Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Ελλάδα & Αίγυπτος ενώνονται στρατιωτικά απέναντι στη Τουρκία : «Ο εχθρός είναι κοινός»

9 ΜΑΡ 2019

Πάρθηκαν αποφάσεις στο Κάιρο που αλλάζουν τα δεδομένα


Τρομερά σημαντική συνάντηση είχε με τον στρατηγό Mohamed Zaki, Αρχηγό των αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων και υπουργό άμυνας, ο κ. Αποστολάκης στην Αίγυπτο, η οποία είχε τον χαρακτήρα μιας σοβαρής αποστολής για την σύσφιξη των αμυντικών σχέσεων ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις των δύο χωρών.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!

Όπως και να έχει, το... λάθος του ΣΚΑΙ έγινε θέμα της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».
Επικό τρολάρισμα από τους συντελεστές της εκπομπής στο κανάλι για το...
γεγονός ότι στον ΣΚΑΙ δημοσιογράφοι πρωινής εκπομπής αντικατέστησαν πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αναφερόταν στην καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για υπόθεση παιδεραστίας, με πρωτοσέλιδο του 2016!.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν δίστασαν να καυτηριάσουν την κίνηση του σταθμού με τον οποίο συνεργάζονται, δείχνοντας αρχικά τους δημοσιογράφους του να διαβάζουν το σωστό πρωτοσέλιδο και στη συνέχεια, να αντικαθίσταται από άλλο, που κυκλοφορούσε ακριβώς τρία χρόνια πριν.

Μάλιστα οι συντελεστές της εκπομπής, διακωμώδησαν την υπόθεση, δείχνοντας ακόμα δύο «πρωτοσέλιδα» της «Δημοκρατίας», αρκετά… παλαιότερα.

NEWSBOMB.GR

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ: "ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ"! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μία συνέντευξη που δείχνει να ανατρέπει το καθιερωμένο πολιτικό σκηνικό αντιπαλότητας που υπάρχει στις εκάστοτε δημοτικές εκλογές, είναι αυτή που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή μας ο Δήμαρχος ...
Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος. Μιλάει για όλους και για όλα. Για τους αντιπάλους του υποψηφίους, τους οποίους ονομάζει "συναγωνιστές του" και στους οποίους κάνει άνοιγμα-πρόσκληση για ευρύτατες συνεργασίες. Μιλάει ειδικά και για τον Κώστα Τίγκα και για τον...κουμπάρο του Δημήτρη Τούτουζα. 
Δίνει όμως και σφοδρή απάντηση στην κυβέρνηση Τσίπρα, τόσο για το ότι ορέγεται τα αποθεματικά του Δήμου, αλλά και αναφορικά με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. 
Ακούστε τη συνέντευξη του Δημάχρου Ηλία Αποστολόπουλου στο παρακάτω ηχητικό. Η συνέντευξη ξεκινά από το 58.00'' (58ο λεπτό) μέχρι το τέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου