Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ...

Ο τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Και ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μίστερ Μπους είναι μέλος της Ένωσης μας (ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ). Μάλιστα μονστράρει και την δημοσιογραφική του κάρτα στην ιστοσελίδα www.stamdamd.blogspot.gr που έχει έδρα την Ερμιονίδα!  
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ακριβές ...αντίγραφο του πρώην Αμερικανού προέδρου στην Ερμιονίδα και είναι ο συντάκτης ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ που είχε την έμπνευση να κοτσάρει την ταυτότητά του στην ιστοσελίδα του χθες! ΄Ενας τεχνικός μας με οξυτάτη παρατηρητικότητα μας είπε:
--Ο κ. Μπούς είναι μέλος της Ένωσής μας;  
Ξαφνιαστήκαμε και ιδού το αποτέλεσμα:

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΔΑΜΑΛΙΤΗ!

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ!
Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ


Απολαύστε ομοιότητα! Ο εξ αριστερών μέλος της ΕΣΔ κ. Σταμάτης Δαμαλίτης  από την Ερμιονίδα και εκ δεξιών του το αντίγραφό του εις ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους!!

Ο κ. Δαμαλίτης, χαμογελώντας λέει: "Δεν το επισημάνατε μόνον εσείς, στην ΕΣΔ, μου το λένε πολλοί, κυρίως Ελληνοαμερικανοί, πως μοιάζω πολύ με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ... Δεν ξέρω πως αλλά η φύση κάνει τέτοια καπρίτσια... Αν θέλει ο πρόεδρος να βρούμε την άκρη της ομοιότητάς μας, δεν έχω καμιά αντίρρηση να τον φιλοξενήσω στην Ερμιονίδα και με κανένα ουζάκι ...θα τα βρούμε"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου