Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΑΣ ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ..


ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΣΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ!..κι όποιος καταλαβαίνει!


ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ!   ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ!.....


     ΜΕΣΑ &...   ΕΞΩ-ΘΕΜΑΤΑ                 ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΚΑΙ
 ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΝΕΡΑ
Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ


(Θα τον τρώνε στη μάπα

 μέχρι θανής του!)

ΑΣΣΟΣ -ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ
 ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.. Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…


Κι ενώ έχουμε ομολογημένο έγκλημα, οι πολιτικοί μας, αυτοί οι εκ του πουθενά σωτήρες του Έθνους… κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!

Μπορούν αυτόματα και
σύμφωνα με τις
προεκλογικές τους
διακηρύξεις.. να απεγκλωβιστούν από τα μνημόνια και να χαράξουν νέες συμφωνίες ,λιγότερο επώδυνες για το εξαντλημένο λαό…
Πριν επέμβει ο Γέρος κάνανε πως δεν καταλαβαίνουν… Μετά την επέμβαση του Γέρου, τα μασάνε θλιβερά!
Ούτε καν που σκέπτονται να κινήσουν τους Ευρωπαϊκους μηχανισμούς για να ανατινάξουν στον αέρα
το “πείραμα –Ελλάς”
των αθλίων της
 Παγκοσμιοποίησης!

Θα επαναλάβουμε τη ρήση του Γέρου:

--Θεέ μου, τι πολιτικούς μας κουβάλησες..Πού τους βρήκες;
 ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ; Αυτοί ,ούτε καν το βρακί τους μπορούν να
δέσουν με ζουνάρι


Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΣ –ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΩΝ Ευρωπαίων ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ…πειραματιζόμενοι!


ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΙ ΤΗΣ
ΑΒΟΥΛΗΣ- THEATER- …
ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Που ..έχετε μεταλλαχθεί ..
ανεπα-νορθότως σε ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ!
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ!


***Τη τελευταία στιγμή...
αφυπνίστηκε και το διαπλεκόμενο 
MEGA... Και πήγε να στριμώξει τον ΣΤΟΥΡΝΟ-Στουρνάρα σε συνέντευξη που είχε-αλλά πάπαλα...ο δοτός υπουργίσκος...Δεν είπε τίποτε από τα αυτονόητα! 
Καμιά σοβαρή πρωτοβουλία δεν
πρόκειται να αναλάβουν για την 
επιδιόρθωση του λάθους..
Αντίθετα ,τα κοθόνια θα συνεχίσουν στην πορεία με το λάθος...
Και μόνον αυτό τους στέλνει..στην αγχόνη... στην κρεμάλα, στο Γουδί
Η …ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 

ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ 

ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ…

Θα συνεχίσει η Ελλάδα …να εκτελεί το λάθος;ΡΕ!

Ο Γερο-Σοφός τις τελευταίες μέρες έθεσε δημοσίως δύο κομβικά θέματα που χρήζουν σοβαρής κι άμεσης αντιμετώπισης από τους 3 διαχειριστές της κυβέρνησης.


1) “Την κατάργηση “ των απεργιών” όπως “ασκούνται” σήμερα, ως πολιορκητικός μηχανισμός κυρίως των κομμάτων της αριστεράς.Υπάρχουν πολλοί τρόποι …”προοδευτικότερης” αντιμετώπισης των διεκδικήσεων των εργαζομένων κι όχι οι απεργίες να μεταβάλλονται σε όργανα κομματικών σκοπιμοτήτων! 

Σ΄ολόκληρο το Δυτικό κόσμο δεν παρουσιάζεται αυτό το καταστρεπτικό απεργιακό χάλι που έχουμε τα τελευταία 40 χρόνια, με ασύλληπτες συνέπειες σε βάρος ολάκερου του λαού..Τα μπασταρδάκια της ξοφλημένης αριστεράς ..ας το εξετάσουν… αν έχουν νιονιό!

(Για την περίπτωση αυτή δεν είπε κανείς το παραμικρό.πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές νοητικές ..αγκυλώσεις!)


2)Η ομολογία του ΔΝΤ για το λάθος φάρμακο που δίδεται στην Ελλάδα για τη θεραπεία της από την οικονομική γάγραινα που τις μετέδωσαν. 


Το θέμα πέρασε στην αρχή …στο σιγανό, αλλά μετά από μια μέρα αποστολής του Τελεσιγράφου αφυπνίσθηκε πρώτος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,-και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!- που υιοθέτησε τις εύστοχες παρατηρήσεις του Γέρου, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ίδια επιχειρηματολογία. Ύστερα, κάποια δευτεροκλασάτα πολιτικά στελέχη, του όλου πολιτικού φάσματος μας, αναμάσησαν την αναγκαιότητα επιδιόρθωσης του λάθους, αλλά κανείς δεν μίλησε για τη αναγκαία δρομολόγηση ενεργειών για την άμεση αποκατάσταση του λάθους….


Ως προς τα μέσα ενημέρωσης , υπήρξαν κάποιες χλιαρότητες αναφοράς στο θέμα . ..η δε σουπιά Νίκος Χατζηνικολάου, ανεφέρθη στο τελεσίγραφο του Γέρου Σοφού, αλλά πλαγιοσκοπικά , όπως το έχει συνήθειο: Είπε πως τάχα είχε μήνυμα από ακροάτρια του σταθμού του (πλήρης αντιγραφή των θέσεων του Γέρου.. η..ακροάτρια!) και είπε ο Ν.Χ  ότι συμφωνεί απολύτως…Μπράβο ρε Μαγκάκι –σουπιά..του  Έβρου!!.. ΄Ετσι να το παίζεις τεθλασμένα κι ενδεχομένως να ..θεωρηθείς και δημοσιογράφος! Καταλαβαίνεις ή πρέπει να σου παραδώσουμε ..κάποια μαθηματάκια δημοσιογραφίας  SPECIAL;


΄Ετσι τόσο χαζά, ενώ το θέμα είναι δημοσιογραφικά αβανταδόρικο καιπρο παντός αβανταδόρικο για την Ελλάδα, που μπορεί να ζητήσει ρέστα και πολλές ανατροπές στα μνημόνια, αν εγκαλέσει τους υπεύθυνους του λάθους …να το αποκαταστήσουν…


Θα υπάρξει συνάμα , αν εγερθεί το θέμα, και μεταστροφή του δυσμενούς κλίματος της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης , η οποία μας λοιδωρεί ως λαό κι έθνος…


Ως προς τα κυβερνητικά αντανακλαστικά επί του τεθέντος θέματος, ευστόχως.. επισημαίνεται άφθονος διούρηση σιγής … Σφυρίζουν εκεί…σαν να μη τρέχει τίποτε…

Θα τους…τρέξουμε εμείς… Ο Γέρος Σοφός δεν αστειεύεται.. Δεν κέκτησαι το παρατσούκλι τυχαία…
Ξέρει και προσπαθεί να δίδει “τα φώτα του ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!“κι όσοι πιστοί προσέλθετε! Στην ηλικία που είναι δεν προσδοκά παρά τη Θανή!.. Την τελείωση του! Οπότε μην παραμιλάμε….και λέμε ανευλαβώς ότι ο Γέρος... αποβλέπει σε αθλιότητες των τσογλαναρέων.. κομματικών στοχεύσεων!

ΟΙ ΛΕΥΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΡΟΥΓΚΕΣ!.. Στον αιώνα τον άπαντα! 
Μακάρι να το καταλάβαιτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου