Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ (ΕΞ)ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Την Κυριακή 24/3 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως με τίτλο: «Δημογραφία και Μετανάστευση αφελληνίζουν την Ελλάδα. Τί πρέπει να γίνει πριν να είναι αργά.».

Ομιλήτης στην εκδήλωση αυτή ήταν ο Α. Λαυρέντζος, οποίος αναφέρθηκε και στα δύο αυτά ζητήματα, παρουσιάζοντας μάλιστα και σειρά προτάσεων. Στην ομιλία του τόνισε ότι ο συνδυασμός των δημογραφικών και μεταναστευτικών εξελίξεων έχει τη δυναμική να μεταβάλει μέσα σε λίγες δεκαετίες την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με απάθεια, καθώς εγκυμονεί μια σειρά από κινδύνους. Από την άποψη αυτή οι παραπάνω εξελίξεις αποτελούν το μείζον ελληνικό ζήτημα το οποίο πρέπει να έλθει άμεσα στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ... ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ


ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΡΩΣΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!

Πολύ πιθανός εμφανίζεται από Ρώσους εδικούς  αμυντικούς εμπειρογνώμονες,  ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος ακόμα και στο άμεσο μέλλον.
Οι πληροφορίες τους εδράζονται καταρχήν στα συνεχόμενα/αναβαθμισμένα επεισόδια εισβολής μαχητικών αεροσκαφών της....

τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στο Αιγαίο , όσο και στην  έντονη παρουσία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην ίδια θαλάσσια περιοχή, αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα .
Ειδικά οι Ρώσοι προβάλουν την πρόσφατη έκδοση σειράς  ΝΟΤΑΜ  από την Άγκυρα,  οι οποίες  επικαλύπτουν σαφώς ελληνικό εναέριο χώρο φτάνοντας  να «αμφισβητηθεί» ακόμη και το Άγιο Όρος.
Οι ΝΟΤΑΜ αυτές δεσμεύουν τρεις μεγάλες περιοχές στο Αιγαίο από την 1 Ιαν-31 Δεκ, 2016. Η νέα πρωτοβουλία της Άγκυρας έχει προκαλέσει  δικαιολογημένη αγανάκτηση της ελληνικής πλευράς.
Οι Ρώσοι αναλυτές με αρκετή δόση χιούμορ, τονίζουν την ανακάλυψη ακόμη και  «Τούρκων επιστημόνων», οι οποίοι ετοιμάζουν να αμφισβητήσουν νομικά , μεγάλες θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου που περιλαμβάνουν σαφώς ελληνικά χωρικά ύδατα , όπως την  χερσόνησο του Άθω, το νησί της Λήμνου, την  Σκύρο, την Πάτμο, την Τήνο, την Μύκονο, και άλλα.
Армия-Греции
Την ίδια στιγμή η Άγκυρα ετοιμάζεται να « διεκδικήσει» επίσης με νομικά » όπλα»  και άλλα μέσα, ένα  μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου «διαγράφοντας» από τον χάρτη την ύπαρξη του Καστελόριζου για να μπορέσει να υφαρπάξει τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή τα οποία αξίζουν πολλά  μα πάρα πολλά δις ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Αποκαθηλώνουν τον Χριστό από τις δημόσιες υπηρεσίες. Ουδετεροθρησκεία σημαίνει ότι η Πολιτεία είναι ουδέτερη. Από τη στιγμή που είναι ουδέτερη δεν μπορεί να υπάρξει η εικόνα του Χριστού και της Παναγίας από σχολεία δικαστήρια, όλα τα δημόσια κτήρια. Επίσης, σε ...

οποιαδήποτε παρέλαση θα συνεχίσει να υπάρχει, δεν θα πηγαίνεις πρώτα στην Εκκλησία για τη δοξολογία, όπως γίνεται σήμερα, διότι η Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη. 
Υπάρχει ο διωγμός των ιερέων, το κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, που στο κάθε χωριό, στην κάθε κωμόπολη, στην κάθε πόλη είναι ο συνδετικός κρίκος με τον ελληνικό λαό. 
Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" ο πολιτικός αναλυτής Πάνος Αποστόλου. Το επίμαχο σημείο είναι από το 1.13'20'' μέχρι το 1.15'17''.

1 σχόλιο:

 1. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚ ΟΥΡΑΝΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΓΗΝ...ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΚΑΛΥΒΑΝ ΜΙΚΡΗΝ.

  ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΓΕΝΝΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΗΚΑ.

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ....ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΣΠΑΘΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

  ΤΣΙΟΥ,ΤΣΙΟΥ TO ΤΣΙΠΡΑΚΙ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ, ΜΙΚΡΟ ΠΥΛΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΚΟΡΑΚΙ, Η ΓΕΡΑΚΙ..


  ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΠΟΥΛΑΚΙ...ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ...ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΓΚΑΒΑ....ΓΚΟΥΣΤΙΑΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙΕΣ...ΚΑΙ ΤΥΦΛΙΤΕΣ ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ ΑΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΓΟΣ...ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΤΩΝΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..

  ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΒΡΙΟΤΣΙΠΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΚΟ.

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚ ΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ.

  ΟΣΟΙ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΙ ΚΑΛΥΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

  ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΚΑ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
  ΕΚΕΙ ΓΑΡΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΘΕΩΝ,ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΞΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΕΙΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΚΟΣΤΙΑΡΙΟ....ΦΙΔΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή