Τρίτη 7 Μαρτίου 2017


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 

ΧΑΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .. ΑΛΛΑ ΕΣΥ

 παραμένεις ... ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ!

Πού να πάει ...άλλο;
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΑ.Η παιδική χαρά του  Τσίπρα συνεχίζει τις παιδειές της. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΕΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ-ΘΛΙΒΕΡΕΣ!
  Κάτι χειρότερο ...παιχνιδίζει ΑΦΡΟΝΩΣ!

Λυπάμαι βαθύτατα που παριστάνω τον κακό ΜΑΝΤΑΤΟΦΌΡΟ,κάτι άσχετο με την αισιοδοξη φύση μου.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΆ ΧΡΟΝΙΑ ...που ενώ το έχω σταθερα στην ιστοσελίδα αυτή στην αριστερη ... εσείς δεν το έχετε διβάσει...Λυπούμαι!



ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΝΑΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1951

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΝΑΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1951 

H επιστροφή στο χρόνο (1951) άρχισε να τρέχει δραματικά κι αυτό πρέπει να το εμπεδώσουμε! Πισωγυρίσαμε και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια να βυζαντινολογούμε, πλην του ότι οφείλουμε να επιβιώσουμε. Οι πολιτικοί και οι οικονομολόγοι, παγκοσμίως ξώφλησαν δια παντός, αποδείχτηκαν οι επιστήμες τους ανεπαρκείς.Δημιουργήσαμε τη ΣΤΗΛΗ αυτή ώστε όλοι μαζί να παράξουμε ιδέες και λύσεις για να ξεφύγουμε με λιγότερα τραύματα από τον κυκλώνα που μας πλήττει. Έγκριτοι συνεργάτες μας, τακτικοί κι έκτατοι, αλλά κι εσύ αναγνώστη θα δίνουμε όλοι μαζί από τη θέση αυτή όλη την ικμάδα της φαντασίας μας, για να περισώσουμε ο,τι γίνεται να περισωθεί.Και το πρώτο που θέτουμε σαν πρόγευση είναι, ας πούμε, αυτό το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..Είναι εφικτό; Ο ΄Ελληνας στην πλειοψηφία του είναι φοβισμένος γι αυτό και γενικώς νομοταγής. Γι αυτό και ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις επέπιπταν ως κοράκια και τον ξεζούμιζαν. Σήμερα όμως μπορεί να αντισταθεί κατά των αλόγιστων ληστρικών επιθέσεων που υφίσταται από τους κρατικούς;. Ναι το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι μια κάποια λύση, όπως θα έλεγε και η Φρανσουάζ Σαγκάν.. Θα τα ξαναπούμε, επ΄αυτού ες αύριον..Στέλνετε μας και τις δικές σας ιδέες.. Στο έκτακτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ... θα παρελαύνουν όλα τα πρακτικά που έχουμε αυτή τη στιγμή ανάγκη

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ!
ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ...ΔΕΝ ΠΡΟΈΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ... ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.. Απλά διότι δεν διαβάζεις τις αριστερο-δέξιες σημειώσεις μας.
***Απλά γιατί είσαι παντάπασι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ! ..Αγαπητότε ....πεφιλημένε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!
Απλά ένα έχω να συμβουλεύσω: Τώρα που σου μένει ακόμη λίγος χρόνος ..ΦΥΓΕ  από την πόλη και επεστρεψε στο χωριουδάκι σου...Τουλάχιστον θα επιβιώσεις, με αυγουλάκι και κοτούλες...Και θα λες ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!.... Ενώ εδώ στην πόλη τον έβριζες...παλιανθρωπάκο! ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ...για να με θυμάσε ...ΑΦΡΟΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου