Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο «θησαυρός» με τα αντικείμενα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν καταστράφηκε

Ο «θησαυρός» με τα αντικείμενα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν καταστράφηκε

H εταιρία θεατρικών παραγωγών, Ελληνική Θεαμάτων, σε ανακοίνωση της, δίνει μία εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το θέατρο «Αλίκη» και επιβεβαιώνει την ματαίωση των τελευταίων παραστάσεων του έργου «Ψύλλοι στ΄αφτιά»

Το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, επί της οδού Αμερικής, έπληξε το ιστορικό θέατρο «Αλίκη». Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε πως η  καταστροφή του θεάτρου ήταν τόσο μεγάλη, που υπέστη ζημιές μέχρι και η βιτρίνα με τα προσωπικά αντικείμενα και τα κοστούμια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που βρίσκεται στο εσωτερικό του θέατρου. Σε επικοινωνία που είχε το Protothema.gr με την εταιρία θεατρικών παραγωγών, Ελληνική Θεαμάτων, ο «θησαυρός» με τα προσωπικά αντικείμενα και κοστούμια της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν υπέστη ζημιές.

Η Ελληνική Θεαμάτων με ανακοίνωση της, δίνει μία εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το θέατρο:

«Μετά την έκρηξη που σημειώθηκε ξημερώματα της Πέμπτης 10 Απριλίου στην οδό Αμερικής, το Θέατρο Αλίκη έχει υποστεί υλικές ζημιές στην είσοδο. Για τον λόγο αυτό, οι τελευταίες προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Ψύλλοι στ’ αφτιά» δεν θα πραγματοποιηθούν.

Το εσωτερικό του θεάτρου (αίθουσα, σκηνή, εξοπλισμός, καμαρίνια) παραμένουν ανέπαφα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να απευθύνονται στο ταμείο του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) από τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου, για την εξαργύρωσή τους.» γράφει η ανακοίνωση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου