Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ... ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ; ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ! ...ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ...ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΟ ...ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ!

ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ Ο ΦΕΛΠΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΡΕ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΝΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΤΕ; ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...
ΜΕΓΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ  Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ
ΤΩΝ ΗΠΑ-
ΑΘ-ΛΗΤΑΡΑΣ
Ο Φελπς είναι ντοπαρισμένος και φαίνεται από χίλια μέτρα μακρυά! Ένας... αθλητής-κατασκεύασμα του doping προκειμένου να παίξει τα....

διαφημιστικά παιχνίδια δισεκατομμυρίων των ΗΠΑ και να ξεπεράσει τα...στοιχειωμένα 7 χρυσά μετάλλια του Σπιτς (από την Ολυμπιάδα του Μονάχου)! Έπρεπε λοιπόν να φτιαχτεί ένα νέο είδωλο στην κολύμβηση. Αυτός ήταν ο Φελπς. Το ότι είναι τίγκα στην ντόπα φαίνεται και διά γυμνού οφθαλμού. Δείτε το σαγόνι του πόσο έχει ...κρεμάσει. Η επιμήκυνση του σαγονιού είναι το πιο χαρακτηριστικό σημάδι που αφήνει το doping. 
Ο Φελπς είναι εθισμένος στις τοξίνες. Πίνει και συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένος. Μάλιστα έχει μπει και σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης! 
Δείτε εδώ rizopoulospost.com
Και όμως, ενώ αυτός ο αθλητής μυρίζει ντόπα, δεν τον ελέγχει κανείς. Ενώ θα έπρεπε να τον είχαν πετάξει από τον αθλητισμό ως ντοπαρισμένο, επειδή είναι Αμερικάνος και δεν υπόκειται σε ελέγχους που ισχύουν για όλους τους αθλητές του κόσμου, οι...αρμόδιες Ολυμπιακές επιτροπές ξέρουν να βγάζουν στο ντάκο και να εμφανίζουν ως ντοπαρισμένους, αθλητές σαν τον Κεντέρη, τη Θάνου ή τους Ρώσους!!! 
Ρε Αμερικανάκια, ποιους προσπαθείτε να δουλέψετε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου