλο αυτό το θέατρο ...συνομιλιών με τους κατσαπλιάδες της βάρβαρης κι απολίτιστης Ευρώπης... είναι στρατηγική ψυχρή του Τσίπρα..διότι ίσως έχει κάποιο καλό χαρτί στο μανίκι του- Θα το ευχόμασταν , αλλά δεν το βλέπουμε, γνωρίζοντας άριστα το νοητικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτικών τυχοδιωκτών. Ποτέ δεν είχαν φαντασία, ποτέ κανένα όραμα, ποτέ κανένα σταθερό πρόγραμμα για την Ελλάδα. Όλα είναι σμπαράλια. Για να φέρεις καίριο πλήγμα στον αντίπαλο, χρειάζονται και κάποια στηρίγματα.. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ εξ αιτίας των πολιτικών μας των τελευταίων 50 χρόνων και πιο μπροστά, ως γνωστόν..

DIPLOMATIC OBSERVER

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ... ΠΛΕΟΝ!

Δεν είναι μόνον φανατικοί. Είναι τσόγλανοι και ελεγχόμενα τομάρια που εκτελούν συγκεκριμένο πλάνο αφανισμού της Ελλάδας.Δυστυχώς με τα λαμόγια των προηγούμενων Μνημονιακών Κυβερνήσεων, αφήσαμε να περάσουν 5 χρόνια κι έτσι ο Τσίπρας είναι αποδυναμωμένος. Να κάνει το σάλτο που υποσχέθηκε προεκλογικά;... Διστάζει.. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και τα τσανάκια των διεθνών οικονομικών δολοφόνων , όπως οι κάτω εικονιζόμενοι. οργανώθηκαν... Κι ένα ενδεχόμενο greecxit.. θα το αντιμετωπίσουν χωρίς πολλά τραύματα. Διαφορετικά θα χάνανε αυγά και πασχάλια... Σήμερα μάλλον είναι αργά για την ανοχύρωτη-ξεβράκωτη Ελλάδα... Εκτός κι αν ο Τσίπρας φωτιστεί...αν τον αφήσουν  οι διαλο-σινιστώσες...του και τα ιδεογραφήματα τους! Οι Συριζαίοι και οι Χρυσαυγίτες, όπως έγραψε, εύστοχα το DIPLOMATIC OBSERVER,πολιτικά είναι...ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ..Διδάσκονται μπαρμπερική σε κεφάλι φαλακρού!


Εχουμε μπλέξει με φανατικούς...( λέει ο αρθρογράφος πιο κάτω...Αμ δεν είναι μόνον αυτό...)

«Έχουμε το γνωστό κόλπο του σκληρού και μαλακού ανακριτή;»…

Η καγκελάριος Μέρκελ στη συνάντηση της με τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες έδειξε κατανόηση και φέρεται να είπε ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα χωρίς ρευστότητα».

Μία μέρα μετά, οι...υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup στη Ρίγα επιτέθηκαν στον Βαρουφάκη χαρακτηρίζοντάς τον τζογαδόρο και ερασιτέχνη, τον

ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤΟ!

Άλλα 20 είδη μεταλλαγμένων ενέκρινε η Ε.Ε
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΣΣΑΝΤΟ πετυχαίνει με πράκτορες της τύπου Γιούγκερ να επιβάλλουν στους λαούς μεταλλαγμένα προϊόντα.. Θυμίζουμε ότι η κρίση στην Ουκρανία είναι δικό της έργο. Ο τότε προέδρος της χώρας τους έδιωξε -δεν ήθελε μεταλλαγμένα- και την παρουσία της εγκληματικής εταιρίας στη χώρα του. Κι άμέσως φτιάχτηκε η κρίση... 
Την έγκρισή της για την εισαγωγή και κυκλοφορία 10 γενετικά τροποποιημένων οργανισμών έδωσε σήμερα η Ε.Ε., αλλάζοντας την απόφαση που είχε πάρει πέρυσι για απαγόρευση εισαγωγής τους. Ανανέωσε επίσης την άδεια για άλλους 10 που ήδη κυκλοφορούν στα κράτη-μέλη....
6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ...

και χαιρετίσματα... Λές και δεν τα ξέρουν αυτά οι ποντικοί των διαμερισμάτων... Ψάχνουν στα πλέον απίθανα σημεία. Τα πιο κάτω είναι άχρηστα πλέον μια και τα σαϊνια ... θα τα αξιοποιήσουν δεόντως... Εμείς ξέρουμε κι άλλα... ΄Οπως κάποια κυρία είχε κρύψει 200 και πλέον λίρες ...στην κατάψυξη του ψυγείου της.... ένας άλλο έβαζε το κομπόδεμά του με παλιόχαρτα μέσα σε παπούτσια!.. Κι όμως οι μπουκαδόροι τα... ανακάλυψαν!
Το θέμα είναι να μη σε στοχεύσει ο κλέφτης. Δεν γλυτώνεις με τίποτε! Δείτε τα 6 "κόλπα"...μπας και τη γλυτώσετε!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...





ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ!ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ!ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ!!

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Σε μια μάχη ο κάθε εμπλεκόμενος χρησιμοποιεί τα όπλα που νομίζει εκείνος ότι θα τον οδηγήσουν στην νίκη. Η γνώση των δυνατοτήτων του αντιπάλου είναι είναι βασικό ζητούμενο. Μη ξεχνάτε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών είναι το Α και το Ω ενός κρατικού μηχανισμού...


Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου