Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΛΕΒΕΝΤΙΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ....και να μην μας ξυνονται οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!

Πηγή: Πρωθυπουργός ΠΓΔΜ: Προκαλούσαμε επί πολλά χρόνια την Ελλάδα ~ NEWSCITY1 -ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΆΓΓΙΞΕ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΤΙΖΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ...ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΈΨΑΝΕ  ΣΗΚΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΘΙ ΤΟΥΣ... Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΌΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΕΝΦΑΝΊΖΕΤΑΙ  ΝΑ έχει πισω του το αστρο της ...Βεργινας,,, ΑΚΌΜΗ!...ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ  ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ.... 


Πρωθυπουργός ΠΓΔΜ: Προκαλούσαμε επί πολλά χρόνια την Ελλάδα...


Στην παραδοχή πως επί πολλά χρόνια η χώρα του προκαλούσε την Ελλάδα, πως ανεγέρθηκαν μυθοπλαστικά μνημεία και πως στο αεροδρόμιο έχει δοθεί το
όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προβαίνει σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

Ο ίδιος τονίζει ταυτόχρονα ότι αυτά έχουν τώρα σταματήσει, γιατί η χώρα του θέλει φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα, με την οποία, όπως παρατηρεί, έχει κοινή ιστορία που θα πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.


«Έχουμε επίγνωση πως η Ελλάδα έχει μία επαρχία με το ίδιο όνομα και γι’ αυτό δεν αποδέχεται το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας", όπως επίσης μας είναι σαφές ότι κανένας δεν θα κατακτήσει το έδαφος του γείτονα. Το πολύ να καταλαμβάνουμε τις όμορφες ελληνικές παραλίες στις οποίες φθάνουν κάθε χρόνο ένα εκατομμύριο "Μακεδόνες". Από την άλλη πλευρά έρχονται πολλοί Έλληνες επενδυτές στην "Μακεδονία". Εξάλλου υπάρχει στην Αθήνα μία κυβέρνηση με αριστερό προσανατολισμό η οποία δεν είναι εθνικιστική. Ελπίζουμε σε μία λύση μέσα στο επόμενο εξάμηνο», αναφέρει χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ίδιος επισημαίνει στη συνέχεια πως «θέλουμε να αλλάξουμε την τρέχουσα διεθνή ονομασία, ΠΓΔΜ, σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, με τρόπο που να μπορεί να είναι αποδεκτό από την Ελλάδα, αλλά και από τη "Μακεδονία"».

«Γεννήθηκα ως "Μακεδόνας", ο πατέρας μου και ο παππούς μου ήταν επίσης ("Μακεδόνες"). Αυτό δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματα τα δικά μου και των συμπατριωτών μου», αναφέρει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, σημειώνοντας στη συνέχεια πως καταβάλλονται προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης στο πλαίσιο των διεθνών θεσμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου