Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΑ ΚΙΜΟΥΛΗ ..ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ:


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ…

Το ΣΔΟΕ αυτή τη στιγμή ψάχνει για τη σπουδαία,χωρίς άλλο τραγουδίστρια ΓΛΥΚΕΡΙΑ, της οποίας τα φορολογικά στοιχεία ..δεν συμπίπτουν με το εύρος των εργασιών της, που είναι οι μεγαλύτερες από κάιθε άλλον καλλιτέχνη-τραγουδιστή.
“Θεωρείται ως η μεγαλύτερη μπίζνες-γούμαν στα τελευταία χρόνια, η οποία στα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια κινείται αθόρυβα αν και διαπράττει τις σοβαρότερες και πολυπληθέστερες εμφανίσεις. σε όλο τον κόσμο-βλέπε ομογένεια.΄Ισως είναι η μόνη τραγουδίστρια στην Ελλάδα, που δεν μένει χωρίς ούτε μέρα χωρίς δουλειά”, μας είπε άνθρωπος του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, Η Γλυκερία μαζί με τον σύζυγό της,μουσικοσυνθέτη Φωτιάδη, τ. υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Αγ. Παρασκευή, Αττικής, έχουν στήσει μια δυνατή επιχείρηση, με αναρίθμητα έσοδα, που έχουν όμως φορτώσει …σε off shore ΕΤΑΙΡΊΑ, ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ “ΕRΟΣ musik” στην Κύπρο!
Κι αυτό ακριβώς ψάχνουν οι άνθρωποι του Οικονομικού εγκλήματος… Θεωρούν πως έχουν πέσει πάνω σε… λαυράκι.
Εκείνο δε που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι κατά διεξαγόμενη έρευνα-η ίδια η Γλυκερία μάλλον δεν το έχει υπόψη της…είναι ότι έπεσαν σε δυό άλλες περιπτώσεις μέσα στο σύμπλεγμα των άμεσων συνεργατών της:
Εμφανίζονται δύο κρίσιμα άτομα …
1) Έχει στο σιωπηλό επιτελείο της η  Γλυκερία, μία κυρία, εμφανιζόμενη με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εκ Δράμας η οποία , σύμφωνα με τα στοιχεία καταζητείται από το δημόσιο για οφειλές πέραν των 200.000 ευρώ!!      ..
Η κυρία , κατά τις πληροφορίες μας κυκλοφορεί με πολυτελές τζίπ, στα πολυτελή προάστεια της Αθήνας, ενοικιάζει μαιζονέτες, αλλά ..απλά δεν πληρώνει…Και τραβάνε τα μαλλιά τους οι νοικάρηδες! Οι άνθρωποι της ΣΔΟΕ συνεξετάζουν την περίπτωση. Η εν λόγω εκ Δράμας …δήθεν δημοσιογράφος, είναι υπάλληλος του γραφείου της κ.Γλυκερίας!
΄Αλλος υπάλληλος, που επισημανθηκε είναι ο κ.Μάκης Ρουσομάνης, ο οποίος παίζει ρόλο απτροσδιόριστο στις σιωπηλες business… της έξυπνης Τραγουδίστριας! Θα λέγαμε ότι είναι αεροκοπαναντζής ,διότι δεν έχει , σύμφωνα με τα στοιχεία ..επαγγελματική συγκεκριμένη ταυτότητα!
Εμφανίζεται ως FUN της Γλυκερίας –συλλέκτης καλών τραγουδιών”, αλλά κόλλησε στη Γλυκερία, της οποίας όμως κι αύτός, όπως η δημοσιογραφίνα που αναφέραμε,( Ξέρουμε το ονοματάκι της , αλλά κρατάμε και κάποια μπόσικα)..μέχρι της σύλληψής της…
Αυτός ο τυπάκος Ρουσομάνης.. έφτιαξε και ιστοσελίδα για τη Γλυκερία ..δήθεν από θαυμασμό, αλλά ..ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από τη Γλυκερία με μαύρο παρά.-μισθό! Για τις πολύτιμες υπηρεσίες του! Σε εταιρία off shore…ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ελλάδα!
 Μην ξεχνάτε.. ότι η γλυκεία…Γλυκερία δεν διαθέτει προσωπική ιστοσελίδα…Τέτοια ιστοσελίδα … την κρατάει για πάρτη της ο… ανεπάγγελτος Μίστερ Ρουσουμάνης … εκ Θεσσαλονίκης, Όστις …λύνει και δένει στα της Γλυκερίας…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΦΩΤΙΑΔΗ… Βάλανε τον κύριο αυτόν να τους προβάλλει χωρίς οι ίδιοι να φαίνονται ότι είναι πίσω από αυτόν! Μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις.. 

Τώρα όμως με τη ΣΔΟΕ… τα πράγματα δρομολογούνται …αλλαχού!
Μάλλον εξ όσων φαίνεται… Θα πάνε ΟΛΟΙ για δέσιμο! Κι αυτά τα περίεργα συμπλέγματα διερευνούν οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ ,ώστε  αν προκύψουν ισχυρά στοιχεία να τους μπουζουριάσουν ΟΛΟΥΣ ..μια και καλή! Με ένα σμπάρο 4 τριγώνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου