Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ....


\

Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

\

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!.. 


ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ

Εδώ και μερικές ημέρες ο εκδότης της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα" Γρηγόρης Μιχαλόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο MEDITERANEO, αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Πέραν από τους δυο καρκίνους με τους οποίους παλεύει εδώ και χρόνια, ο Γ. Μιχαλόπουλος αντιμετωπίζει και αιματολογικά ζητήματα αλλά κυρίως αναπνευστικά. Είναι αναγκασμένος επί 24ώρου βάσεως να υποστηρίζει την αναπνοή του με μάσκα οξυγόνου. 
Μόλις προχθές τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται γνωστοί και φίλοι. 
Παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που καταταλαιπωρούν τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, ο ίδιος όχι μόνο δεν χάνει το κουράγιο του αλλά συνεχίζει να αρθρογραφεί δίνοντας το προσωπικό του στίγμα στην εφημερίδα του, ακόμη και μέσα από το νοσοκομείο!!!

Ο Μιχαλόπουλος ήγάπησε και σταθερά με αντικειμενικότητα υπηρέτησε την Ορθόδοξία .. Σφάλιάρισε και σφαλιαρίζει τους ατακτούντες ..

Όμως ο Αρχιεπίσκοπος  κ. Ιερώνυμος... χθές τον επισκέφθηκε, στο κρεβάτι του πόνου...Και επειδή ο εν λόγω αρχιεπίσκοπος , κάθε άλλο παρά ανήθικος είναι... η επίσκεψή του, κάτι σημαίνει..

Χθες τον επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών και  επίσης πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου, Απ.Βραχιολίδης, ο οποίος είπε:

" Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, είναι από τους μεγάλους της ελληνικής δημοσιογραφίας.Είμαστε αμφότεροι της αυτής περίπου ηλικίας, κι απόλυτα φαν μιας ιδανικής δημοσιογραφίας, που υπηρετούμε ξεροκέφαλα -κι ορθώς- πέραν του μισού αιώνα. 
Λόγω της μόδας που μας προέκυψε μεταπολιτευτικά από την αριστερή γάγραινα που μαστίζει την Ελλάδα, λίαν εγκληματικά, έριξαν κι αυτόν και την σημαντική εφημερίδα του ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ  στον Καιάδα της απαξίωσης της Δεξιάς! Γνωστό χούγι της σπείρας των αριστερών... να προβάλλουν τους δικούς τους ως σπουδαίους , που  όμως εκτός Ρίτσου, οι άλλοι ήταν Δεξιοί( ΕΛΥΤΗΣ-ΣΕΦΕΡΗΣ). Τί θέλω να πω; ΔΥΟ ΝΟΜΠΕΛ Κι ένα ασήμαντο βραβείο... ΛΕΝΙΝ στον Ρίτσο, (ωστόσο σοβαρού ποιητού..απλά το βραβείο ήταν πλάκα...) αν κι εμείς λέμε ότι είναι σταθερά Μέγας ποιητής!.. Αλλά οι αριστεροί ποτέ δεν θα πουν αυτό που λέγω εγώ...για τους Σεφέρη, Ελύτη, Ρίτσο.. αλλά και Μιχαλόπουλο Γρηγόρη...
Δεν τό ξέρετε; Ο Γρηγόρης, είναι ένας αισθαντικός, ευαίσθητος ποιητικά δημοσιογράφος... Δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ειδικά τις σχολιαστικές σελίδες του...Εκει θα απολαύσετε και την ποίησή του...
Μπορεί αυτή τη στιγμή ..να δυσκολεύεται αναπνευστικά... αλλά αναπνέι πνευματικά.
Ξέρει τα πάντα για το ελληνικο γίγνεσθαι... και δίπλα του στο γνωστό αποκούμπι του νοσοκομείου..έχει καθημερινα ελληνικό και ξένο Τύπο!
Ο Γερο πλάτανος , επιμένει δημοσιογραφικά... ακόμη και στις δυσκολίες του!
Κι εδώ φαίνεται η μεγαλοσύνή του ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ,..Μπροστά στον οποίο δεν πιάνουν φράγκο ΟΛΟΙ που παριστάνουν τον δημοσιογράφο αυτή τη στιγμή!
Ο Γρηγόρης είναι μέγας, μέγιστος! Από ρεπόρτερ έγινε αισθαντικός αρθρογράφος, 
που το αριστερό κογκλάβιο - που μας το παίζει νταβατζής, χρονίως-αν και μειοψηφία-..θα κατανοήσει..κάποια στιγμή .... τη μεγαλοσύνη του ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ!.." και θα καταθέσει τα δέοντα , αν και ο Μέγας Γρηγόρης Μιχαλόπουλος δεν τα έχει ανάγκη..Κανείς Μέγας.. δεν λογαριάζει τους μικρούς!"



1 σχόλιο:

  1. Κανείς μας δεν γεννήθηκε τέλειος και κάποιοι προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος συνήθιζε να λέει σε επικήδειους που εκφωνούσε, ότι προσέρχεται μπροστά στο φέρετρο, ως ορκωτός λογιστής της Ιστορίας. Σήμερα, ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, παύει να βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο δικός του "ορκωτός λογιστής", θα καταγράψει τον ισολογισμό ενός μάχιμου, ΦιλόΧριστου και ΦιλόΠατρη δημοσιογράφου, εραστή της Ελευθερίας Λόγου και Γνώμης. Ο "ορκωτός λογιστής της Ιστορίας" θα βρει πλεόνασμα και ωφέλεια για την Πατρίδα και την Δημοσιογραφία. Τώρα πια η Ιερή Γη της Πατρίδας θα τον φυλάξει κάτω από το καταγάλανο Ουρανό, εως την Ανάσταση που όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Προσδοκούμε.
    Καλό Ταξίδι Γρηγόρη Μιχαλόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή