Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΡΑΧΗΛ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ....( Αν τα ζωϊφια των οπαδών δεν ψήφιζαν τους αλητήριους του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. δεν θα είμασταν σ΄αυτά τα χάλια!

Ραχήλ Μακρή: Προδότες και δοσίλογοι όσοι υποστηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- μπράβο στο κοριτσι!

Ραχήλ Μακρή: Προδότες και δοσίλογοι όσοι υποστηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Επεισοδιακή η έναρξη του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ μετά την παρέμβαση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Διαψεύδει ότι είπε την επίμαχη φράση "θα σας κρεμάσουμε" - Χαρακτηρίζει τηδιαρροή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψευδή και συκοφαντική

Με ένταση ξεκίνησε το Σάββατο το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με αντεγκλήσεις συνδικαλιστών και την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρία Ραχήλ Μακρή να καταγγέλλει ως προδότες και δοσίλογους όσους υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο, Α. Αθανασόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι το προεδρείο έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ Μ. Παπαδόπουλο πριν από τον ίδιο.

Ο κ. Παπαδόπουλος προσφέρθηκε να παραχωρήσει τη θέση του αλλά η ένταση δεν αποφεύχθηκε, καθώς η κ. Μακρή κατήγγειλε πως το ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία διέλυσαν τη ΔΕΗ. Τελικά αποχώρησε από το συνέδριο μετά από αντεγκλήσεις με τους συνδικαλιστές που διαμαρτυρήθηκαν για τη φρασεολογία της βουλευτή.

Με δήλωσή του το προεδρείο του συνεδρίου εξέφρασε τη λύπη του για τους χαρακτηρισμούς «προδότες και δοσιλογοι» και έκανε λόγο για φραστικό εκτροχιασμό.

Μάλιστα, εσωτερικές τριβές στη ΓΕΝΟΠ προκαλούνται για την οικονομική της κατασταση και τον τρόπο κάλυψης του ελλείμματος της Ομοσπονδίας, με τους εκπροσώπους πολλών σωματείων να διαφωνούν με την πρόταση της διοίκησης για εκχώρηση μέρους της συνδικαλιστικής εισφοράς των εργαζομένων.

Πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ έχουν ζητήσει να γινει έλεγχος στα οικονομικά της Ομοσπονδίας καθώς το έλλειμμα -σύμφωνα με εκτιμήσεις συνδικαλιστών- μπορεί να φθάνει σε 1,3 εκατ. ευρώ. Στο ποσο αυτό περιλαμβάνεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόστιμο που έχει επιβληθεί στη ΓΕΝΟΠ από το ΣΔΟΕ πριν από 5 χρόνια, της ταξης των 40.000 ευρώ το οποίο δεν πληρώθηκε με αποτέλεσμα σήμερα με τις προσαυξήσεις να υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Πολλά σωματεία δεν δέχονται επίσης πρόταση της διοίκησης για αύξηση της εισφοράς προς τη ΓΕΝΟΠ, ούτε την παρακράτηση της απευθείας από τους μισθούς των εργαζομένων.

Δήλωση της Ρ.Μακρή


Το απόγευμα του Σαββάτου, από το γραφείο της κυρίας Μακρή εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Στο ΤΑΙΠΕΔ το 17% της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Οι πρασινοφρουροί και τα γαλάζια παιδιά του συνδικαλισμού σιωπούν. Δεν μίλησαν όταν το λιγνιτωρυχείο της Βεύης δόθηκε με απευθείας ανάθεση στον Μπόμπολα, όταν ψηφίζονταν το ξεπούλημα των δικτύων μεταφοράς υψηλής τάσης και όταν αποφασίζονταν η εκποίηση σε τιμή ευκαιρίας ατμοηλεκτρικών, υδροηλεκτρικών σταθμών και ορυχείων σε ημετέρους ιδιώτες.

Υπόσχονταν προγράμματα εθελουσίας εξόδου, χρήματα και προνόμια για να παραπλανήσουν τους συναδέλφους τους και να διασφαλίσουν την ησυχία, που απαιτούσαν τα κομματικά αφεντικά τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την εκποίηση. Τώρα δεν μπορούν να αντικρίσουν αυτούς, που μέχρι εχθές εργάζονταν δίπλα τους και αύριο θα μείνουν άνεργοι. Φωνάζουν, βρίζουν και ψεύδονται για να απομακρύνουν την προσοχή.

Στόχος τους η Ραχήλ Μακρή, που αποκάλυψε τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις σε ορυχεία και εργοστάσια της ΔΕΗ και έδρασε για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι εργολάβων, οι οποίοι εισέπρατταν μόνο την αδιαφορία από τις κομματικές ουρές των συγκυβερνούντων κομμάτων.

Στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ουδέποτε ειπώθηκε η φράση «θα σας κρεμάσουμε». Η διαρροή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ψευδής και συκοφαντική. Όσοι εκπρόσωποι του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου παραπλανήθηκαν και απέδωσαν στην Βουλευτή Ν. Κοζάνης την ανωτέρω έκφραση καλούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων του Τύπου, που παλεύουν για το μεροκάματο. Οι γνήσιοι δημοσιογράφοι αναζητούν την αλήθεια και αυτή προβάλουν, σε αντίθεση με τους κομματικά εκλεκτούς κοντυλοφόρους λάσπης, που λαμβάνουν εντολές συκοφάντησης μέσω non paper κομματικών επιτελείων.

Οι τελευταίοι, μέχρι εχθές, προσπαθούσαν να συνδέσουν την κα Ραχήλ Μακρή με την Χρυσή Αυγή, βάζοντας στο στόμα της φράση αθώωσης των στελεχών του συγκεκριμένου κόμματος. Η βουλευτής διέψευσε πολλάκις με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός. Κάποιοι έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν και συνέχισαν την πολιτική συκοφάντηση μέχρι που αντιμετώπισαν την δικαιοσύνη.

Σήμερα προσπαθούν να συνδέσουν την κα Ραχήλ Μακρή με την βία. Διαψεύδεται για μια ακόμη φορά η έκφραση «θα σας κρεμάσουμε». Γνωρίζουμε την μεθόδευση και δεν ενδίδουμε σε απειλές, λάσπη και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Ο αγώνας για θεσμική, νόμιμη και πολιτική ανατροπή και αποκάλυψη της αλήθειας θα συνεχιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου