Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ 
 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 


27.12.2017   ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ....

*** Δινουμε μεγάλη σημασία στον θεατρίνο χαζοχαρούμενο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ νταής από τότε που φούσκωσε ως ηγέτης. Ευτυχώς που οι δικοί μας στρατιωτικοί ηγέτες δεν μασάνε από τους θεατρινισμούς του.Ωστόσο δεν πρέπει να τον υποτιμάμαι...Όχι πως δεν είναι προβλεπτές οι κινήσεις του... αλλά είναι ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ως ανεπανόρθωτος ΗΓΕΜΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ  να καθίσταται λίαν επικίνδυνος σε πολλά απρόσμενα για την Ελλάδα.
ΤΟ ΜΌΝΟ ΌΠΛΟ ΤΟΥ είναι οι θεατρινισμοί των απειλών του σε βάρος μας ...Φούσκες δηλαδή που όπως αποδείχθηκε μέσα στο χρόνο.
Το ατύχημα με μας ...είναι ότι δεν του τρίξαμε τα δόντια...έστω και μια φορά!
Δεν πειράζει... Ιδομεν... 

*** Πάντως μέρα-νύχτα ο ΕΦΕΝΔΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ  με τον εφιαλτή της Ελλάδας.Τώρα ...αυτή τη στιγμή βγάζει και πάλι σεργιάνι φρεγάτες και μηχανήματα εξόρυξης πετρελαίου στην Κυπριακή και ελληνική περιοχή,,, ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Αλλά φαίνεται ότι δεν υδρώνει το αφτί ΤΩΝΕΛΛΗΝΩΝ
Που συνεχίζουν να το παίζουν ΑΝΕΤΑ...ΧΩΡΊΣΝΑ ΠΈΦΤΕΙ ουτε μια ντουφεκιά.
Και γιατί να παίσει; Ο Τούρκος ηγεμονίσκος ΒΛΑΞ εκ καταγωγής το παίζει νταής  χρονίως.  

*** Όχι δεν ειναι τόσο βλαξ ο εφέντυ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Στην χώρα του υπάρχει ΓΙΑΦΚΑ ...ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΤΑΜΜΥΡΊΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ" ναι μεν είναι Τούρκοι αλλά βασικά είναι ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΊΣ ...ορθόδοξΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ . Πρόκειται για τους ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΥΪΤΕΣ... Μια ίσχυρη δύναμη πλέον των 40 εκατομμύριων ψυχών ...Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα  με αυτον τον θεατρίνο ηγέτη της πλάκας.

Και ατυχώς οι Ελληνες σφυρίζουν πέρα ...βρέχει!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ





THN ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΑΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΝΟΥΝ ...ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ! ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ!!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΕΔΩΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΙΝΔΟΥΣ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ...ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Κοινωνικό μέρισμα σε Ινδούς, Αιγύπτιους, Αλβανούς και... Γερμανούς!
Πολίτες... 172 διαφορετικών εθνικοτήτων μεταξύ των δικαιούχων - 9.700 που το έλαβαν, είναι από Ινδία, Μπανγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Φιλιππίνες και Κίνα - 97.000 είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου