Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ,ΠΛΗΝ ΝΤΑΛΑ ΑΠΑΝΘΡΏΠΟΥΣ!..Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ... ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!


ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΥΓΕΝΩΝ- ΠΕΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ!-

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ-κατασπαράσσουν δημοσιογράφο , ΔΙΟΤΙ, ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥΡΛΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΛΕΣ…

944297_549870785059987_1203858401_n
Νατη και η μανδαμ ΜΑΡΘΑ .. η τυχοδιώκτης
εκ Κρήτης, όπου εκεί
περιέργως ανθεί και η Σωματειακή...φιλοζωϊα...
Κι όχι τυχαία βέβαια... Υπάρχει εμπορικό 
ενδιαφέρον!
Ποιός της κρύβει τους γλάρους οφθαλμούς της;
Όχι εμείς ..Το θέμα είναι γιατί το έσκασε από την
Κρήτη πριν απο κανά δυό μήνους.. κι εγκαστάθηκε ..
στην Γλυφάδα όπου η μαγκιόρα κατέθεσε και τη
μήνυση κaτά του Μάκη Βραχιολίδη!..Σιγά...Ολα θα
τa απολαύστε... easy baby! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΝ!
Αντί να του πουν ευχαριστώ ξεσηκώθηκαν ως αγέλη να τον κατασπαράξουν με απειλές και ύβρεις…χειρότερες κι από αυτές που ακούγονταν στην πάλαι ποτέ ένδοξη Τρούμπα!
Το απόσταγμα των ψυχικών αρετών των σκυλοσχολιαστών αυτών θα τα αποθαυμάσετε πιο κάτω .–Οι περισσότεροι ανώνυμοι, κουκουολοφόροι ξερνάνε το άπατον της ψυχικής –εγκεφαλικής ένδειάς τους. Πρώτιστη ιδιότητα του πολιτισμένου είναι να εκφράζει τις όποιες σκέψεις του επώνυμα.
Αυτά τα νούμερα που διαβάσετε πιο κάτω είναι επιεικώς πανηγυριώτικα και εκ των ουκ άνευ… Μα αυτοπροσδιορίζονται οι αφελείς και ως φιλόζωοι! !!!
Και οι ευτελείς αυτοί ανώνυμοι επιτίθενται βάναυσα κατά επωνύμου εκδότη της ιστορικότερης εφημερίδας της Αττικής , ο οποίος τόλμησε να κάνει συστάσεις προς αρμοδίους …ώστε να μην πέσουν φόλες και ντουφεκιές για τα αδέσποτα .. Όντας δε ο ίδιος φιλόζωος (αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του έχει τρία ζωντανά, 2 σκυλιά και ένα κουνέλι)Η μήνυση της μανδάμ Μάρθας, που υποτίθεται ότι λειτούργησε με απόφαση του Δ.Σ. του Σωνατείου Π.Θ.Π.Ο – η απόφαση δεν υπάρχει πουθενά αλλά ούτε και η ηχηρή είδηση στο ιστολόγιο τους!- έγινε δολίως και υποκινούμενα μέσα σε ελάχιστες ώρες από την ανάρτηση του επιμάχου ρεπορτάζ.

  .Θαυμάζουμε τις ταχύτητες με τις οποίες το φιλόζωον –πλην ανθρωποφάγο-αυτό σωματείο λειτούργησε.. ΠΡΙΝ ΚΑΝ Η ΜΑΝΔΆΜ ΜΑΡΘΑ καταθέσει τη μήνυση… κατά ανθρώπου του Τύπου, είχε διαβιβάσει την βεβιασμένη ενέργειά της … σε οργανάκια της blogger , ; όπως TO adespoto KAI το ΖΟΟsos… που επίσης εμφάνισαν το η μήνυση παραβλέποντας το ρεπορτάζ…και παρασύροντας ανοήτους σε βλακώδεις απειλητικούς και ντάλα φιλάνθρωπους σχολιασμούς! Πεπολιτισμένους, αυτό να μην το ξεχνάμε Είναι γκαραντί, ο έχων γάτα ή σκυλί… αυτομάτως αναβαθμίζεται σε πολιτισμένο…Δεν έχετε παρά να διαβάσετε τον οχετό των πολιτισμένων αυτών σκυλόφιλων , πλην όμως κάθετα αγριανθρώπων!..


ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ!…


EYΠΡΕΣΤΑΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ  ΑΡΓΥΡΑΚΗ
 .....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ
ΜΑΛΙ ΣΑΣ... ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΕΥΘΥΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΈΨΕΩΝ ΣΑΣ!

΄Ομως , ψάχνοντας ανακαλύψαμε μια σοβαρή σκέψη.:Της καθηγήτριας του ΑΠΘ κ. ΡΕΓΓΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗ: Γράφει:

Όλοι εμείς που συνειδητά είμαστε οι σύγχρονοι παρτιζάνοι του δάσους του τσιμέντου, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για την αλλαγή των νόμων και των Κοινοτικών και άλλων διαχειριστικών μηχανισμών, δεν επιτρέπεται σε καμμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο να ταυτιζώμαστε με συμπεριφορές που υποδηλώνουν κοινωνική παθογένεια, γιατί έτσι ενεργούμε αυτοαναιρετικά και αυτοκαταστροφικά. Δεν έχει νόημα να οχυρωνώμαστε πίσω από τα πολιτειακά μας επιτεύγματα ή να υπερηφανευώμαστε για τις κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, αν η συμπεριφορά μας στον καθ’ημέραν βίον μας θέτη αυτομάτως εκτός και της απλής έστω σύμβασης ανταλλαγής απόψεων. Ο,τιδήποτε δεν βασίζεται σε ψύχραιμη επιχειρηματολογία και κατευναστική, έως συγκαταβατική, οπτική, πρέπει να μας κάνει να ντρεπώμαστε βαθύτατα, γιατί προδίδουμε και καταστρέφουμε εν τη γενέσει του ένα ιδεολογικό οικοδόμημα προς το οποίο τείνει να εναποθέση πολλές ελπίδες όσος πολιτισμένος κόσμος μπορεί ακόμα να σκεφθή εποικοδομητικά και για το μέλλον. Από τούδε λοιπόν, τα όποια τέτοια δείγματα πρέπει να αποβάλωνται άμεσα από τους κόλπους του ευρύτερου φιλοζωικού δικτύου και να παραμένουν δακτυλοδεικτούμενα μέχρι την πλήρη τους εξάλειψη ή απομόνωση.
Ειλικρινά δική σας
Ρεγγίνα Αργυράκη

Αποβληταίοι ολοι οι τζιτζιφιόγκοι..τάχα ζωόφιλοι,  που σχολιάζουν με απειλές και ύβρεις τον δημοσιογράφο!

( Σημείωση…όλο το κείμενο της κ. Αργυράκη θα δημοσιευθεί σε άλλη ανάρτησή μας… Άλλωστε αν φλέγεστε αναζητείστε το στις σελίδες της καλαμπούρ-μπαχτσέ ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας Φιλόζωων-Ομοσπονδίας  κ.λ.π)

Η σοβαρή πανεπιστημιακή τα λέει όλα…Στέλνει μήνυμα στους δήθεν ζωόφιλους να κόψουν τον βήχα …διότι με τον τρόπο που λειτουργούν είναι ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΈΟΙ από το ευρύτερο φιλοζωϊκό δίκτυο.
Κομμένη ταρίφα. Το λέει η καθηγήτρια κ. Αργυράκη. Να το διαβάσει η μανδάμ Μάρθα…(η μηνύτρια του δημοσιογράφου…να μην τη ξεχνάμε) διότι συμπτωματικά αυτό το καλό κείμενο υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, την οποία εξυπηρετεί ( η καθηγήτρια)σε θέματα ζωοφιλίας από πλευράς Πανεπιστημιακών!
Τα λέει όλα η κυρία καθηγήτρια..για τα ψυχοβγαλτικά κι απάνθρωπα των δήθεν ζωοφίλων!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ για το ύποπτο –πολλαπλώς – κίνημα ζωοφίλων στο Ελλάντα η ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ,δεν θα χαριστεί σε δικηγορίσκους-διώκτες του Τύπου, όπως, η εσχάτως εμφανισθείσα ... η μανδαμίτσα ΜΑΡΘΑ.

Αλήθεια μωρέ Μαρθούλα,  γιατί έκανες αυτή την πανάθλια κίνηση; Τόσο άφρονη είσαι; Αλήθεια μπορείς να μας πείς γιατί το έσκασες από το χωριό σου, την Κρήτη, πριν από λίγους μήνες; Αλήθεια γιατί έκλεισες το facebook σου και το ξανάνοιξες πριν λίγες μέρες… Αυτά τα σπουδαία ..σε άλλη ανάρτηση μας..

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΗ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΖΩΟΦΊΛΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ …ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ … ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ...διότι κάπου ένας δύο συνδέουν το ιστολόγιο με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...από που βγαίνει Ρε αληταριό αυτό;..ΚΑΘΙΚΙΑ ... Θα τα φάτε όλα στη μούρη σας...κουκουλοφόροι!

Σκιάζονται ακόμη και το ονοματάκι τους να βάλλουν! ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΌ ΤΟΥΣ…ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΤΟΥΣ!

Αλλά η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , θα τους δώσει τα όσα τους πρέπουν…

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΌΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΩΝ... ΔΕΝ Θα σχολιασουμε τιποτε. Απλά αν η φύση σας προίκισε με νιονιό ...θα καταλάβαιτε... Μα ς αρκεί αυτό! .

Το παρακάτω e-mail το υπογράφει κάποια Άννα Μιλάνου. Προσπαθείστε να το διαβάσετε, αν αντέχετε, για να καταλάβετε για τι φανατισμό και ύβρεις μιλάμε.
"Άννα Μιλάνου:
κωλοσκυλα είστε εσείς παλιοπουστηδες να πουμε, που πάντα ψάχνετε αφορμή για να περάσει το δικό σας κι να πεθάνουν όλα αυτά τα αδέσποτα άμοιρα κι αβοήθητα ζώα παλιομαλάκα. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Η ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.!

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ, ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ? Ε? ΠΟΣΟ ΓΑΜΙΩΛΗΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕ Ε? ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΗΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ~ ΦΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΜΗΡΑ ΖΩΑ .. ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.. ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΤΣΙ? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ"
" Ματίνα Νίκογλου
Αν είναι δυνατόν, να προτρέπετε τους πολίτες να δολοφονήσουν τα’ αδέσποτα! Ντροπή! Άλλο να ειδοποιηθεί κάποια φιλοζωική και να περισυλλέξει το συγκεκριμένο ζώο εφ όσον είναι επιθετικό (αν και κανείς δε μου λέει για ποιο λόγο επιτέθηκε) κι’ άλλο να προκαλείτε οποιονδήποτε ψυχοπαθή που ευκαιρία ζητάει ν’ αρχίσει να σκοτώνει μαζικά και να’ χει και τη δικαιολογία από πάνω ότι δρα υπέρ της ανθρωπότητας!"
4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:18 μ.μ.
    Πουλτιδου* ηλιθιε
    Απάντηση

  2. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:35 μ.μ.
    Δηλαδη ολοι εμεις που διαβασαμε το αρθρο σου,καταλαβαμε λαθος;;;;
    Θελεις να μας πεισεις οτι εισαι και φιλοζωος;;;;
    Χαχαχχαχχαχααααα,εκτος απο δημοσιογραφακος της κακιας ωρας εισαι και χωρατατζης,ατιμουτσικο.
    Απάντηση

  3. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:38 μ.μ.
    Ψαξε τωρα για υποστηρικτες,γιατι η κυρια Πουλτιδου,εχει πολλους που θα την υποστηριξουν και θα ειναι διπλα της κι ας μην ειναι η Αννα Βισση.
    Απάντηση

  4. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:49 μ.μ.
    παιζει να ειναι διπλα της ΚΑΙ η Αννα Βισση
    Απάντηση

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 9:56 π.μ.
    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
    Μην ασχοληθείς πολύ με το καθε ΓΕΛΟΙΟ άτομο, τζάμπα διαφήμιση της κάνεις. Η ποιότητά σου, το ήθος σου και η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σου κε Βραχιολίδη, είναι γνωστη σε όλους τους αναγνώστες σου, και σε όσους ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ.
    Μην σπαταλήσεις φαιά ουσία για το κάθε σούργελο που φωτογραφίζεται μπροστά σε γραφεία, γιατί δεν έχει ΟΝΤΟΤΗΤΑ η ίδια, και ψάχνει να δανειστέι, υιοθετώντας τρομοκρατική συμπεριφορά. Θα μας κάνει ντα η κυράτσα; ΡΕ Αει σιχτίρ!
    Κε Μάκη, οι καιροί είναι δύσκολοι, χρειάζονται άνθρωποι με καθαρό μυαλό να ξεσκεπάζουν τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Μην της χαρίσεις περισσότερη ενέργεια, μπορεί να είναι και βαλτή...
    Πολλοί έχουν θιγεί απο τις αλήθειες που γράφεις. ΣΥΝΕΧΙΣΕ τον ΑΓΩΝΑ! Μην ασχοληθείς με σκύβαλα... Τους δίνεις αξία!
    Ένας μόνιμος αναγνώστης
    Απάντηση

  2. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 12:21 μ.μ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ.
    ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ
    Απάντηση

  3. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 2:27 μ.μ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ? Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ?
    Απάντηση

  4. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 5:46 μ.μ.
    Eυτυχώς που υπάρχουν κυρίες σαν την Πουλτίδου και sites σαν το zoozos και το http://petfriends.gr/ και σας βάζουν στην θέση τους... κύριε Βραχιολίδη
    Απάντηση

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 10:26 π.μ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ?
    τόσες μέρες που οι φιλόζωοι διαμαρτύρονται και σας τονίζουν το λάθος σας (και τελικά τα σβήσατε με δημοκρατικές διαδικασίες) γιατί δεν τηρήσατε την δεοντολογία? τι διαφορά θα είχε αν έστελνε αυτή η κυρία διαμαρτυρία? θα την γράφατε.
    τώρα πηγαίντε στη δικαιοσύνη, να μάθετε να γράφετε για φόλες.
    Απάντηση

  2. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 10:44 π.μ.
    κ πολυ καλα σας εκανε.κ πολυ καλα κανει κ εχει κανει σπιτι της οπως λες τα δικαστηρια.αλλα κ συ μια χαρα βολτες κανεις...
    http://www.fimes.gr/2012/11/makis-vraxiolidis-sullipsi/ σας εχουν περασει χειροπεδες κ στο παρελθον ε;
    Απάντηση

  3. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 11:56 π.μ.
    Αξιότιμε κ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. Σήμερα θα δεχθείς αυστηρές ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ εξ αφορμής των απόψεών σου δια τα συμπαθή τετράποδα και δίποδα. Πρόκειται περί πραγματικού περιστατικού διαδραματισθέντος στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών. Ενας ηλικιωμένος γέμισε τη μπανιέρα του με νερό για να κάνει ένα μπάνιο. Κατά λαθος άνοιξε μόνον το ζεστό νερό και όταν μπήκε μέσα στη μπανιέρα ζεματίστηκε σαν κοτόπουλο. Αρχισε να ουρλιάζει από τους φρικτούς πόνους. Η γειτονιά αναστατώθηκε. Μιάς μητέρας που θήλαζε το μωρό της, της κόπηκε το γάλα ! Ενα ζευγαράκι που έκανε έρωτα, διέκοψε άρον άρον διότι του εραστή του "έπεσε". Ενός άλλου ηλικιωμένου που πάσχιζε να αφοδεύσει μετά απο απραξία 3 ημερών, του κόπηκε το χ....... στη μέση. Ετρεξε τότε ο σκύλος του ζεματισμένου, έστριψε τη βάνα της κρύας βρύσης, η θερμοηκρασία του νερού έπεσε και ο ζεματισμένος γλύτωσε. Ο σκύλος άρχισε τότε να γαυγίζει χαρμόσυνα και όλα επανήλθαν στους φυσιολογικούς ρυθμούς. Το ζευγαράκι συνέχισε να κάνει έρωτα μανιωδώς, ο μπέμπης είπιε μιά καρδάρα γάλα και ο διακόψας το χέσιμο, έκανε το μεγαλύτερο κουράδι της ζωή του.
    Αυτά τα θαυμάσια & απίστευτα συνέβησαν στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών κι' όποιοι σκυλόφιλοι έχουν συγκλονισθεί, ας βάλουν το κεφάλι τους κάτω από μιά κρύα βρύση, μπας και συνέλθουν.
    Υ.Γ. Η ύπερθεν εικονιζόμενη θελκτική κυρία, μεταφέρει στην ωραιότατη ροζ τσόντα της ένα υπέροχο ροζ μπουλντόγκ.
    Απάντηση

  4. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 12:26 μ.μ.
    Καλά έκανε, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! Ευτυχώς που υπάρχουν και δυναμικοί άνθρωποι σαν την κυρία που αφιερώνουν τον χρόνο τους σε ανυπεράσπιστα πλάσματα. Μόνο οι άνθρωποι μπορούνε να μιλήσουμε για αυτά , αυτά δεν μπορούνε.
    Απάντηση

  5. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 1:22 μ.μ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
    Απάντηση

  6. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 2:21 μ.μ.
    Έχει καταστήσει την Εισαγγελία δεύτερο σπίτι της λέει ο τρελάρας, όταν ο ίδιος έχει δεχθεί ένα κάρο μηνύσεις (τυχαίο;), έχει παραστεί σε αμέτρητα δικαστήρια και έχει περάσει και νύχτα στη στενή, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
    Απάντηση

  7. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 2:42 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΟ "ΑΡΘΡΟ" ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ - ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BLOG - ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ? ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ! ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
    Απάντηση
3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 8:42 μ.μ.
    η κυρία Δρίζου η ΔΗΘΕΝ φιλόζωη όταν την πήρα εγώ προσωπικά να έρθει να πάρει ένα σκυλάκι από μπαλκόνι γείτονα και το σκυλάκι δεν είχε ούτε φαγητό ούτε νερό και πάγωνε στο κρύο μου είπε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! η κυρία Μαρία αν "σκοτώσουν" όλους τους φιλόζωους θα πάει άδικα!
    Απάντηση

  2. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 12:15 π.μ.
    ειναι προτιμοτερο να παραμεινεις στα ρεπορταζ της χρυσης αυγης, οπως εχεις συνηθησει αλλωστε
    Απάντηση

  3. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 10:25 π.μ.
    πω πω ακόμα και τώρα, πάλι βλακείες γράφετε! δηλαδη τι είναι ''ενα κοπαδι Ντόμπερμαν''? αγρια κ κακά σκυλια, δολοφονοι ε? πω πω πόσο ασχετοι είστε από ζωα. σταματηστε να γραφετε, καλά τα λέει ο απο πανω ανωνυμος. Χρυση Αυγή και πολύ σας είναι για την ''δημοσιογραφία '' σας.
    ~ιδιοκτήτης 3 δολοφόνων ντόμπερμαν που κοιμούνται με το παιδί μου στο κρεβάτι του.
    Απάντηση
ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ! ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΠΟΛΙΤIΣΜΕΝΟΙ!

Θύελλα σχολίων και αντιδράσεων ξεσήκωσε η δημοσίευση του περιστατικού με τον κ. Σταύρο οποίος δέχτηκε επίθεση ενώ περπατούσε αμέριμνα στου Παπάγου. Πολλά από τα σχόλια δείχνουν ότι άλλοι φιλόζωοι αναγνώστες δεν ξέρουν να διαβάζουν λέγοντας ότι "προτρέπουμε" τον κόσμο να ρίξει φόλες στα σκυλιά ή "απειλούμε" ότι θα ρίξουμε φόλες! Άλλοι μας βρίζουν χυδαία, άλλοι χαρακτηρίζουν τον συντάκτη του άρθρου "δημοσιογραφίσκο" κ.λ.π. Υπάρχουν όμως και μερικά κόσμια.
Πριν δημοσιεύσουμε μερικά από τα σχόλια ξαναδημοσιεύουμε το
επίμαχο σημείο του άρθρου για να διαπιστώσετε πού προτρέπουμε
τον κόσμο να ρίξει φόλες. Εμείς απευθυνόμαστε στον Δήμο,
καταγγέλλουμε την αδράνειά του, μαζί και τις φιλοζωικές οργανώσεις
που άφησαν τα αδέσποτα σκυλιά να γεμίσουν τους δρόμους, μερικά
δε εξ αυτών είναι επιθετικά.Επισημαίνουμε το απαράδεκτο φαινόμενο
και προειδοποιούμε τον Δήμο. Αναρωτιόμαστε δε, εάν κάποιοι που
έχουν ή δέχονται επίθεση από σκυλιά, εάν θα φταίνε ρίχνοντας φόλες
στα σκυλιά;
Ιδού το άρθρο:"Πού είναι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού; Πού είναι οι
φιλοζωϊκές οργανώσεις;
Είναι δυνατόν να τρέμει ο κόσμος να βγει από το σπίτι του και να

περπατήσει στους δρόμους του Χολαργού-Παπάγου; Πρέπει να
ζούμε με το φόβο του αδέσποτου σκύλου; Δεν μας φτάνουν τόσες
άλλες έγνοιες και σκοτούρες;
Προχθές βράδυ, ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" κάνοντας

τζόκινγκ δέχθηκε επίθεση μεγάλου σκύλου!
Θα φταίνε μετά εάν κάποιοι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, ρίξουν φόλες

στα κωλόσκυλα;
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι φιλοζωϊκές οργανώσεις και οι

υπεύθυνοι ιδιοκτήτες των σκυλιών αν δεν τα μαζέψουν, θα υπάρξουν
άσχημες αντιδράσεις.
Πάνω από τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι. Έτσι;"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Βίκυ Αντωντζίκη
ετυχε να διαβασω το αρθρο της εφημεριδας σας για το αδεσποτο της
οδου κορυτσας. θελω να σας πω πως θεωρω τουλαχιστον απανθρωπη
την γνωμη σας. αυτο βεβαια ειναι κατι υποκειμενικο. αλλα
εξησου απανθρωπη κ αντικειμενικη αυτη την φορα ειναι η σταση σας,
με την οποια προτρεπεται τους συμπολιτες σας να λυσουν το θεμα με
φολα!! αντικειμενικα απανθρωπη σταση!! πολλες προτασεις θα
μπορουσαν να γινουν για τετοιου ειδους προβληματα αλλα θεωρω
χασιμο χρονου κ δικου μου κ δικου σας να τα αναφερω αφου
ειμαι σιγουρη για τα μη φιλοζωικα απανθρωπα κ μικροψυχα
συναισθηματα σας κατα την ταπεινη μου αποψη. κ με συγχωρειτε αν
σας προσβαλω.
εγω οπως κ πολλοι ακομα φιλοζωοι αναγνωστες προσληθηκαμε απο
την σταση σας. για αυτο θα παρακαλουσα αμμεσα να ανακαλεσετε το
αρθρο σας κ να ζητησετε δημοσια συγνωμη.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αφού εκδίδετε εφημερίδα κ έχετε λόγο κ επιρροή στα κοινά, αντί
να απειλείται ως μικρομυαλοι κ απολίτιστοι καλύτερα να διαβάσετε
τον Ν. 4039/12 και να αναγκάσετε με την πένα σας κ.κ το Δήμο σας
να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο "πρόβλημα"
Για να μην το κάνετε είστε προφανώς αποτυχημένοι δημοσιογραφοι

wanna be κ πρωτίστωσ μικρόψυχοι
Κάνετε μια προσπάθεια να γίνεται καλύτεροι άνθρωποι
Με απέχθεια
Σταυρουλα Αφεντακη
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τάσος Παπαγιαννίδης

Να πειτε στον περιπατητη που νιωθει οτι κινδυνευει απο τους

αδεσποτους σκυλους που πεθαινουν απο την πεινα και τη διψα να
παει να γαμηθει.Και να πατε να γαμηθειτε και εσεις παλιομαλακες
των βορειων προαστιων.Ακου "περιπατητης"..χαχαχαχαχαχ.
Μαλακες δημοσιογραφοι του κωλου
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sissy
ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ!!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μαρία Ζόμπη
Αξιότιμε κύριε εκδότη, δημοσιογράφοι και ''δημοσιογραφίσκε'' του
ανεξάρτητου -διπλωματικού παρατηρητή,
σας γράφω σχετικά με το άρθρο περί της φόλας στους σκύλους! δεν
θα πω πολλά θα ζητήσω απλά να αφαιρεθεί το άρθρο /άρθρα του κυρίου
δημοσιογραφίσκου που αφορά/αφορούν τις φόλες στους σκύλους.
Σκεφτείτε με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό και θα δείτε πόσο λάθος
είναι αυτός ο ''κύριος''. Επίσης θα ήθελα να μου απαντήσει ο ίδιος σε
αυτό email αν διαφωνεί μήπως και καταλάβω μερικά πράγματα
παραπάνω για τη σημερινή κοινωνία.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Μισέλ Τσουμάνη
Ντροπη σας γι'αυτα που γραφετε τερατα. Μπλιαχ
----------------------------------------------------------------------------------
Άθλιοι ψευτοδημοσιογραφίσκοι της πλάκας
συγχαρητήρια για το "άρθρο" σας. Αυτό είναι το επίπεδο σας; Κι

εμένα με ενοχλεί το μωρό της απέναντι που κλαίει όλη μέρα και δεν με
αφήνει να κοιμηθώ. Μήπως θα έπρεπε να το εξολοθρεύσω για να
ησυχάσω; Η συμπεριφορά μας στα αδέσποτα είναι καθρέφτης της ψυχής
μας και δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού μας. Θα έπρεπε τάχιστα να
ανακαλέσετε το άθλιο άρθρο σας και να ζητήσετε συγνώμη. Πρέπει η
κοινή γνώμη να ευαισθητοποιηθεί για την προστασία των αδέσποτων
ζώων που εμείς φέραμε σε αυτή την άθλια κατάσταση . Η θανάτωση
των ζώων με αυτό τον φριχτί τρόπο είναι έγκλημα και πρέπει να
τιμωρείται. ΑΙΣΧΟΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νανά Δαμιανού
Περιγραφή: https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
Αγαπητέ κύριε/κυρία,
Είμαι μία αγανακτισμένη πολίτης, η οποία διάβασα πριν λίγο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ "άρθρο" που δημοσίευσε η εφημερίδα σας αναφορικά με την προτροπή για ρίξιμο φώλων σε αδέσποτα σκυλιά αν δεν τα μαζέψουν ο Δήμος, οι φιλοζωικές, ή και ο Θεός ο ίδιος!
Νομικά, διαπράτετε αδίκημα και ελπίζω να το γνωρίζετε αυτό! Θα είστε ηθικός αυτουργός αν βγουν στο δρόμο κτήνη με ανθρώπινη μορφή και σπείρουν τον θάνατο σε απροστάτευτα πλάσματα. Και οι ποινές πλέον είναι ιδιαιτέρως τσουχτερές.
Απαιτώ την πλήρη αποκατάσταση του θέματος που η εφημερίδα σας δημιούργησε, γιατί επιφυλάσσομαι να προβώ κι εγώ, όπως και πολλοί συμπολίτες μου, σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ούτως ώστε να προστατεύσουμε αυτά τα πλάσματα από όλους τους άρρωστους, ανεγκέφαλους και ανώμαλους "ανθρώπους".
Με την ελπίδα ότι το δημοσίευμά σας δε θα σπείρει τον θάνατο.
Νανά Δαμιανού.
--------------------------------------------------------------------------------
R.M.K.
Αν ρίχνουμε φόλες στα ζώα που μας ενοχλούν ή μας επιτίθενται, γιατί να μην κάνουμε το ίδιο στους ανθρώπους πους μας ενοχλούν και μας επιτίθενται? Αυτό θα έκανε τον κόσμο που ζούμε πολύ πιο ασφαλή. Κυρίως αν σκεφτούμε ότι τα θύματα από ανθρώπινο χέρι είναι πολλά περισσότερα από τα θύματα από σκυλίσιο δόντι! Ας ρίξουμε φόλες στους βιαστές και τους δολοφόνους, στου κλέφτες και τους ψεύτες και στον εκνευριστικό γείτονα που μου τρυπάει το λάστιχο του ποδηλάτου γιατί είναι τόσο δειλός που δεν μπορεί να έρθει να μου πει ότι τον ενοχλεί εκεί που το παρκάρω. Να έρθω να ρίξω φόλα σε εσάς, γιατί απειλείτε να πάρετε αθώες ζωές… ναι, ναι, εννοώ αυτές των αδέσποτων σκυλιών. Βέβαια, πιθανότατα να μην μείνει κανένας ζωντανός άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη… δεν θα είναι και τόσο κακό όμως ε?
Και βέβαια δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα να γκρινιάξετε ότι κάνω κάτι κακό που δηλητηριάζω τον καφέ ή το σουβλάκι σας, μίας και αυτό είναι για εσάς η δικαιοσύνη, να σκοτώνουμε ό,τι μας ενοχλεί και μας φαίνετε επικίνδυνο. Η Δικαιοσύνη είναι μία για όλους. Αυτό που εφαρμόζετε εσείς στους άλλους, θα εφαρμόζεται και σε εσάς τους ίδιους. Για αυτό καλύτερα να ρίξετε λίγο περισσότερη σκέψη για το τι είναι η «δικαιοσύνη» σας.
Με απόλυτη έλλειψη σεβασμού.
Μία θυμωμένη φιλόζωη!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 3:21 μ.μ.
    Αφού θεωρείτε αμόρφωτους όλους αυτούς που σας κατηγορούν, και του κατηγοριοποιείτε στην γνωστή κατηγορία "φιλόζωοι, γραφικοί και αντιδραστικοί τύποι", να σας μιλήσουν και μερικοί "μορφωμένοι"... Αν δηλαδή η ορθογραφία και το συντακτικό κρίνουν τη μόρφωση του εκάστου "φιλόζοωου".
    Μιας και, από ό, τι φαίνεται, δεν έχετε καταλάβει πού είναι ακριβώς το πρόβλημα, να σας βοηθήσω. Και μόνο που αναφέρετε σε δημόσιο έγγραφο, και μάλιστα στο διαδίκτυο, τι λέξη "φόλα", αυτομάτως πέφτει το επίπεδό σας κατακόρυφα. "Φόλες"...?? Καλά που δε μιλήσατε και για "μπόγια"... Ως υποτιθέμενος σοβαρός άνθρωπος, μπορείτε να προτείνετε λύσεις. Αφού υποτίθεται σας διαβάζει και ένα ποσοστό κόσμου. Τι χρησιμεύει ακριβώς αυτή η δήλωση;; Και ποιος δηλαδή θα νοιαστεί αν ρίξετε "φόλες"; Είναι προτροπή προς τους "γραφικούς φιλόζωους" να τα μαζέψουν όλα στο σπίτι τους; Αλλιώς, ειλικρινής απορία, σε ποιον απευθύνεται αυτή η τόσο αντρίκεια λύση;
    Απάντηση

  2. Β.Κ29 Αυγούστου 2013 - 6:26 μ.μ.
    Όντας πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ (και το γράφώ μόνο και μόνο για να πληρώ τα ελάχιστα ''τυπικά κριτήρια'' της μόρφωσης που τόσο πολύ σας νοιάζει,λες και η μόρφωση είναι μόνο τίτλοι και ορθογραφία τρομάρα σας...και όχι η πραγματική ανθρώπινη παιδεία και ο πολιτισμός) σας λέω το εξής : Είστε τραγικοί και επικίνδυνοι που αντί να ανασκευάσετε αμέσως και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για το εν λόγω άρθρο(ο εκδότης του οποίου χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης ) επιδοθήκατε σε ένα πανδαιμόνιο δημοσιεύσεων για την επιθετικότητα τών σκύλων (ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΕΙΤΑΙ έγκειται η εγκληματική ευθύνη-ηθική αυτουργία που φέρετε). Προφανώς δεν νοείτε πως οι φιλόζωοι έιναι άμισθοι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και πώς υπεύθυνη για την μέριμνα των αδέσποτων έιναι η πολιτεία με τις κατα τόπους δημοτικές υπηρεσίες. Ντροπή σας γιατί τέτοιου είδους αρθρογραφία παραπέμπει και παρακινεί σε εγκληματικές ενέργειες εναντίον ανυπεράσπιστων πλασμάτων και προσβάλλει κάθε έννοια ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ και ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ που όλοι εμείς οι υπόλοιποι ("μορφωμένοι" και "αμόρφωτοι",αλλά πραγματικοί άνθρωποι) έχουμε! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και ελπίζω,αν υπάρχει ίχνος νομιμότητας σ'αυτή τη χώρα, να κινηθεί η δικαιοσύνη στο κατόπι σας!
    Απάντηση
2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 10:06 π.μ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ !#$!!#$ΜΑΓΑΖΟ
    Απάντηση

  2. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2013 - 12:17 π.μ.
    to blog auto upiretei tin xrisi augi
    Απάντηση
15 σχόλια:


  1. Ανώνυμος28 Αυγούστου 2013 - 12:41 μ.μ.
    Η πόρωση και η μανία των φιλόζωων (οι περισσότεροι είναι φίλοι μόνο των σκυλιών-γατιών) δεν έχει όρια. Βάζουν τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους. Έλεος επιτέλους.
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    1. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 10:25 μ.μ.
      ΕΝΝΩΕΙΤΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΑΖΗ ΠΑΙΔΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗ ΖΩΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΚΑΚΟ ΣΕ ΖΩΑ ,.ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΒΑΡΕΘΥΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ..ΜΙΑ ΣΥΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΓΚΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΕΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΟΡΜΑΝΕ ΤΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΞΕΡΩ ΤΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΓΙΑ.ΜΠΟΡΗ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΟΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΗ
    2. Απάντηση

  2. Evi Aggelou28 Αυγούστου 2013 - 12:59 μ.μ.
    Αυτό που σας έχουν γράψει πολλές φορές και δεν το καταλαβαίνετε είναι οτι" ενα σκυλί για να γίνει επιθετικό με κάποιο τρόπο το έχουν κακοποίηση." Αφου ενδιαφέρεστε για τους συμπολίτες σας( κ εγω προσωπικά αγαπάω πολύ τον Χολαργό γιατι έχω μεγαλώσει εκει) απευθυνθειτε στις αρμόδιες υπηρεσίες για να κάνουν την δουλειά τους, αποφεύγοντας σχόλια που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο. Εγω για παραδειγμα εχω ενα γκριφον ήρεμο που δεν πλησιάζει αγνωστους ώστε να φοβηθούν και όμως αντιμετωπίζουμε ακραίες συμπεριφορές απο περαστικούς, και απο μεγαλόσωμα σκυλιά με αφεντικά (έχει πέσει θύμα 3 σκυλιών και τώρα τα τρέμει τα άλλα σκυλιά)το σκυλί μου είναι ήρεμο και δεν επιτίθεται, αν μια όμως στο εκατομμύριο φοβηθεί και αντιδράσει θα φταίει ;;;;;;;;;; Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν αγαπάνε τα ζώα και τους φέρονται άσχημα και αυτά μετά με την σειρά τους φοβούνται τους ανθρώπους και αντιδρούν. Αν αγαπάτε τα ζώα και τους συμπολίτες σας, καντε οτι περνάει απο το χέρι σας για να έρθει ισορροπία.
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    1. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 11:08 π.μ.
      το σκυλι σου ειναι ηρεμο που σημαινει οτι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ! πραγμα που προσπαθουμε να πουμε σε αυτη τη σελιδα και παιζει τον κινεζο και ακομα γραφει κειμενα μονο και μονο για να παρει καποια σημασια οπως ενα μικρο μωρο που κανει αταξιες για να του δωσεις σημασια ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    2. Απάντηση

  3. Ναυσικά28 Αυγούστου 2013 - 1:13 μ.μ.
    Είναι δυνατόν να τρέμει ο κόσμος να πάει τα παιδιά του στις παιδικές χαρές και στα πάρκα? Πρέπει να ζούμε με το φόβο του κάθε άρρωστου μυαλού που με τόση ευκολία απειλεί με δηλητήρια και καραμπίνες ; Δεν μας φτάνουν τόσες άλλες έγνοιες και σκοτούρες;
    Με αυτή τη λογική λοιπόν την επόμενη φορά που ο κ. Σταύρος και κάθε κ. Σταύρος θα έχει παρκάρει σε διάβαση, σε πεζοδρόμιο, σε ράμπα αναπήρων ας μην απορήσει αν κάποιος του έχει σπάσει το αυτοκίνητο.
    Την επόμενη φορά που θα πετάξει ένα σκουπίδι ή ένα τσιγάρο στο δρόμο ή στην παραλία ας μην απορήσει αν κάποιος " Τρέξει να πάρει την καραμπίνα και τον σκοτώσει".
    Δεν θα φταίνε οι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, αφού έτσι θα έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν οτι τους ενοχλεί. Αυτές θα είναι οι λύσεις που οι κ. Σταύροι αυτού του κόσμου θα αφήσουν πίσω τους.
    Αν ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, η Ελληνική αστυνομία και οι υπεύθυνοι πολίτες δεν μαζέψουν τους κ. Σταύρους, θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις.
    Πάνω από τους κ. Σταύρους είναι οι άνθρωποι. Έτσι;
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    1. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 3:52 π.μ.
      Παπαγιαννόπουλος-Βουγιουκλάκη : Ναυσικάαααααααα !!

    2. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 11:11 π.μ.
      kala ta les re nausika!
    3. Απάντηση

  4. Ανώνυμος28 Αυγούστου 2013 - 3:28 μ.μ.
    Εμένα προχτές ένα λυσασμενο αγριεμένο αδέσποτο μαζί με την αγέλη του με στρίμωξαν σε μια γωνία έξω απ τα Goodys Αγίας Παρασκευής και μου πήραν το πορτοφόλι το κινητό τΑ κλειδιά του αυτοκινήτου κ εξαφανίστηκαν. Μάλιστα φεύγοντας ο τελευταίος αδέσποτος κουταβης γρυλισε ειρωνικά. Που είναι η αστυνομία το κράτος οι δημοτικες αρχες
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    1. sophie reskou28 Αυγούστου 2013 - 3:51 μ.μ.
      χαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα....κλαίω !!!
    2. Απάντηση

  5. Ανώνυμος28 Αυγούστου 2013 - 3:48 μ.μ.
    Απευθύνομαι στους φίλους μου τους αγράμματους, ανορθόγραφους σκυλόφιλους. Εγώ προσωπικά προτιμώ να δεχθώ ένα γαύγισμα σαν να σκάει φουρνέλο σε νταμάρι ή ακόμα και ένα δάγκωμα σκύλου από το να συνευρεθώ με τη Μπριζίτ Μπαρντό (στα νιάτα της). Κάτω η στοιχειώδης ησυχία, κάτω η στοιχειώδης ασφάλεια, ΖΗΤΩ τα σκυλιά.
    Εχω εντοπίσει έναν κροκόδειλο κι' έναν δράκο του Κόμοντο εδώεια παρά πέρα. Φαίνονται πεινασμένοι, ...διψασμένοι κι' εγκαταλελειμμένοι. Οποιανού φιλόδρακου - σκυλόφιλου το λέει η περδικούλα του ας πάει να τους ταΐσει.. Κι' αν δεν του περισσεύουν για τροφή κροκοδείλου, ας πάρει μαζί το σκυλί του ή το παιδί του (έστω την πεθερά του)..
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    1. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 3:44 π.μ.
      Αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα δράκος κι' ο κροκόδειλος είναι γνωστά στην περιοχή. Είναι ο Πανωραίος και ο Ρούκυ. Ο Πανωραίος μάλιστα είναι τραβεστί. Αν είστε άνθρωποι κάντε κάτι.

    2. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 3:58 π.μ.
      Αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα o δράκος κι' ο κροκόδειλος είναι γνωστά στην περιοχή. Είναι ο Πανωραίος και ο Ρούκυ. Ο Πανωραίος μάλιστα είναι τραβεστί. Αν είστε άνθρωποι κάντε κάτι.
    3. Απάντηση

  6. Ανώνυμος28 Αυγούστου 2013 - 7:28 μ.μ.
    ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ,
    ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ(ΦΟΛΕΣ-ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ) ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΥΛΗΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ(ΦΟΛΕΣ,ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ)ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΥΓΧΑΝΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Ν'ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ! Υ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!
    Απάντηση

  7. Ανώνυμος28 Αυγούστου 2013 - 7:58 μ.μ.
    Όταν είδα την είδηση στο http://petfriends.gr/ νόμιζα κάνουν πλάκα. Τελικά είναι αλήθεια.. Πόσο χαμηλής νοημοσύνης μπορεί να είναι μερικοί συμπολίτες μας σαν τον συντάκτη του Παρατηρητή;;
    'Tο μεγαλείο και η ηθική πρόοδος ενός έθνους μπορούν να κριθούν από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα' Γκάντι
    Απάντηση

  8. Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 12:10 π.μ.
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ πETAΞEI ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .... ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ! Χαρείτε τους! Αυτός είναι ο ελληνικός πολυτισμός  των ζωοειδών ζωοφίλων... Ευαισθήτων προς τα τετράποδα κι άλλα πετεινα... αλλά αναισθήτων προς τον άνθρωπο!.. 
Να αποπεμφθούν ΑΠΌ ΤΟ ΖΩΟΦΙΛΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ  , όμως προστάζει η σοβαρή καθηγήτρια Πανεπιστημίου. που λέμε πιο πάνω! Κι ορθώς, όλοι αυτοί οι σχολιαστές ούτε φιλάνθρωποι ούτε ζωόφιλοι είναι... 
Τζερτζελέδες είναι ... τα ίδια υποκείμενα με το νιονιό που έχουν...έφεραν και πολιτικά την Ελλάδα στο σημερινό χάλι...Αυτοί που ψηφίζουν τους ίδιους και τα ίδια πέραν του μισού αιώνα. Ναι, αυτά τα ξεφτιλισμένα δίποδα!   Τα και φιλοζωϊκα...Πανάθεμά μας!

1 σχόλιο:

  1. Ὅλα ἐξαρτῶνται ἀπὸ τὴν μεριὰ ποὺ βρίσκεσαι.
    Ἐὰν σὲ τρώει ὁ σκύλος ἢ ὄχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή